משחקי הלילה 11.21

טיול קליל באינדיאנה וניצחון 8 רצוף ל-Warriors

אם יוצא לכם להזדמן לאינדיאנפוליס, אני ממליץ לכם לבקר בטיילת החדשה שנפתחה שם. לטיילת קוראים הגנת הפייסרס. ה-Warriors ביקרו שם זה עתה ומאוד נהנו.

אחרי כמה משחקים נגד קבוצות עקשניות שנלחמות עד הסוף, כמה נחמד לשחק נגד קבוצה שמרימה דגל לבן עם שריקת הפתיחה. להגנתם של הפייסרס (אם יש דבר כזה), יש לציין שהם חסרים מספר שחקנים מובילים, ובראשם הכוכב הגדול: פול ג'ורג'. למרות זאת, ניתן לצפות לקצת יותר רוח לחימה מחבורה של שחקנים שמקבלים הזדמנות להוכיח שמגיעות להם דקות משחק. בכל זאת, מדובר בשחקני NBA.

הווריורס פותחים את המשחקים האחרונים בתרגיל דלת אחורית לדוראנט. הפעם זה לא הצליח, אבל בהמשך המשחק הגנת הפייסרס פתחה את שערייה לכל דיכפין החותך לסל. קליי תומפסון החטיא את השלשה הראשונה שלו, ומיד קיבל עוד שתי הזדמניות בשתי ההתקפות הבאות, שהסתיימו ב-6 נקודות לגולדן סטייט. בכל זאת, מונטה אליס "שומר" עליו. קליי יכול לקלוע מעליו מתי שרק ירצה. לא כוחות. גם בשאר העמדות נהנו ה-Warriors מיתרון בולט. קארי המשיך להחטיא, אך זה לא הפריע לפתוח פער של 8 נקודות אחרי קצת יותר מ-5 דקות של משחק. משחק בינוני מאוד של גולדן סטייט היה די והותר נגד אינדיאנה הערב, והיתרון צמח ל-13 בסוף הרבע הראשון.

להמשך
http://www.israeliwarriorsfan.com

billc

New member
התגובות שלך בזמן האחרון מתחילות להיות מכוערות

כל הכבוד לך שבחרת לאהוד קבוצה שניצחה 73 משחקים בעונה שעברה
זה בטח היה קשה, יש פה אנשים שאוהדים אמיתים של קבוצות אחרות

אינדי חסרה כמה שחקנים והיא בק2בק , תשמח בניצחון ותפסיק לכלך על קבוצות אחרות, אני גם אוהד את גולדן, אבל לא מתחיל לרדת על כל קבוצה שהיא מנצחת

מצטער אם פגעתי במישהו

זה ממש לא הכוונה. כמה תיקונים לדברים שכתבת:
1. כשהווריורס הפגינו משחק נירפה ועלוב ירדתי עליהם במילים דומות. אתה מוזמן לבדוק את מה שכתבתי אחרי המשחקים נגד הלייקרס וסן אנטוניו.
2. אני לא בחרתי לאהוד קבוצה שניצחה 73 משחקים. הפכתי לאוהד הווריורס כשהם היו בלוטרי כל שנה לפני כ- 10 שנים.

somone1411

New member
Tony Allen stares at Jordan

rapgamer4ever

New member
מה הסיכוי שהקבוצה הכי לוזרית בליגה תצליח לשמור על 16 יתרון?

התשובה לפניכם.

שלטנו לחלוטין בצבע אבל כשהגיע הזמן להשיג ניצחון מול יריבה איכותית אנחנו מקבלים 0-12 משלוש מוויגינס ולאבין, שנכנסו למשחק הזה עם 49% ו-44% משולש בהתאמה.
רוב הזריקות גם היו נוחות. כל משחק מינסוטה מוצאת דרך חדשה ויצירתית להפסיד.

fatnoam

Active member
ראיתי את הקליפרס מול הראפטורס

היה משחק לא רע. בגדול אני מאוד לא אוהב את הכדורסל של טורונטו, ולא את הבכיינות של הקליפרס, אבל בהסתכלות על משחקי אמש זה היה נראה כמו קרב הצמרת היחידי.
&nbsp
הקליפרס משחקים יופי של כדורסל השנה, בדקות של החמישיה הם יודעים ללכת לאיש החם, הם יודעים לזהות מיסמאץ׳ אצל היריבה והם שומרים ממש טוב ביחס לקבוצות אחרות שראיתי בליגה.
&nbsp
בגדול, המשחק הזה התנהל יותר בקלות בזכות ריצות ברבע השלישי שבלייק התחמם (קלע איזה 12 ברבע) ובסוף הראשון + תחילת רבע השני שקרופורד גם קלע 12, והראפטורס נותרו ללא מענה. הקליפרס הובילו בזכות הריצות כל הזמן, וכשהראפס צימקו, לאיזור ה-2 פוזשנים, הקליפרס ידעו מה לעשות בשביל להבטיח את הניצחון.
&nbsp
דברים יותר נקודתיים -
1. בגדול אני לא אוהב את כדורסל הבידודים של הראפס, הוא מאוד שלילי בעיניי. מצד שני, הוא בדר״כ אפקטיבי, אבל הקליפרס פשוט התלבשו על דרוזן ולאורי וגם על ג׳וזף ולא נתנו להם לייצר לעצמם ואחרים. הקרדיט הזה מגיע קודם כל לכריס פול (שינוי מרענן לראות גארד בליגה הזו שאשכרה מנסה לעבור חסימות במקום ישר להחליף), אבל גם לדיאנדרה. דיאנדרה ידוע כשומר לא רע ומגן מצויין על הטבעת, אבל בחילופים על דרוזן הוא פשוט נצמד אליו, לא נתן לו לעבור בקלות ופעמיים גם שיחק אובר-פליי ומנע מדרוזן את הכדור. זה קריטי, והמאמץ הזה ממש השיג לקליפרס פוזשנים כי זה שבר לראפטורס את המשחק, והם פשוט זרקו בלוקים לסל כשדרוזן לא נגע בכדור.
&nbsp
2. דיברתי בתחילת העונה איך הראפס יסתדרו בלי ביומבו, אבל הם פשוט לא. הוא ממש חסר להם. לוקאס נוגרה לא קרוב לתת מה שהוא נתן. יש להם סבן פוטר אוסטרי בשם ג׳ייקוב פואלטל שראיתי דקות טובות שלו, אבל אתמול הוא לא שיחק. הם הרבה לשחק עם 4 גארדים בחצי השני, אחרי שהבינו שמשהו טוב לא יצא מנוגרה, אבל הקליפרס כמו קבוצה מנוסה ניצלה את זה, והזינה גם את בלייק וגם את ספייטס בכדורים למטה, כדי שינצלו את המיסמאץ׳.
&nbsp
3. דיאנדרה היה 8-12 מהעונשין במשחק הזה. זה ממש ממש קריטי לדעתי לסיכויי ההצלחה של הקליפרס אם הוא ימשיך כך.
&nbsp
4. בלייק היה לא משהו בחצי הראשון אבל רבע שלישי חזק, ורבע רביעי בו הוא מתפקד כעושה משחק בעיקר, גרמו לו לסיים עם שורה סטטיסטית נאה, גם בנקודות, גם באסיסטים וגם בריבאונדים. יתרה מכך, אני מתרשם מהמחויבות של בלייק. כשהם נתקעים בלי סל, הוא מבין שהוא צריך לייצר משהו. הוא שומר הרבה יותר טוב, לפחות מנסה. ריבאונדים חשובים. בקיצור - בא לעבוד. שינוי מרענן אצל שחקן שאישית אני הרגשתי שיש אצלו בעיית גישה.
&nbsp
5. פול עם סלים מדהימים בקלאץ׳, אבל לא רק. פשוט כל פעם שהקבוצה שלו צריכה סל הוא היה שם. מן הסתם לא פעם ראשונה שאני רואה אותו עושה דברים כאלה, אבל טוב לדעת שזה עדיין שם.

rapgamer4ever

New member
צריך להכין קולאז' פרצופים של דוק ריברס

בכל משחק של הקליפרס אתה יודע שתקבל לפחות לוב אחד לדאנדרה, לפחות קרוסאובר אחד של ג'מאל, לפחות קלוז אפ אחד על דוק כשהוא מתלונן על שריקה. priceless.
&nbsp
מסכים איתך שהקליפרס ובפרט בלייק נראים יותר comitted בהגנה, לדעתי זה מתבטא גם ברייטינג ההגנתי שלהם שממוקם איפשהו בצמרת.
&nbsp
אין לי בעיה עם הכדורסל של הראפטורס כי הם משחקים סוליסטי בצורה יחסית קבוצתית. כלומר הולכים על האיש החם, נותנים חסימות טובות, משחקים אחד בשביל השני. הלילה מול הקליפרס היו באמת כמה מהלכים שלא אהבתי. ולנצ'יונס היה בעמדות טובות בצבע ולא חיפשו אותו.
ביומבו חשוב אבל כך או כך אני חושב שטורונטו קבוצה טובה שתסיים בצמרת המזרח. המאזן שלהם לא משהו כרגע בגלל לו"ז קשה אבל הם משחקים כדורסל שינצח להם הרבה משחקים בהמשך הדרך.

נצל"ש - תגובת הסקנקהאנט42 היומית + הומאז' ל-WMCJ

** שוב כותרות באתרי הספורט בישראל על "דיווח" בארה"ב ששולח את כספי לאוקלהומה סיטי. ואני שואל את עצמי האם "הדיווח" הוא בעצם המקור הזה , שמתבסס על דיווח של ה-Morning News USA , שמתבסס על דיווח של...הבלוגר ברד ברהמן . כן, זה אותו אחד שהציע עוד כמה קבוצות הגיוניות, אבל הוא לא הדליף שזה באמת קורה, וזה מהסיבה הפשוטה שאין לו שום יכולת לדעת באמת.

איך קורה שכל העולם, כולל בישראל, מצטטים אותו כמקור מהימן? ואפילו הוא לא ידע שהוא כזה.

גם עידו גור נפל בפח. דיבר ב-103 על המצב של כספי ואמר שיוצאים דיווחים על פילדלפיה ואורלנדו[+]. אותם "דיווחים" שהוכחו כרעיון אינטרנטי של טרייד מאשין של איזה כמה אוהדים. אין ספק שיש התאמה בין הקבוצות האלה [ועוד 27 אחרות בליגה] לכספי, ויתכן שהוא באמת יגיע לשם בסוף, אבל לקרוא לזה דיווח זה כמעט פסיכי כמו קאנייה ווסט.

בקיצור, I am watching you אתרי הספורט בישראל. מי יודע כמה עוד דיווחים שקריים אתם מפרסמים בלי שנדע על חשבון הקליקים שלנו שמפרנסים אתכם.
כותרות גרנדיוזיות ריקות מתוכן. זה מה שמלמדים בבית ספר לתקשורת? זה בדיוק מה שמוביל להיבחרות של גוזמאי כמו הנשיא הנבחר - העובדות לא חשובות. זה לא צריך להיות ככה.

[+] אפרופו אורלנדו, לא המקור הבכיר ביותר אבל הם Verified - גם ה'אורלנדו מג'יק דיילי', גם הם מבית FanSided, בעצמם לא מבינים / לא שומעים על התעניינות של אורלנדו בכספי.

** ויראלי: זוכרים את הסרט 'White Men Can't Jump' ? ארגיובלי סרט כדורסל טופ 3 בכל הזמנים. כמעט 25 שנים אחרי, איידן, סטריט בולר מערוץ היוטיוב המצליח 'DC Heat', משחזר משהו דומה.

סקרמנטו מארחת את אוקלהומה סיטי מחר. להתראות ביום חמישי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שמישהו יסביר לי פעם אחת ולתמיד

למה סאבוניס פותח בחמישיה של אוקלהומה?
&nbsp

כי הם מאמינים שהוא צריך להשתפשף כדי להשתפר

וזה יותר חשוב להם מ2-3 נצחונות בעונה הסדירה

billc

New member
הוא קלעי מעולה, והוא גבוה וחזק פיזי,

אני לא יודע אם הוא מזכיר את אבא שלו, אבל סבוניס האב היה גבוה וחזק פיזי ומאוד חכם במשחק שלו, אני מניח שהוא גדל אביו עזר בפיתוחו

מה שכן, אני לא בטוח שאוק זה מקום לפתח שחקנים. הוא מאוד מתאים לשיטה של לוק וולטון,

אם אוקלהומה לא תפתח שחקנים אז לא יהיה להם שחקנים

כי פרי אייג'נסי זה לא הפיתרון לקבוצה במיקום הזה.
&nbsp
אני גם בכלל לא בטוח אם נכון להגיד שאוקלהומה זה לא מקום לפתח שחקנים. דוראנט, ווסטברוק, הארדן, איבאקה, רג'י ג'קסון וסטיבן אדאמס בטח יחלקו עליך.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה ברור

אבל לפחות ממה שיצא לי לראות (3 או 4 משחקים, כולל הלילה) אני לא ממש רואה איזה שיפור, אפילו לא קטן.
לא שאני אומר שהם צריכים לספסל אותו אבל אם יש להם חלומות פלייאוף ועושה רושם שיש להם, הם צריכים ללכת עם מי שיוביל אותם לשם ואוקלהומה היא לא המקום הנכון בשביל לגדל שחקנים, לא בסיטואציה הנוכחית.
ובכלל, לדעתי קשה לאוד לשחקן להתפתח ולהשתפר ליד אחד כמו ווסטברוק שמחזיק בכדור 60% מהזמן.
&nbsp

רוקי שלא השתפר במשך חודש שלם של 20 דקות למשחק!?

לא מפתיע כל כך

&nbsp
אני לא מבין למה אוקלהומה לא המקום הנכון לגדל שחקנים. קוואי לאונרד למשל גדל באווירה הסופר תחרותית של ס"א ויצא יופי. או למשל סטיבן אדאמס הוא דוגמא מושלמת לנושא שלנו, כי הוא גם התפתח בקבוצה תחרותית, גם באוקלהומה שהיא נושא השיחה וגם לצד אותו ווסטברוק שאתה טוען שלא ניתן להתפתח לצידו כי הוא מחזיק כל כך הרבה בכדור.
&nbsp
אז התפתחות הגנתית כמובן לא נפגעת מזה שהכדור אצל ווסטברוק וחוצמזה זה לא שווסטברוק לא מוכן למסור, דווקא הסבירות לקבל ממנו מסירה בפיק אנד רול/פופ או סתם כקלעי על השלוש היא מאוד גבוהה, אולי יותר מרכזים אחרים שדווקא מחזיקים בכדור פחות. זה לא כאילו שמה שסאבוניס צריך בשלב הזה של הקריירה שלו זה את הכדור בידיים לקצת אחד על אחד ו-ווסטברוק מונע את זה ממנו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא יודע

אחרי חודש בליגה הטובה בעולם אתה אמור לראות שיפור מסויים.
במקרה שלא, אני באופן אישי לא ראיתי כלום ושום דבר (ממה שיצא לי לראות אותם).
&nbsp
קוואי לנארד גדול בקבוצה סופר תחרותית אבל גם סופר קבוצתית וכבר אז היה ברור להם שהם מכשירים אותו להיות כוכב העתיד של הקבוצה.
זה לא המקרה עם סאבוניס ולפחות לי זה נראה שהוא לא באמת מוצא את מקומו בשלב הזה.
&nbsp
כמובן שהדרך עוד ארוכה וסביר להניח שהוא ישתפר השאלה כמה רחוק הוא יכול להגיע?
אגב, אם אנחנו כבר מדברים על רוקי אז בכלל כל מחזור הרוקיז הזה מאוד מאכזב נכון לעכשיו.
&nbsp

למעלה