מגזימה קצת
קודם כל אני מסכים איתך שמי שבוחר ביבי פשוט עיוור.
בגלל שהוא שקרן! במקום לטפל בדברים הוא מסבן את האוכלוסיה בכל מיני וועדות. ושלא נדבר על כל הגנרלים שיצאו עליו בזמן האחרון! כשאומרים לך פעם פעמיים ופעם שלישית משהו כנראה שיש משהו בדברים.
והכי חמור מבחינתי אלו דבריו של ראש השב"כ על הקולות המשיחיים של ביבי וברק...
לדעתי הוא התכוון לפנאטיות הדתית של ביב!. אם זה בהתנחלויות "אדמה שאלוהים נתן לנו" . או שצריך להמשיך לממן את החרדים כדי שחס וחלילה לא ישארו תלמידי ישיבה (ודרך אגב הבת שלו חרדית אז קשה לי לאמין שיש לו איזה שהוא רצון לפעול נגדם בהווה או בעתיד).
ועל התקיפה באירן שזה בעיקר מפחיד אותי כל הקולות המשיחיים האלו, לא יודע מה הוא חושב, אבל אם הוא חושב שאפשר לתקוף ואלוהים יציל אותנו, אנחנו בבעיה!.
אני נגד תקיפה על אירן בגלל שלהפסיק את הגרעין אי אפשר דרך תקיפה אווירית (במיוחד עם הכוח האווירי שלנו). זה יגרום להם לאיץ את התוכנית ולשיגור אלפי טילים (לא גרעיניים) לכיוון ישראל מאירן, עזה, לבנון ואולי סוריה אחרי שאירן עזרה לה לחסל את המהפכה שם.
ולשיגור טילים לכל מדינות המפרץ (אם עכשיו הדלק יקר תחשבו מה יקרה אז) ולמלחמה אזורית.
אני חושב שהאירנים לא עד כדי כך מטומטמים כדי לשגר עלינו טיל גרעיני כי זה יגרום למאות טילים שלנו לטוס לכיוון שלהם (לא שאני חושב שהם דואגים לאוכלוסיה שלהם חס וחלילה. הם דואגים למעמד ולאיכות חיים של כל הרמת דרג שלהם בעיקר). הדאגה העיקרית שלי היא שהם יתנו פצצה לאיזה ארגון טרור/ ערבי ישראלי במזוודה ויפוצצו בלב גוש דן או במקום אחר בארץ.
ובקשר לציפי לבני (היא הוזכרה מוקדם יותר) היא הפוליטיקאית הכי ישרה ואמינה מכולם. שלא מתכופפת או עושה הכל בשביל כיסא!
לאחר שהיא יצאה. אז נישאר יאיר, ואין בחירה אחרת נורמלית לטעמי כל שאר המפלגות הם פוליטיקאים וזאת הבעיה! כולם נחשים שקרנים וגנבים לכן אני בונה על יאיר ומפלגתו שבאה מבחוץ.
חפרתי