משחקי הלילה+שידור

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה+שידור

כמו בכל רביעי אנחנו נזכה הלילה לשידור באיאספיאן. משחקי הלילה: אטלנטה-ממפיס: ההוקס ישמחו להמשיך את המפולת הצפויה של ממפיס, נכון לעכשיו 6 הפסדים רצופים. סקור גבוה, קרב הפצצות מבחוץ וחגיגה של ביבי את ג'ונסון. שארלוט-אוקלהומה: שתיים מהקבוצות הכי סתמיות בליגה יפגשו למשחק משעמם ומיותר. קליבלנד-ניקס: לא כל יום בית זונות, ההגנה של קליבלנד תחסל את הניקס וכשהניקס יצטרכו לנצח דרך הגנה הם יפסידו. וושינגטון-פורטלנד: הוויזארדס במסע להחזרת הכבוד העצמי יפגשו את החבורה של רוי, שנמצאת בכושר מצוין ועוברת קצת מתחת לרדאר בינתיים. אני לא רואה סיבה שפורטלנד לא תנצח ותחזיק במאזן השני בטיבו במערב, לא פחות. אורלנדו-מינסוטה: שניים מהביגמנים של העתיד ייפגשו לדו קרב חזיתי, אורלנדו לא נוהגת למעוד השנה מול קבוצות קטנות והיא לא תמעד גם הלילה. המג'יק עם הפנים למעלה, הוולבס עמוק בבוץ. פילדלפיה-לייקרס: משודר, שעה 2. נראה שלפידלפיה בעיות קשות יותר ממה שחשבנו בתחילת העונה, כאלה שלא ייפתרו עם הזמן. אני לא מוכן להמר על 2 הפסדים רצופים של הלייקרס, מה שכן אני חושב שהם ייתקלו ביותר בעיות ממה שאפשר לצפות. המצ'אפ של פילי עם הלייקרס נראה לי יחסית לא רע, אודום אמור להיות משמעותי הלילה. בוסטון- אינדיאנה: הסלטיקס כבר נכוו השנה מהאקספלוסיביות של אחת הקבוצות המשוגעות שיש, אבל דוקא הלילה הם לא צפויים להתקשות בהתחשב בכך שהפייסרס יגיעו מותשים בבאק טו באק אחרי משחק ריצה נגד הלייקרס. מילווקי-שיקאגו: זה רק אני או שלעוד אנשים פה יש הרגשה שאם יבטלו את מילווקי אף אחד לא ישים לב? הקבוצה הכי פרווה, בינונית ומיותרת בליגה הלילה תתמודד מול קבוצה נוספת חסרת קו קדמי, מה שמוביל אותי להשערה שרוז יתפוצץ, כך שלחובבי הרוקיז מומלץ לעקוב. ניו אורלינס-פיניקס: ככל הנראה המשחק בו הכדורסל יהיה הכי טוב. שתיהן טיפה מקרטעות ואחרי פתיחה מהוססת, נראה שלפול יש משהו להוכיח כשהוא פוגש את נאש ותמיד זה נגמר בתצוגה גדולה- אני לא אלך נגד המסורת. אגב, מדובר ב-2 הקבוצות עם הפיק אנד רול הכי יעיל בליגה. מעניין לראות אם הקבוצות (טוב נו על מי אני עובד, לפיניקס אין סיכוי) יצליחו להתמודד עם זה גם בצד ההגנתי .יוסטון-קליפרס: את מצעד הפצועים של הטילים תפגוש קבוצה חסרת מזל בעצמה, יש לי הרגשה שהקליפרס יעשו בעיות אבל מצד שני ההגיון חזק יותר- יוסטון עם באטייה היא יוסטון טובה מאוד, וההיעדרות של קיימן הופכת את המשחק למאוד צפוי וגארבג'י. יוטה-מיאמי: וויד ילך משהו כמו 20 פעם לקו ואני מוכן לשים כסף על זה ביחס טוב, מצד שני יוטה כבר עם 2 הפסדים בסולט לייק סיטי והפסד שלישי במבצר נשמע קצת מוגזם. אבל אם נחזור לצד הראשון- הג'אז בהרכב חסר ובבאק טוב באק. לא יודע מה יהיה, נראה לי שיוטה תנצח, היא איכשהו עושה את זה הרבה פעמים גם כשזה לא ממש הגיוני. אולי כי יש לה אובר מוטיבציה מול אחת הקבוצות השחורות בליגה?
 
הרוב צפוי ולכן לא צפוי

אם יש משהו שאפשר ללמוד העונה הוא לצפות להפתעות במקומות לא צפויים מדי יום. סטטיסטית משהו ישתבש לאחת הקבוצות האמורות לנצח בקלות. משחקים שעשויים להתגלות כבעיה לקבוצות הפייבוריטיות ברמה מסוימת - אטלנטה, יוסטון, פורטלנד, אבל קשה לראות אותן לא מנצחות. במיוחד אמורים הדברים לגבי הויזארדס, אבל את ההפתעה שלהם כבר רשמו אתמול, אז לא מספיק? נאש לא מסוגל להתמודד עם פול, אבל אני מחכה לראות את פיניקס בנצחון חוץ איכותי, מתי? איך אמארה+שאק לא מספיקים לנצח כל קו קדמי בליגה? משהו לא דופק שם ביוטה, שוב כמו אתמול, בוזר לא משחק אבל מה עם הרוסי? מיאמי באה עם יותר בטחון אחרי שני נצחונות חוץ במערב ויום מנוחה במילווקי מייקל רד חוזר, והוא אוהב לשחק מול הבולס. האם בוגוט משחק? שיקגו אמנם שיחקה אמש, אבל תרצה לקפוץ חזרה למסלול נצחונות. מילווקי תנסה לשבור רצף הפסדים ובשידור חי, הלייקרס ינצחו בלי הרבה קושי את פילי. לא תבוסה אבל המשחק יהיה חד צדדי יחסית, לא צמוד.
 

Orenseg

New member
נאש ושאקיל בספק למשחק הלילה,

הרכז חולה בשפעת, ולא הבנתי מה קרה לשאקיל.
 

Orenseg

New member
הראפטורס פיטרו את סם מיצ'ל.

לאחר התבוסה 132-93 לנאגטס ולאחר שמועות רבות בנושא בשבועות האחרונים, סמיצ'ל הולך הביתה ויוחלף כרגע על ידי ג'יי טריאנו, עוזר המאמן של הקבוצה. יש שמועות על עיכוב במשכורות במוסקבה,ואולי אטורה מסינה יחליט להגיע לראפטורס סוף סוף.
 

ThEgReEnKiNg

New member
יש! , בשורה מעולה.

המועדון הזה חייב להתעורר , אם לא השחקן הכי טוב בהיסטוריה שלו פשוט יברח ב2010.
 
כתבתי על זה במהלך המשחק מול דנבר.

בלי שמועות, ובלי שום דבר. בוש משחק מדהים, והראפטורס נראים זוועה. זה היה דיי ברור שזה מה שיקרה.
 

Orenseg

New member
לא שמתי לב שכתבת את זה

זה היה באוויר הרבה לפני המשחק מול הנאגטס (או מול הסלטיקס לפני שבוע). הפיטורים צפויים והיו צריכים לקרות עוד קודם, אולי אפילו בקיץ. ג'יי טריאנו (עוזר מאמן בקבוצה ב7 השנים האחרונות) מונה לתפקיד מאמן הראפס לפחות עד סוף העונה, והפך למאמן הקנדי הראשון בהיסטוריה של הNBA. אם זה לא יסתדר, מסינה מסיים את החוזה בצסק"א ואמור לקבל את המפתחות.
 
בינתים בלי הפתעות, היחיד הצמוד בבירה

שניות לסיום 4 הפרש פרננדז עם שני סלים חשובים, אלדרידג וכמובן רוי קולעים את הסלים בדקותיים המסיימות רוי עם 21, למרכוס 16, בלייק 15, אודם עם דאבל-דאבל נאה של 13 ו 10, רודי 13 כולל 2 שלשות לקוסמים מוושינגטון נגמרו השפנים והם אכן מפסידים 98:92 לפורטלנד, הממשיכה בשלה במזרח. גיימיסון 22 באטלר 16 כרגיל מובילים כרגיל לא מספיק, אפילו לא קרוב. אחריהם בתור בלטצה 11 ויאנג 11 מהספסל, עדיף על מה שעשתה שאר החמישיה היחיד עם ענין עדיין משוחק דווקא בביג איזי, בו הסאנס במחצית בפיגור מינימלי, ועכשיו גם עולים ליתרון בשלישי פיניקס ללא שאק ונאש, מסתדרת בינתים, היל ואמארה 14 כ"א, ווסט מנגד עם 19 חוגג בפנים, פול 12 ו 9 57:55 הורנטס כרגע סלטיקס מאבדים יתרון גדול, רבע רביעי רק 9, 88:79
 
כמה תוצאות - נצחונות למגי'ק,הוקס,בובקטס

אורלנדו מנצחת 100:89 את מינסוטה, הווארד 23 ו 14, לואיס 23, הטורקי 22, קורטני לי מהספסל 19 ביל אל גפרסון 19, קווין לאב הרוקי 16 ו 12 היו לא רעים מול המפלצת אבל זה לא הספיק. הבצלים משא(ר)לוט גברו על אוקלהומה הנמושה 103:97 אוקפור 24 ו 13, וואלאס 21, ריצ' 18, אוגוסטין 10, פלטון 8 ו 12 דוראנט קלע 24 לסיטי אטלנטה חוזרת לעצמה עם 105:95 על הגריזליז אשר נמצאים עמוק בתרדמת חורף להוקס - גוגו 26, ביבי 20 ו 10, ויליאמס 16, הורפורד 15, גוש סמית שהיה חסר כל כך 14 ווריק 20, גיי 16, לורי 17, המאיו(נז) עם 11 בלבד ובינתיים בגארדן של בוסטון, חזרה להפרש מציאותי של כמעט 20, דקות לסוף הספסלאמנם מנפק רק 6 נקודות אבל בבוסטון הפעם לא צריך אותו כשאלן קובר 6 שלשות בדרך ל 31 נק KJ עם 26 ו 14, פירס 16, קנדריק 16, רונדו 15 ו 17 אס' (מה השיא שלו?) 110:94 דקותיים לסוף
 
עדכון ממילווקי, אורלינס,יוסטון,יוטה

מילווקי ברחה לדו-ספרתי בזכות רבע שני מוצלח במיוחד, שיקגו חזרה כדי 4-6 נקודות, עכשיו פתיחת רביעי 82:74 רד בינתיים עם 13, גפרסון 19, בוגוט משחק עם 5 בלבד ומעט ריב' אבל הנוכחות שלו הוכחה כחשובה בעבר לקבוצה לא פעם. בבולס - גורדון 20, דנג 19, רוז 10 ו 8 בינתים ההפרש צומח בחזרה ל 12, שבע נקודות רצופות של וילנואבה מאסיסטים של סשנס לפיניקס נגמר הסוס, ההורנטס בורחים ל 13 בסוף השלישי, פול עם 18 ו 14, פג'ה 21. מחצית ביוטה, מיאמי מובילה 47:45 המורמונים מחוסרי בוזר וקירילנקו ואחרי משחק קשה אתמול מתקשים מול ההיט אותם מובילים כמובן ווייד עם 11, קוק 10 יוסטון ללא מק לא משתחררת מהקליפרס, רק 6 הפרש ברבע השלישי יאו 20, ארטסט ו אלסטון 12 כ"א ראנדולף מתאקלם עם 18 ו 8
 
סיום חי במילווקי

רוז בריצת 6:0 פרטית של שני מהלכי שלוש מצמצם עד 5 הפרש אבל מחטיא את הזריקה הבאה דקה וחצי לסוף גדזוריץ עם קליעות עונשין וסל 14 שניות לסיום גומר את הסיפור סיום 97:90 רד מסיים עם ה 13 שלו, גפרסון 21, וילה 23, רידנאור 12 ו 10 אס' לבולס המאוכזבים דנג 21, גורדן 22, רוז 18 הרוקטס עדיין לא מצליחים לנער את ל.א 77:76 סוף שלישי ההורנטס לא נותנים לסאנס להתקרב ומנצחים 104:91 פול 24 ו 15, סטויאקוביץ 24, ווסט 23 ו 14 אמארה 26, ברבוסה 19, היל 17
 

cprog

New member
פיניקס - ניו אורלינס. תיאור קצר של המשחק.

בהתחלה נדמה שמישהו בפיניקס החליט לזרוק את המגבת עוד לפני ההתמודדות כשהם עולים ללא נאש ושאקיל. ברבע הראשון זה גם נראה ככה כשכריס פול עושה מה שהוא רוצה, ניו אורלינס בורחים ומסיימים את הרבע ב 10 הפרש. בתחילת הרבע השני ניו אורילנס נותנים לפול לנוח אבל המאמן שלהם מחזיר אותו אחרי דקה וחצי פשוט משום שהקבוצה שלו לא דומה לשום דבר בלי CP3. איבודים, זריקות יאוש בהתקפה, וכל זה בדקה וחצי שפיניקס מנצלת כדי לחזור למינוס ארבע (היה יכול להיות מינוס שלוש לולא החטאה מהקו). פיניקס מעודדים מהמצב עושים קולות של מלחמה ומצליחים לסיים רבע שני צמוד (לא זוכר ת'תוצאה, מה תעשו לי הא?). פיניקס ממשיכים להחזיק חצי רבע שלישי צמוד, לא מעט בגלל לופז (מי?) שעושה עבודת הגנה נהדרת ופשוט נלחם היטב בריבאונד. אבל הוא לא נספר על ידי חבריו בהתקפה. בשבילם עדיף אמארה + שני שומרים עם ראש בקיר ולא לופז חופשי מטר מהסל. אחרי חצי רבע כריס פול וחבר'ה מתחילים לברוח, אמארה מאבד את הראש, וניו אורלינס הורגים את פיניקס בריבאונד התקפה. ברבע הרביעי ההפרש צומח קרוב לעשרים וגם כשפיניקס מצמצמים ל 9 המאמץ ההגנתי להם שווה לתחת כשניו אורלינס ממשיכים לחגוג בריבאונד התקפה ומקבלים לפעמים שלוש הזדמנויות בהתקפה אחת. אז גם כשפיניקס מצליחים לעשות הגנה, זה לא ממש עוזר. את ההזדמנות האחרונה של פיניקס לחזור כריס פול (אלא מי) קוטע עם חטיפה ואסיסט. פיניקס ממשיכים ללכת לאמארה שתוקע ת'ראש בקיר במקום לתת כדור לבארבוסה או בארנס שלדעתי היו מתאימים יותר לסיטואציה. למרות משחק טוב של כריס פול (איזה 24 נק' ו 13 אסיסטים) אני חושב שמבחינת פיניקס המפתח למשחק היה ריבאונד הגנה. ניו אולינס לקחו כלכך הרבה ריבאונד התקפה שהיו להם איזה פי שניים ריבאונדים במשחק. ככה אי אפשר לנצח.
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
טריפל דאבל מרשים של רונדו!

16 נק' 17 אס' ו-13 ריב' לבחור הקטן
הסלטיקס קורעים את אינדיאנה 114:96. רי אלן משחיל 31 נק', גארנט במשחק הכי טוב שלו העונה (בינתיים) נותן 26 נק' 14 ריב' ו-4 חסי'מות, פירס ופרקינס עם 16 כל אחד.
 

י ו א ב

New member
לאט לאט הקטנצ'יק הזה הופך להיות יופי של שחקן!

אם רק ישפר קצת את הקליעה (ויזרוק יותר), הוא יהיה אחלה רכז.
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
לדעתי הוא כבר עכשיו אחלה שחקן

אני חושב על זה לא מעט ועכשיו אני גם אשתף אתכם (אם כבר פתחנו את הנושא). האם הוא משחק כל כך טוב בגלל הסיטואציה שהוא נמצא בא בסלטיקס או שהוא באמת שחקן כזה טוב? האם בקבוצה אחרת כשהוא לא מוקף בגארנט פירס ואלן הוא גם יהיה כל כך דומיננטי?
 
מעט מאוד דברים אינם תלויי נסיבות

שאלה זו נכונה גם לכוכבים הגדולים (לא הגדולים ביותר, אבל השורה השניה) תשים שחקן תותח בקבוצה אחרת והוא יהיה חלש. זה קורה הרבה רונדו נפל מצוין למשבצת של הרכז שאין עליו כלל לחץ. הוא ריכז אותם לאליפות, וכבר אין צורך להכריז על העתיד, כי הוא כבר כאן גם בשנה שעברה בעונה הרגילה היו לו משחקים מעולים ומספרים מפתיעים (אני לפחות מאוד הופתעתי כי לא הכרתי אותו), ואי אפשר שלא לזקוף זאת לזכות התמיכה מסביב. הוא יודע ששלושת הגדולים יעשו את העבודה, אז אין לו פחד. כמובן צריך את האופי הנכון להשתלב ולהעיז, יש לו את זה, והענין כבר מוכח עם טבעת אליפות. יש לו חלק באליפות, מזכיר במשהו את סם קאסל של יוסטון בהתחלה. השנה כבר יש לו ממד "נסיון", אז בכלל חבל"ז האם בקבוצה אחרת הוא יכול להיות רכז מעולה ואולסטאר? אני בספק, אבל אין לדעת
 
אחלה שחקן אבל רחוק מלהיות אולסטאר כרגע

יכולת הקליעה שלו עדיין בין הגרועות בליגה(בטח ביחס לגארדים פותחים) אבל הזריזות,קריאת והבנת המשחק ,הההגנה והשיפור ההדרגתי מבטיחים מאוד לעתיד. הנקודות שלו נעשות מגאמפרים חופשיים ,חדירות נהדרות ותיאום עיוור עם השלישייה . מאוד קל לשחק שיש סופרסטאר בחוץ ,סופרסטאר בפנים וקלע השלשות הכי גדול בעשור משמאל ועדיין הוא מתאים לקבוצה כמו כפפה ליד וזה ההישג הגדול למעשה הוא מזכיר לי את דוין האריס שלפני שנה וחצי רק עם הבנת משחק יותר טובה
 

rapgamer4ever

New member
בעיקר הסיטואציה

הוא שחקן טוב, אבל בסלטיקס הוא משחק כמו שחקן מצוין בעיקר כי קשה לשחק מולם איזורית, ההגנות מתמקדות בביג 3 והוא יכול לעבור באחד על אחד את רוב הרכזים בליגה. הוא חייב לעבוד על הקליעה, אם הוא יהפוך אותה לאפילו סבירה הוא באמת יהיה שחקן טוב.
 

עומר ד

New member
רק אל תשכחו שיש 2 צדדים במגרש!

בהגנה הוא אחד הגארדים השומרים הטבוים בליגה, וזה כבר פחות תלויי-גארנט,אלן ופירס. נכון שיש מחוייבות קבוציתתי+המטריה של גארנט מאחורה, אבל הוא השומר הראשון שפוגש ולוחץ את הכדור, עושה האסל-פלייס וקורא נטסטי את המשחק. הוא בהחלט בטופ5 של השומרים ההגנתיים, בייחוד בגארדים, בליגה, וזה משהו שנאש, פארקר, ושות' לא יכולים להתהדר בו. עומר
 
למעלה