משחקי הלילה ב-NBA

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני נטרלי לחלוטין במשחק הזה

אבל קובי וקיד זה פשוט פסטיבל כדורסל. קיד פשוט עצום בכל מה שקשור לניהול משחק וקובי מעולה בלהיות קובי ולעשות מה שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה. חגיגה לעיניים כבר אמרתי?

Itai7

New member
אחלהההה משחק

ורק 3 בהפסקה ללוס אנג'לס קובי מתעצבן שלא מצליח לקלוע עונשין טוב

השגותיי מהמשחק עד כה

זו אחת הפעמים הבודדות שיוצא לי לראות NBA השנה. לשמחתי המשחק הזה מוכיח לי שנ.ב.א זה לא רק שואו. בכל מקרה בהתחלה אדון במאבריקס. ההבאה של קיד נראית כמהלך מעולה כי כשהוא על המגרש תמיד קורה משהו טוב בהתקפה. אם רק היה לצידו שחקן פנים שיודע לשחק בהתקפה ובלי חורים בידיים...אפילו עם דמפייר הוא עושה פיק-אן-רול באמנות ודמפיר הוא אחד שיבזבז אחת מכל שני מהלכים כאלו. הסובל המרכזי מההגעה של קיד לדאלאס, ה-ODD MAN, נראה כרגע ג'וש האוורד. גם לפי חצי המשחק שראיתי וגם לפי המספרים מאז ההגעה של קיד. איכשהו הוא לא מתחבר למשחק שאותו מנהל ג'ייסון קיד. את ה-ADAPTATION שעשה ג'ייסון טרי בצורה מעולה הוא מפספס. כל כדור שמגיע לידיים שלו תוקע את ההתקפה ומסתיים בזריקה קשה שלו. גם נוביצקי קצת נעלם ולדעתי בדאלאס צריכים לעבוד יותר על משחק של קיד-את-נוביצקי. בלי שום קשר, רק לראות את קיד, שחקן של PASS FIRST PRIORITY, בהשוואה לשאר שחקני דאלאס מעלה לי את הסעיף. הוא בונה מהלך יפה מוסר לשחקן הפנוי שנסגר מיד והוא, במקום להעביר את הכדור הלאה לשחקן הפנוי הבא(ובדר"כ יש אפילו 2) פשוט לוקח את הזריקה הקשה על עצמו. ג'ורג', סטקהאוז, האוורד ואפילו נוביצקי. יש גם לציין לטובה את ברנדון באס שבאמת נותן הכל מהכל, אבל למרבה הצער הוא עדיין מאוד RAW. לגבי הלייקרס, קובי וגאסול משחקים נהדר ביחד...אבל לפעמים הם מחליטים לשחק לבד ואז זה נראה הרבה פחות טוב. למאר אודום צריך להיות מעורב יותר בהתקפות של הלייקרס כי יש לו יכולת מסירה נהדרת והוא מיס-מאצ' בהתקפה(בדר"כ, הפעם מול נוביצקי זה לא ככה). יש לציין לטובה את סאשה וויצ'יץ' שעושה דברים נהדרים בדקות שהוא משחק. גם לוק וולטון קורא מהלכים בצורה נהדרת בשני צידי המגרש. אה, וקובי עם 3-8 מקו העונשין...הזוי. סה"כ משחק נהדר, אני מצפה למחצית השניה.

the mnm factor

New member
בכלל- מי שראה את השידור של בני השרון- מכבי

ועכשיו רואה את המשחק הזה יכול להבחין שעפר שלח פשוט עייף...

עוד משהו לגבי קיד בדאלאס

אחוזי השדה שלו עומדים על 50% לכל המלעיגים. אבל כנראה יש דברים שלא לומדים גם בגיל 35 אחרי שקיד החטיא עכשיו שלשה מיותרת בהתקפת מעבר אחרי שהרגיש שהוא חם אחרי שקלע 3 שלשות חופשיות לפני כן...אבל זינק על הריבאונד וקיבל את הכדור בחזרה בסוף...זה לוחם ו-ווינר!

Itai7

New member
משחק מהנה מאוד עד עכשיו

אני נקרע ששימי יורד על דאמפייר כל הזמן

the mnm factor

New member
אני חייב לציין שדאלאס לא מנצלים את קיד כמו שצ

ריך... הם ממש לא זזים בהתקפה כמו שהם אמורים לזוז. קיד עושה בצפר לכל השומרים שלו והחבר'ה בדאלאס עומדים ומחכים שהוא יניח להם את הכדור ביידים. מה שמדהים זה שבחצי מהמקרים הוא באמת עושה את זה!

NOWITZKI12

New member
בינתיים דאלאס

מובילה, וזה מה שחשוב! בע``ה שהלוזריות לא תופיע אצל דאלאס גם המשחק!

tristan79

New member
מצד אחד

נוביצקי עושה רבע רביעי מדהים עם 12 נק' ושלשה שמשווה 2 שניות לסיום וקצת מנער מעליו את תדמית הלוזר. מצד שני - זה יהיה "נוביצקי" קלאסי אם גם במשחק שבו הוא מראה שהוא יכול להיות ווינר, דאלאס בסופו של דבר יפסידו בהארכה...

the mnm factor

New member
וזה בדיוק ההבדל

בין להשוות משחק לבין לנצח משחק. זה ההבדל בין יעני MVP לMVP אמיתי.

לדעתי דאלאס צריכים להיות מעודדים

עם משחק בלהות של גוש הווארד יחד עם דירק שלא היה מסוגל לקלוע סל בשלושה רבעים מפסידים רק בהארכה על החטאת עונשין אחת בסטייפלס סנטר

cache

New member
מצד שני, המשחק הכי גרוע של הלייקרס

בתקופה האחרונה (לפחות ממה שראיתי, 4 משחקים). כרגיל שאלת הביצה והתרנגולת, האם קובי קולע 50 כי הקבוצה משחקת רע, או האם הקבוצה משחקת רע כי קובי קולע 50? בכל אופן דאלאס אכן נראים לא רע, אך משהו באופי, במנטליות עדיין מונע מהם לנצח משחקים צמודים (כמו השבוע לספרס) וקיד מוכיח שברגעי האמת הוא פשוא לא קיים (שלשה חשובה בזמן החוקי וכמובן העונשים בסוף הארכה).

the mnm factor

New member
זה לא שקיד לא קיים, זה שאתה לא רואה נכון

העונשין שקיד החטיא הוא היוצא מן הכלל- העונשין הזה היה בונוס שאף שחקן אחר בכלל לא היה חושב להוציא מגאסול. רק שחקן אנטילגנטי, גאון כדורסל ממש, היה יודע להיות כה קר רוח כדי לנסות לא רע לקלוע אלא גם להוציא עבירה. זה שהוא החטיא את הזריקה זה חוסר מזל וזה בדרך כלל לא קורה לקיד. וחמודי, מי לדעתך מסר לנוביצקי את השלשה שקבעה הארכה? קיד. והיה עליו דאבל טים.

למעלה