משחקי הלילה + שידור

somone141

New member
הוא פשוט גרם לכדור להיכנס.....

כוס אומו נאלצתי להחליף שוב ניק בגלל בעיות סיסמא. אני צריך לדעת לשמור אותה להבא! בכל מקרה, ווינר! איזה קור רוח, מדהים. פעם פישר אמר שנראה לו שקובי פשוט עושה מעשה קסמים וגורם לכדורים להיכנס במצבים קשים תחת לחץ, הנה עוד מעשה קסם, מיסטר קלאץ'. תאכל את זה צ'רלי בל! MVP!!

עוד משחקים + עוד שידור

3 בבוקר: ניו יורק - שיקאגו עוד משחק משעמם בתחתית המזרח בין שתי קבוצות שעלולות למצוא את עצמן בפלייאוף אפילו עם פחות מ40 נצחונות. מיאמי - אורלנדו שידור בערוץ 5, כרגיל נקווה שגיל ברק ורן מלובני נשארו לישון בבית. המשחק הקודם נגמר בבאזר ביטר של ביזלי מהחטאה של וויד ובאורלנדו מקווים לנקום. 5 וחצי בבוקר: פיניקס - פורטלנד פורטלנד הפצועה תארח את פיניקס שקצת נרגעה במשחקים האחרונים כשהפסד של הבלייזרס יוריד אותה עד למקום השמיני

somone141

New member
אל תאכיל את הטרול

מלובני כזה משעמם וצפוי, ועושה כאב ראש. למה הוא מדבר בכלל כשיש צוות שידור נפלא של TNT? חלאס יא מעיק. התלבושת החוץ של אורלנדו מעלה זכרונות.... היו ימים. המג'יק ברבע ראשון קטסטרופלי. הגנתית בעיקר. מי פה הקונטנדרית?

Or Amit

New member
כרגע? עושה רושם שאף אחת

מה שכן תענוג לראות את מייקל ביזלי. יש לו מגוון עצום של תנועות - חדירה, פוסט, קליעה. בקצב הזה שנה הבאה הוא באולסטאר.

כן הוא ממש עצבן והוא גם מדבר הרבה

פשוט כל הזמן זורק סטטיסטיקות מיותרות ומציק, פשוט בלתי נסבל...

Orenseg

New member
הסאנס עם הפסד 17 ברצף בTNT

והספירה נמשכת. המשחק הבא בTNT - ה18 בינואר מול הגריזליס. ג'יי-ריץ' וברבוסה הפצועים לא שיחקו, כך שדראגיץ' פתח ולסאנס לא היו גארדים מחליפים (אלא אם כן אפשר לקרוא לטאקר גארד מחליף).

רבע שני: טורונטו 62, ניו ג'רזי 29

וואו...33 הפרש וזה ממשיך. 4 שחקנים בטורונטו כבר בדאבל פיגרס. קליבלנד - באקס מתחיל בESPN, קינגס - וולבס בספורט 5 לייב.

70-33 במחצית

הנטס ירדו מ39-15 ברבע הראשון ל31-18 ברבע השני, השאיפה היא ל25-20 ברבע השני!

כספי מרשים

דקה וחצי לסוף הרבע הראשון הוא היחיד מהחמישייה שעדיין על המגרש והלך לקו כבר 3 פעמים שם צלף 5 מ6 (התחיל 5 מ5 ואז השדרים ניחסו אותו
), הוסיף שלשה ו8 נק' סה"כ עד עכשיו. יש לו בעיה אבל שהוא כל הזמן רץ להתקפה. כשאתה בצד ולא מעורב במהלך ההגנתי אז זה עוד בסדר לנסות להוציא התקפה מתפרצת אבל כשאתה מתחת לסל ואתה פשוט מניח שהשחקן שלידך לוקח את זה ומתחיל לרוץ להתקפה...רק כדי לגלות שקווין לאב לקח את הריבאונד ועשה סל קל...בעייתי. בנוסף, זה לא ממש משתלם לו לרוץ מהר להתקפה כי הם אף פעם לא מוסרים לו. כספי עושה ספין יפה אבל מפספס ונגמר הרבע...רבע לא טוב של הקינגס, 27-22 למיני, לפחטות כספי סולידי.

21 נק' לכספי

מוביל את הקלעים במשחק אבל סקרמנטו במשחק נוראי מפסידים באיזה 18 הפרש למינסוטה בחוץ...כספי הגיע ל21 כבר לפני 6-7 דקות אבל לא קיבל צ'אנס לעשות שיא קריירה.

ההוקס טוחנים את הג'אז

וואו - 74-42 ו3 דקות לסוף הרבע השלישי, הג'אז לא במצב רוח לנקודות...ג'וש סמית' הולך על 5X5 עם 16 נק', 8 ריב', 5 אס', 5 חט'...חסרים לו 3 בלוקים (או איבוד אחד, אבל זה לא נחשב בטח
) סביר להניח שלא ייכנס ברבע הרביעי אבל, אז באסה...אטלנטה ב+37 איתו. לעומת זאת, הראפטורס הורידו רגל מהגז והם רק ב110-80 על הנטס ברבע הרביעי...מאכזב, רציתי שיאים שיישברו. הסלטיקס עם יתרון שביר ברבע השלישי מול הסיקרס, ראשיד הורחק אחרי 2 טכניות רצופות. האמת לא הגיעה לו טכנית ושהוא מתעצבן אז... מחציות במשחקים האחרים...הקינגס לא משחקים טוב ובפיגור 7 במינסוטה, הם רק 2 מ16 לשלוש, אוונס מבריק לפעמים במהלכים אישיים אבל כל השאר לא ממש הופיעו. בדר"כ אודריך סוחב אותם יפה אבל היום הוא לא טוב (האמת שלא ממש קיבל צ'אנס, ברבע ה1 הכניסו אותו כשאוונס היה על המגרש ונתנו לאוונס להוביל כדור ולרכז, ברבע ה2 זה היה עם רודריגז שהוא אחלה רכז אבל אודריך לא ממש הסתדר איתו על המגרש). כספי עושה את שלו עם 10 נק', בהגנה הוא משלב מהלכים יפים עם כמה טעויות... הקאבס והבאקס במשחק צמוד, 2 לבאקס במחצית. אני רואה בעיקר את סקרמנטו אז קשה לי להרחיב, לברון עם 15 נק' ב3 מ4 בלבד מהשדה, 10 זריקות מהקו. הנאגטס עם יתרון של 6 בניו אורלינס למרות 1 מ7 ו3 נק' בלבד של מלו. הקליפרס שמים 16+ בקלות על הניקס. קיימן חוגג והניקס אחרי השיא של אתמול הסתפקו ב9 ניסיונות של שלוש במחצית הזאת. הפייסרס בפלוס 5 בממפיס, גם לא ראיתי אבל אני מנחש שאותה בעיה בשביל הגריזליס - אין להם ממש ספסל, 4 מ5 מהחמישייה בדאבל פיגרס ומספרי ה+/- שלהם בסדר אבל כשהספסל עולה נוצרת בעיה. הפיסטונס בפיגור נקודה באוקלהומה אחרי 20 נק' של סטאקי, הת'אנדר עם 14 כ"א של גרין ודוראנט.

משחק אחד שעדיין לפני המצית

הוא דאלאס יוסטון, הרוקטס בפלוס 10 בדאלאס: לאנדרי מיוסטון שבר 3 שיניים אחרי היתקלות עם נוביצקי לפי מה שהבנתי - לדירק נפצעה יד ימין והוא זרק 2 זריקות מהקו עם יד שמאל (קלע אחת) לפני שיצא בשביל כמה תפרים...אז הוא כנראה בחוץ עד להפסקה, יש עוד דקה לדאלאס להוריד קצת לפני המחצית.

סלטיקס - סיקרס במשחק צמוד

חבל שאני לא יכול לראות את הסוף כי הלינקים דפוקים ... הסלטיקס לא במשחק טוב, רונדו לא חד כמו במשחקים האחרונים, אלן ופירס לא קולעים ורק גארנט ופרקינס הנהדר מתפקדים. והספסל נחלש משמעותית כשראשיד הורחק... הסיקרס לעומת זאת בלי AI אבל עם משחק שיא של ספייטס הנהדר, בראנד עם 21 נק' מהספסל, AI השני עם 18 וגרין עם 16. עכשיו גארנט העלה את הסלטיקס ליתרון מהקו, 23 שניות לסוף וכדור של פילי. נקודה הפרש. בטח יבזבזו את כל הזמן ויזרקו.

אלטון בראנד מעלה את פילי ליתרון נקודה

ספייטס זרק, פספס אבל הטיפ אין של בראנד שפירס היה עליו בחילוף. 7 שניות לסוף, פילי ביתרון נקודה וכדור של בוסטון. מה יארגנו הסלטיקס?

הסיקרס מנצחים

לא היה תרגיל גדול - פירס קיבל את הכדור וזרק בפיידאאווי אבל החמיץ, הריבאונד קפץ לאלן והוא זרק (אני לא בטוח אם זה היה בזמן החוקי) אבל החמיץ גם הוא. כמו כל המשחק שניהם לא פגעו. אז פילי יוצאת עם ניצחון מרשים 98-97, הפסד ראשון אחרי 11 ניצחונות של הסלטיקס, לא נורא.

Orenseg

New member
קללת ליל שישי חזרה לTD גארדן

בכל פעם שאני חוזר הביתה הם מוצאים דרך להפסיד...

רבע שלישי גדול

ל... קליבלנד שעושה 24-12 ועולה ליתרון 11 עכשיו ברביעי. לברון קרוב לטריפל דאבל עם 22 נק', 9 ריב' ו 8 אס'. ניו אורלינס שעושה 33-19 ועולה ליתרון על 7 עכשיו ברבע הרביעי על הנאגטס. כרמלו במשחק שהוא לא ירצה לזכור (3 מ13) בעוד שכריס פול מטורף עם 26 נק', 17 אס' ו7 ריב' יחד עם פג'ה ביום טוב (22 נק') זה מספיק. לניקס שעם 30-14 ענק עולים ליתרון ומוחקים את כל היתרון של הקליפרס מההפסקה. דיוויד לי עם 23 נק' ו10 ריב'. ממפיס עושים 32-17 ועולים ליתרון מול אינדיאנה... דירק בספק לחזור מהפציעה שלו, אז דאלאס תתקשה מול יוסטון שמובילה ב4 כרגע.

כריס פול, וואו

בקלאץ' קולע להורנטס ומנצח. בפיגור 6 מלו הלך לסל אבל החמיץ את שניהם ואז פול פספס לקח ריבאונד של עצמו וקלע...יש לו סה"כ 30 נק', 19 אס' ו9 ריב'! עכשיו כרמלו פספס...חבל שפול לא לקח ריבאונד ומסר עוד אס' היה מסיים עם 30-20-10 אדיר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ואוווו איזה משחק של CP!!!

30 נק' 19 אס' ו-9 ריב' מדהים!!!!!!! נראה לי שזאת אחת מהשורות הסטטיסטיות המטורפות שנתקלתי בהן כבר המון זמן.

למעלה