משחקי הלילה ב-NBA

cache

New member
מודה בטעותי

בדרך כלל קיד מצויין ברגעי האמת, כמו נגד הספרס לפני יומיים, אה לא, סליחה, בעצם הוא ישב על הספסל. לילה טוב.

Itai7

New member
משחק גדול

כ"כ ראיתי שקיד מחטיא את העונשין ההוא
איך גאסול נפל שקיד קלע עליו את הסל חבל שאחמיץ את הפלייאוף! ענק!

the mnm factor

New member
תגידו, זה לא מדהים בעיניכם

שקובי היה 3-10 מהקו ואז קלע 17(!) זריקות רצוף? בכלל, קובי הוא השחקן היחיד שיכול לעשות 53 11 4 ביותר מ50% מהשדה ולא יעשו מזה הסיפור של השבוע...

z dead

New member
די,נשבר הפיפי

לאמר אודום שיתק את נוביצקי כמו גדול,נוביצקי עמד על 30 אחוזים כל המשחק ואז באו השופטים והחליטו שהם חייבים לעזור לעלמה גרמנית במצוקה,כמות השריקות המפגרות שהוא קיבל לטובתו היתה משו לא ייאמן. הוא עושה עבירת תוקף עם המרפק לא מצליח להזיז את אודום שעומד יציב,נופל בלי שיגעו בו ומקבל זריקות. עושה צעדים ומוסיף מרפקים שמשתוללים קדימה תוך כדי,לא רק שלא מקבל עבירת תוקף או צעדים מקבל גם סל ופאול. ועוד אלף ואחת שריקות מביכות. מצד שני עושה על גאסול לפחות עבירה אחת שיכולה להחשב בלתי ספורטיבית והלייקרס מקבלים זריקות רגילות. כמה כבוד כוסית אחת יכולה לקבל? שחקן פנים שמסיים משחק עם 10-25,וזה עוד אחרי שהוא היה עם 25-30 אחוז כל המשחק,והוא פאקינג סופר-סטאר שלא לדבר על הסלים של קובי עליו בהארכה וברבע האחרון פשוט לא ספר אותו כל פעם שהוא חדר ונוביצקי בא לתת גג עם הניתור המביך שלו. בכלל בכל הרבע השלישי וחלקים גדולים מהרביעי זה נראה כאילו השופטים רוצים בכח שדאלאס תנצח,ואני לא מחבב את הלייקרס בלשון המעטה.

נו באמת

חוץ מעבירה שדירק עשה חצי הצגה כל העבירות האחרות היו גם היו - זה שסופרסטארים מקבלים הרבה יותר כבוד מהשופטים(כמו קובי היום שקיבל כמה שריקות שלא היו ולא נבראו-שיא בהליכות מהקו השנה דרך אגב) זה כלל קבוע בNBA - שאל את וייד ומיאמי שלקחו אליפות ככה דירק הוא לא שחקן פנים רגיל - לא ראיתי הרבה שחקנים גבוהים שקולעים מכל טטוח ככה ועדיין האחוזים שלו יותר טובים היום מגאסול לדוגמא שהוא שחקן פנים הכי לגיטימי בעולם אחוז שנתי שלו עומד על 48 אחוזים בהחלט אכיל לכל גבוה אמיתי זה שהוא לא אתלט וההגנה שלו היא לא משהו לספר לחברה אלו דברים מובנים שלא קשורים לכלום ורק מראה למרות הכל הוא עושה בית ספר לכל(טוב לרוב) המסוממים מהגטו ...

z dead

New member
אני לא רואה את זה ככה

לפחות 30-40 מהעבירות שהוא קיבל היום בבירור לא היו. גם מול הספרס זה היה ככה כשהוא דורך לשחקן על הרגל ומקבל עבירה לזכותו ומיליון ואחד דברים שאפילו דנקן לא מקבל. את קובי פיצצו כל הרבע השלישי והרביעי,והוא לא קיבל שריקות ברורות ברבע השלישי,ברבע הרביעי כל עבירה שנשרקה היתה עבירה,לא ראיתי אפילו פעם אחת שהיה ספק. ואיך דמפיר לא קיבל עבירה במתכוון אם ההליכה המכוונת עם הכתף בלי לנסות לשחק כדורסל,זה גם לא מובן לי. ואני לא ממעריצי קובי. אני מאוד שמח בשבל נוביצקי שהוא לא שחקן פנים רגיל אבל משחקים של 30 אחוזים לשחקן פנים זה נורא,ומה לעשות הוא שחקן פנים בסופו של דבר לא משנה כמה הגימיק שלו עובד. "המסוממים מהגטו"? אני מעדיף את המסוממים מהגטו כי להם לפחות יש אופי,הגנה,קשיחות,ואתלטיות,ואותה רמת כשרון..גם אם הם לא קלעים כמו נוביצקי אז מוכשרים בדברים אחרים. הם יביאו אליפות,שחקנים כמו פג'ה,נוביצקי,ושאר "המוכשרים מאוד" לא.

Oxycodone

New member
איזה משחק אדיר

ממש נהניתי , סימי הרג אותי מצחוק בזריקות עונשין של קובי בסוף , דאלאס פשוט לוזרים , אי אפשר לומר שרק נוביצקי הוא לוזר , טרי והווארד בקושי עשו משהו כל המשחק , ודרק סחב את כל הקבוצה על הגב ברבע האחרון וב OT אני לא חושב שקובי קלע 50 כי הוא לקח את המשחק עליו , דרק פישר לא שיחק בחצי השני כמעט , כנראה שהוא נפצע או משהו , ולא היה ללייקרס מי שיעשה נקודות. נוביצקי וקיד היו היחידים ששיחקו בשביל דאלאס , טרי והאוורד בקושי הורגשו במשחק , בקושי זזו כדי לקבל כדורים , וחבל מאוד כי הם יכלו לנצח את המשחק. אבל עדיין חסר לקבוצה הזו משהו כדי לנצח משחקים צמודים , נגד קבוצות ברמה של הספרס והלייקרס.

סיכום שלי, לייקרס-מאבס

קודם כל משחק נהדר, אווירת פלייאוף, מתח ומה לא. בהתחלה מילה העל השיפוט- הוא לא היה ביתי היום וזה בלשון המעטה. לגבי המשחק עצמו- קובי לקח על עצמו את המשחק וקלע כמעט את כל הנקודות האחרונות של הלייקרס בסוף המשחק ובהארכה, אבל לא הוא ניצח את המשחק. קודם כל במהלך האחרון של הלייקרס בזמן החוקי הוא יכל לסיים את המשחק אבל המאבס עצרו אותו ולכן קיבלו שאנס להשוות ואף לנצח את המשחק. גם בסוף במהלך האחרון בהארכה כשהלייקרס ביתרון 3 והכדור אצלו המאבס עצרו אותו ואז קיד עשה את מהלך ה-3 נק' אבל החטיא את הנק' מהקו. מצד שני גם נוביצקי היה שם במאני טיים חוץ מהזריקה האחרונה שהארכה שלא ברור לאן הוא מיהר, היו לו עוד 6 שניות על השעון יכל לעשות את ההטעיה או למסור לחבר במקום לחטוף גג מגאסול. בכל מקרה אחרי 4-17 מהשדה ב-3 וחצי רבעים הוא עשה 6-9 בהמשך. קובי עם 3-10 מהקו במחצית הראשונה ו17-17 בהמשך. האוורד במשחק זוועתי רק הרס כל פעם שנגע בכדור... פאו גאסול לא דומיננטי מספיק, נעלם לעתים קרובות מדי ועדיין רכרוכי למדי בשני צדי המגרש כיאה לאירופאי מצוי. אגב, המשחק הזה גם הראה כמה דמפיר חשוב לדאלאס. כן, דמפיר. כי בלעדיו לדאלאס פשוט לא היה ריבאונד בעוד כשהוא היה בפנים הוא טרף את הקרשים בשני צדי המגרש. סשה וויצ'יץ' הרס ללייקרס הרבה התקפות. 9 החטאות מה-3, חצי מהן זריקות מיותרות והחצי הנותר לא נכנסו כי איבד בטחון מהזריקות המיותרות שזרק. ג'ייסון קיד באמת במשחק מעולה עם איבוד כדור אחד בלבד לעומת 4 חט' ו-11 אס' שאם לדמפיר לא היו חורים בידיים הכמות היתה כפולה. ואני אסיים במשפט של שימי ריגר על קיד: "אם הוא יכול להפוך את דמפיר לשחקן כדורסל אז הוא קוסם". וכן, כולכם יודעים שאני משוחד, אבל עדיין...

מיאמי ממשיכים לבזות את עצמם

הובילו כבר ב20 הפרש במחצית, ופתאום הפסיקו לשחק. סקרמנטו עשו רבע של 41-20, ובינתיים 7-0 ברביעי, מה שמעלה אותם ליתרון 9. מישהו אמר טנקינג?

OrEl74

Well-known member
מנהל
יוסטון עם ניצחון 14 ברציפות

והשלישי ברציפות ללא יאו. הניצחון הפעם מאוד מרשים בעיניי 103:89 על דנבר שמאבדת גובה בקרב עם המקום ה-8 במערב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בדיוק נכנסתי לתקן את עצמי ../images/Emo13.gif

למעלה