ההוקס טוחנים את הג'אז
וואו - 74-42 ו3 דקות לסוף הרבע השלישי, הג'אז לא במצב רוח לנקודות...ג'וש סמית' הולך על 5X5 עם 16 נק', 8 ריב', 5 אס', 5 חט'...חסרים לו 3 בלוקים (או איבוד אחד, אבל זה לא נחשב בטח
) סביר להניח שלא ייכנס ברבע הרביעי אבל, אז באסה...אטלנטה ב+37 איתו. לעומת זאת, הראפטורס הורידו רגל מהגז והם רק ב110-80 על הנטס ברבע הרביעי...מאכזב, רציתי שיאים שיישברו. הסלטיקס עם יתרון שביר ברבע השלישי מול הסיקרס, ראשיד הורחק אחרי 2 טכניות רצופות. האמת לא הגיעה לו טכנית ושהוא מתעצבן אז... מחציות במשחקים האחרים...הקינגס לא משחקים טוב ובפיגור 7 במינסוטה, הם רק 2 מ16 לשלוש, אוונס מבריק לפעמים במהלכים אישיים אבל כל השאר לא ממש הופיעו. בדר"כ אודריך סוחב אותם יפה אבל היום הוא לא טוב (האמת שלא ממש קיבל צ'אנס, ברבע ה1 הכניסו אותו כשאוונס היה על המגרש ונתנו לאוונס להוביל כדור ולרכז, ברבע ה2 זה היה עם רודריגז שהוא אחלה רכז אבל אודריך לא ממש הסתדר איתו על המגרש). כספי עושה את שלו עם 10 נק', בהגנה הוא משלב מהלכים יפים עם כמה טעויות... הקאבס והבאקס במשחק צמוד, 2 לבאקס במחצית. אני רואה בעיקר את סקרמנטו אז קשה לי להרחיב, לברון עם 15 נק' ב3 מ4 בלבד מהשדה, 10 זריקות מהקו. הנאגטס עם יתרון של 6 בניו אורלינס למרות 1 מ7 ו3 נק' בלבד של מלו. הקליפרס שמים 16+ בקלות על הניקס. קיימן חוגג והניקס אחרי השיא של אתמול הסתפקו ב9 ניסיונות של שלוש במחצית הזאת. הפייסרס בפלוס 5 בממפיס, גם לא ראיתי אבל אני מנחש שאותה בעיה בשביל הגריזליס - אין להם ממש ספסל, 4 מ5 מהחמישייה בדאבל פיגרס ומספרי ה+/- שלהם בסדר אבל כשהספסל עולה נוצרת בעיה. הפיסטונס בפיגור נקודה באוקלהומה אחרי 20 נק' של סטאקי, הת'אנדר עם 14 כ"א של גרין ודוראנט.