משחקי הלילה + שידור

the mnm factor

New member
לגמרי

אבל משהו לא דופק בהורנטס, ואני תולה את האשמה הרבה בכריס פול. הוא הביא חבורה דומה של שחקנים לגמר הNBA, אז זה היה לגמרי בזכותו והדבר היה להפתעה. שנה אחרי זה למדו את ההורנטס ופול עדיין לא הוכיח יצירתיות ויכולת לשפר את השחקנים אחרי שלמדו להכיר אותם. אמנם, לפול יש את הצוות המסייע החלש מכל הכוכבים הגדולים, ויתרה מזאת זה גם לא כל כך פייר- כי יש לידו אנשים שבעבר היו שמות גדולים או פוטנציאל גדול וניתן לחשוב שאפשר להוציא מהם יותר. זה ממש לא נכון. אבל הייתי מצפה מפול לגלות משהו חדש באופי שלו כיוצר משחק. אין לי מושג מה הוא יכול לשפר, כי באמת שלא ראיתי רכז ברמתו מעולם, אולי משהו באופי השקט, אבל אם כריס פול רוצה הכרה על היכולות שלו, שהן מהגבוהות בליגה, הוא חייב לשנות משהו בהורנטס.

פול הביא את מי לגמר המה?

בעונה הטובה של פול (2007/08, שרבים חושבים שהוא היה אמור לקבל א הMVP במקום קובי) הם ניצחו 56 משחקים, הגיעו למקום שני ונפלו ב7 משחקים לס"א בסיבוב השני...

עידו17

New member
הגזמת... לבוא בטענות לכריס פול?

האיש עושה יותר ממה שכל אחד אחר היה יכול בנסיבות האלה, ומסכים עם זה שקשה מאד לחשוב על תחום שהוא יכול לשפר. פול הוא שחקן שיהיה טוב יותר ככל שהחומר שסביבו טוב יותר, וכרגע אין סביבו חומר של פלייאוף. נכון שהוא הגיע די רחוק עם קבוצה די דומה, אבל יש הבדל בין להעריך אותו על אותו ריצת פלייאוף אדירה, לבין לבוא בטענות שהוא לא עושה את זה שוב. בהורנטס יש הרבה בעיות, כריס פול, הפוינט גארד מס' 1 בליגה היום, הוא מן הסתם לא אחת מהן.

somone141

New member
מטורף

מי שמר עליו?!?!?!?!

דרמה גם במדיסון סקוור גארדן

הניקס מובילים ב2, כדור של הקליפרס עם 13 שניות לסוף. דוהון קלע עכשיו רק 1 מ2 מהקו.

הניקס מנצחים

בארון חודר אבל מוציא כדור לבאטלר שהיה לו מבט לא רע אבל היה קצר מדי והשלשה בחוץ. הניקס מנצחים.

ובקליבלנד

יתרון 3 של הקאבס עם 9 שניות לסוף, כדור של מילווקי. קאמבק יפה של מילווקי, נתנו לקליבלנד לזרוק ב2 דקות האחרונות ולבזבז זמן וסה"כ זה השתלם יחסית, רק היה איבוד יקר בהתקפה של ג'נינגס שמנע מזה להיות מצב יותר טוב. בכל מקרה, הם מרחק שלשה מלהשוות.

ג'נינגס זורק

לא מוסר לדלפינו בסופו של דבר ונתקע בפנימה עם זריקה קשה מאוד. איירבול, ורז'או תופס אבל עומד לצאת מהקווים אז הוא זורק את הכדור לצד השני של המגרש ונגמר המשחק...ניצחון נוסף לקאבס.

הארכה בדאלאס

טים תומאס קובר שלשה, 10 שניות לסוף ומשווה את המשחק. אהרון ברוקס מאבד את הכדור 0.4 שניות לסיום אבל מריון מפספס הלי-אופ לניצחון והמשחק הולך להארכה... נציין שוב שדאלאס בלי נוביצקי שנפצע, בדיקות הרנטגן היו שליליות למרות שלפי מארק שטיין אשכרה מצאו חלקים מהשיניים השבורות של לאנדרי בתוך המרפק של דירק...אאוץ'.

לא מצליח להבין את השיפוט בדאלאס

עוצרים כל שניה לבדוק דברים. בהארכה, דאמפייר מקבל את הכדור מתחת לסל, ברוקס עוצר אותו עם ידיים על הכתפיים של דאמפייר. משום מה גם כאן עוצרים לבדוק, ובסוף נותנים פלייגרנט לברוקס, וטכנית שאני ממש לא מבין לדאמפייר. דאמפייר נזרק מהמשחק, ומכיוון שאמור ללכת לקו, אדלמן (המאמן של יוסטון) יכול לבחור את מי שהוא רוצה מהספסל של דאלאס לזרוק את העונשין. הוא בוחר בהאמפריז שעושה אחד משתיים. כנראה שיוסטון ינצחו, אבל פשוט לא ברור השיפוט, אם מישהו מבין למה דאמפייר קיבל טכנית, אני אשמח ללמוד. והזוי לחלוטין הקטע עם לאנדרי ודירק. כמו שהשדרן אומר : הם עדיין עסוקים בלהוציא חלקי שיניים מהמרפק של דירק, שיניים שבתחילת הערב היו בפה של לאנדרי.

rapgamer4ever

New member
אגב אריזה בשקט בשקט

מצטמצם במימדים. בינתיים הוא כן מתחיל להראות שהוא קצת מוגבל התקפית. האחוזים שלו מהשדה מהנמוכים בליגה והוא לא מוסר בהרבה יותר מאשר מאבד. גם פול וגם ארינאס גם משחקים באמת יוצאי דופן, על פול דיברו ואילו אייג'נט זירו עם 45 נקודות ו-13 אסיסטים. אני מתרשם יותר מפול כי נו... זה הגיע לא נגד גולדן סטייט.

rapgamer4ever

New member
שהוא שחקן דנבר

לא זה משנה שקל להעיף את אנתוני קארטר, הדרך לכזה הישג מול דנבר עדיין לא פשוטה בכלל. מול גולדן כל אחד חוגג.

תום116

New member
../images/Emo207.gif

כמה כיף היה לראות שוב ושוב ביוטוב את הבאזר ביטר(שוב!) של קובי. היה דבר אחד שאולי היה אפילו יותר כיף מהסל עצמו- צעקת ה"MISS IT" של שדרי הבובקאטס לפני הזריקה של קובי. במהלך השידור אפילו לא שמתי לב, רק אח"כ בוידאו...ענק!! הלילה ממשיכים את מסע החוץ בנטס, מקווה מאוד שהמשחק ייסגר תוך מקסימום שלושה רבעים וקובי ופאו ינוחו לקראת בק טו בק של פחות מ-24 שעות אפילו בדטרויט...שאמנם עלובים, ואמנם התחלנו לשבור קצת את הנאחס מולם בשנה שעברה ובעונה הזו במפגש הראשון אחרי תקופה ארוכה שהם קרעו אותנו פעם אחר פעם- אבל עדיין עלול להיות קשה שם. יום שלישי חוזרים לסטייפלס אוקלהומה ועוד שבוע...שאק מגיע לקבל על הראש!! מתאים לי עוד באזר ביטר של קובי. לאחר מכן שני משחקי חוץ קשים מאוד, בק טו בק אחרי קליבלנד בסקרמנטו(משחק מאוד מרגש מהבחינה האישית שלי, מאוד מחכה לזה. ראיתי כבר מכביסטים מול הלייקרס...מכביסט ישראלי זה באמת משהו מיוחד), שאנחנו תמיד מתקשים שם בחוץ ושנה שעברה הם נתנו לנו בראש, ואח"כ פיניקס בחוץ שאמנם בבית קרענו אותם פעמיים השנה אבל בחוץ זה יהיה שונה לגמרי, אם אני לא טועה המאזן הביתי שלהם עדיין מושלם. הרבה מבחנים בזמן הקרוב, במקביל לבוסטון עד כמה שזכור לי יש לוח משחקים די פשוט פרט לאיזה מפגש עם אורלנדו אם אני לא טועה. מקווה שנעבור את זה בשלום. גו לייקרס!!!

somone141

New member
אורגזמההההההה

לראות את זה שוב ושוב ושוב ושוב. שדרי הבאקס אגב, גם החמיאו לקובי אחר כך אם שמת לב... הנה ה-TV הלייקרית http://www.youtube.com/watch?v=Y4HZYLMhwV0 כמה כישרון יש לאיש הזה.. כמה קור רוח, ביטחון עצמי, יכולת להתעלות ברגע הכי לוחץ במשחק, יכולת להתעלם מכל הרעש שמסביב, איזה וויינר.. פיידווואיי מושלם פשוט, עשה זאת בנונשלנטיות בראייניט אופיינית. איזה מלך.

למעלה