השגותיי מהמשחק עד כה
זו אחת הפעמים הבודדות שיוצא לי לראות NBA השנה. לשמחתי המשחק הזה מוכיח לי שנ.ב.א זה לא רק שואו. בכל מקרה בהתחלה אדון במאבריקס. ההבאה של קיד נראית כמהלך מעולה כי כשהוא על המגרש תמיד קורה משהו טוב בהתקפה. אם רק היה לצידו שחקן פנים שיודע לשחק בהתקפה ובלי חורים בידיים...אפילו עם דמפייר הוא עושה פיק-אן-רול באמנות ודמפיר הוא אחד שיבזבז אחת מכל שני מהלכים כאלו. הסובל המרכזי מההגעה של קיד לדאלאס, ה-ODD MAN, נראה כרגע ג'וש האוורד. גם לפי חצי המשחק שראיתי וגם לפי המספרים מאז ההגעה של קיד. איכשהו הוא לא מתחבר למשחק שאותו מנהל ג'ייסון קיד. את ה-ADAPTATION שעשה ג'ייסון טרי בצורה מעולה הוא מפספס. כל כדור שמגיע לידיים שלו תוקע את ההתקפה ומסתיים בזריקה קשה שלו. גם נוביצקי קצת נעלם ולדעתי בדאלאס צריכים לעבוד יותר על משחק של קיד-את-נוביצקי. בלי שום קשר, רק לראות את קיד, שחקן של PASS FIRST PRIORITY, בהשוואה לשאר שחקני דאלאס מעלה לי את הסעיף. הוא בונה מהלך יפה מוסר לשחקן הפנוי שנסגר מיד והוא, במקום להעביר את הכדור הלאה לשחקן הפנוי הבא(ובדר"כ יש אפילו 2) פשוט לוקח את הזריקה הקשה על עצמו. ג'ורג', סטקהאוז, האוורד ואפילו נוביצקי. יש גם לציין לטובה את ברנדון באס שבאמת נותן הכל מהכל, אבל למרבה הצער הוא עדיין מאוד RAW. לגבי הלייקרס, קובי וגאסול משחקים נהדר ביחד...אבל לפעמים הם מחליטים לשחק לבד ואז זה נראה הרבה פחות טוב. למאר אודום צריך להיות מעורב יותר בהתקפות של הלייקרס כי יש לו יכולת מסירה נהדרת והוא מיס-מאצ' בהתקפה(בדר"כ, הפעם מול נוביצקי זה לא ככה). יש לציין לטובה את סאשה וויצ'יץ' שעושה דברים נהדרים בדקות שהוא משחק. גם לוק וולטון קורא מהלכים בצורה נהדרת בשני צידי המגרש. אה, וקובי עם 3-8 מקו העונשין...הזוי. סה"כ משחק נהדר, אני מצפה למחצית השניה.