משחקי הלילה- 19/11

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה- 19/11

קליבלנד- ספארס: שתי הקבוצות לא מבריקות בינתיים אבל לא אתפלא לראות אותן נפגשות ביוני. הספארס ישמחו חנצח שוב את לברון בבית ולהוסיף לחוסר היציבות בקאבס.
אינדיאנה- שארלוט: לאנס חוזר לזירת הפשע! האם ישמעו שריקות בוז? האם ינסה בכוח לרשום טריפל דאבל? כל זאת ועוד...
אורלנדו- קליפרס: המג'יק נראים ממש בסדר ואני לא חושב שזה W אוטומטי לקליפרס. הם עדיין לא נכנסו לקצב ונמצאים כבר בפיגור מצמרת המערב.
פילדלפיה- בוסטון: ניצחון ראשון לפילי?
וושינגטון- דאלאס: בראדלי ביל חוזר בשעה טובה. מקווה שיסיר את החלודה במהרה ויתחיל את עונת הפריצה שצפיתי לו.
ברוקלין- מילווקי: ג'ייסון קיד חוזר לזירת הפשע עם הבאקס המפתיעים שמחזיקים במאזן חיובי ומדורגים כרגע 5 בקונפרנס. לברוקלין שנמצאת ברצף הפסדים תהיה אקסטרה מוטיבציה.
דטרויט- פיניקס: הפיסטונס נראים ממש, ממש רע. לא חושב שיש להם סיכוי.
טורונטו ממפיס: מי חשב שאלו יהיו מובילות הקונפרנסים כמעט חודש לתוך העונה? משחק מעניין מאוד.
מינסוטה- ניקס: סיר הלחץ בניו יורק הולך וגדל, משחק שהם חייבים לנצח.
דנבר- אוקלהומה: מחזיק אצבעות לת'אנדרס שיחלצו ניצחון אבל הסיכויים נגדם מול יריבה כשרונית יותר ובמגרש ביתי.
יוסטון- לייקרס: מפגש נוסף של קובי ודוויט, מקווה לראות עוד קצת אקשן. במשחק עצמו הלייקרס כנראה תספוג שוב בלואאוט.

תהנו!

billc

New member
שהאמא של הילד מנסה לסחוט כסף מדוויט

שבית המשפט בפלורידה זיכה אותו לחלוטין , ועכשיו היא מנסה להפליל אותו בבית המשפט בג'ורג'יה,

DARKSEID

New member
המשטרה פתחה את התיק מחדש

דוויט כבר השתמש בתירוץ "ככה גידלו אותי"

rapgamer4ever

New member
שאולי יש לנו יריבות חדשה ב-NBA

גם הארדן מול אוקלהומה, גם בוורלי מול ווסטברוק, גם הריב בין דוויט לדוראנט. שתי הקבוצות כבר נפגשו בפוסט סיזן ואולי יפגשו שם בהמשך.
&nbsp
לא ראיתי את המשחק שבו דוראנט קרא לדוויט פוסי, הבנתי שהיה שם די מתוח אבל לא יותר מזה.

billc

New member
אומרים שלברון מתלונן שהוא, קיירי, ולאב משחקים יותר מידי דקות

אז בESPN אמרו שתיבדו מסתכל על הטלויזה ואמר סוף סוף מאמן שמבין כדורסל

botend

New member
ברוח הסטטיסטיקות האחרונות....

קובי מגיע ל-32,000 נקודות בקריירה, וסטטיסטיקות החטאות / טים דאנקן הגיע השבוע ל-25,000 נקודות ול-14,000 ריבאונדים / נוביצקי רשם את הנקודה ה-27,000 וכו'
אז - האם הלילה יגיעו שחקנים להישגים מיוחדים?
כנראה שלא מיוחדים מדי. אבל.....
קליבלנד- ספארס - טים דאנקן רחוק שבעה סלי שדה מפטריק יואינג במקום ה-13 בכל הזמנים. אם ברנדן הייווד יקבל קצת דקות, מה שלא סביר להניח, הוא ינסה לתת איזו חסימה אחת. כדי להגיע ל-1,100 בקריירה.
וושינגטון- דאלאס - דירק נוביצקי יעלה הלילה על הפרקט בפעם ה-1,200 בקריירה המדהימה שלו בעונה הסדירה, ויהיה השחקן ה-35 בהיסטוריה שעושה את זה. באותו המשחק, צריך פול פירס לקלוע 6 סלים כדי להשתוות לכמות הסלים בקריירה של רג'י מילר - במקום ה-35 בהיסטוריה

דווין האריס יחפש במשחק את השלשה ה-500 בקריירה (הוא יצטרך לדייק פעמיים כדי להגיע להישג) וריצ'רד ג'פרסון ינסה בטח לחטוף בפעם ה-700 בקריירה (חסרה לו אחת). אגב, אם נוביצקי יזרוק 8 פעמים לסל - והוא כנראה יעשה את זה - הוא ישתווה במספר הזריקות בקריירה לאלן אייברסון, שהיה מוכשר נורא - אבל השליך לבנים ללא הכרה.
דטרויט-פיניקס - קארון באטלר צריך עוד 5 נקודות כדי להגיע ל-12,000 נקודות בקריירה. אם וכאשר, הוא יהיה השחקן השלישי מדראפט 2002 שמגיע להישג (אמארה סטודמאייר וקרלוס בוזר כבר שם)
אורלנדו- קליפרס - צריך למצוא משהו לא? אז נספר לכם שחסרה ללוק רידנאוור חטיפה אחת להגיע ל-800 בקריירה
יוסטון- לייקרס - מפגש חם נוסף בין קובי לדוויט. אני בטוח שהאוורד ישמח לקטוף את הריבאונד ה-10,000 בקריירה דווקא מולם. חסרים לו עוד ארבעה כאלה - וכנראה שהערב הוא יגיע לשם ויהיה לשחקן ה-39 בהיסטוריה שקוטף 10,000 ריבאונדים לפחות בקריירה (בשביל מוטיב ה-35 - הוא יהיה ה-35 אם לא סופרים את ה-ABA
) .

billc

New member
אני חצוי, מצד אחד אני רוצה שבלאט יצליח, כמו רוב הפורום

מצד שני כל פעם שקלבלנד מנצחת, מישהו שאנחנו "אוהבים" חוזר לפורום ומלכלך על בוש, ברגע שקלבלנד מפסידים הוא נעלם
אז מה עדיף ניצחון של בלאט או פורום נורמלי ?

למעלה