משחקי היום

אוף איזה מחשב מתיש.

סוף סוף הוא עובד נורמלי. עכשיו אני אוכל להתעדכן בכל מה שקרה../images/Emo3.gif (מחוץ לבוסטון שראיתי בערך).

גאלארדו עם הופעה שנייה במייג'ורס - מצויינת.

7 אינינגס, 5 היטס, ראן אחד עם 8 K לעומת 2 BB. רק שמילווקי נתנה לו 2 ראנס והוא עזב עם יתרון 2-1 שטרנבואו הרס עם 2 ראנס בשמיני. הברורס פיגרו עד שהתחלתי לרשום את ההודעה, אבל HR של קורי הארט השווה את זה בתשיעי עכשיו 3-3.

passanger57

New member
טיל של וי-טק HR 4-2 רד סוקס

והכל צועק LET'S GO REDSOX ב SD 4-2 לבוסטון ו 3-1 ל SF יאלה תחזיקו מעמד !!!!

passanger57

New member
קלמנס נכנס בשביעי ולא ב שמיני מעביר את בונדס

ב BB ומשלם על זה - 4-1 לSF

רוג'ר קלמנס נכנס לשביעי

פוגש את בונדס...איזה מאצ'אפס. אולי הפיצ'ר הגדול של הדור מול החובט הגדול של הדור.

passanger57

New member
פאפס סוגר את המשחק בקט מנצח את פיבי 4-2

וSF סוגרת את המשחק עם אינשורנס ראנס כבר 7-1 בתשיעי ו11.5 הפרש לילה טוב מאוד../images/Emo2.gif

LADodger

New member
אריזונה עולים למקום הראשון ב-NL WEST

תוך יומיים עלו 3 קבוצות שונות למקום הראשון. עכשיו זאת אריזונה, סן-דייגו (1), ל.א. (1.5) קולורדו (5.5), ג'איינטס (11). הם במקום הראשון בפעם הראשונה מאז סוף אפריל.

וואו אף אחד לא יכל לפגוע בפפלבון

היו לו לפחות 6 סווינגינג סטרייקס. כולל 3 ברציפות בשביל K על קוזמנוף. בוסטון לוקחת 2 מ3 מסן דייגו. היה נחמד, פטקו אחלה בולפארק (הייתי מכניס אותו לטופ 5 שלי). עכשיו לסיאטל עם וויבר נגד טברז, פיליקס נגד גבארד ודייסקיי נגד פיירברנד ואז חזרה הביתה לפגוש יריבות...לא קשות (חוץ מ3 בדטרויט) לכמה זמן. הלוח משחקים של בוסטון כולל עדיין 32 משחקים נגד טמפה ובולטימור ועוד כמה נגד הוויט סוקס וקנזס. עכשיו הבנתי שההבדל היחיד בין הלוח משחקים של בוסטון והיאנקיז באינטרליג זה שבוסטון משחקת 3 משחקים בחוץ נגד הטובה בNL, סן דייגו בעוד שהיאנקיז משחקים 3 משחקים בבית נגד הפייראטס. :-S

Siwnu

New member
שאלה לגבי שידורי המשחקים!

איפה אתם רואים את כל המשחקים ששודרו היום בלילה? אגב, היום ראיתי לפי יס שבESPN היה אמור להיות ב2 איזה תוכנית על בייסבול.. מהלכי היום וכאלה... בוסף היה איזה משהו על אופנועים :S רשום שבשלוש יהיה משחק, הוא לפחות כבר ישודר?

למעלה