משחקי היום

LADodger

New member
עכשיו דרו שולח הום-ראן ליד הפאול-פול

אני מרגיש את זה.

LADodger

New member
טוב גם אינפילד סינגל זה טוב...

יאללה בוסטון תשחטו אותם!!

LADodger

New member
לילה טוב. נקווה שתשמרו על היתרון עד שאתעורר

ותהרסו לפיבי את ה-UNDER 2 ERA!!! מגיע למעצבן הקטן.

בכל מקרה נהרוס לו את זה...

גם אם הוא יזרוק את כל ה9 אינינגס, יש לו 3 ER ואני מאמין ש3 ERA במשחק הזה יעלה לו את הERA בלפחות 0.02...

"טריפל"

פופ אפ לLF ליד הקו בין הSS והLF...שניהם רצים רצים אבל נוחת ביניהם ואז שניהם מתנגשים. הם בסדר והLF קם כדי לזרוק ל3B במהירות (וריטק רק התחיל לרוץ לכיוון 3B שהוא קם אבל לא היה שם אף אחד), פתאום מגיע פיבי במהירות מנסה לקפוץ בדייב לתפוס את הכדור ולהוציא את וריטק עם טאג. זה היה יכול לקרות, אבל הוא לא תפס את הכדור וכמעט נפצע מוריטק. יצא שבטריפל חלש אחד, הLF, SS והאייס של הפאדרס כמעט נהרגו.

פיבי עם 111 זריקות ב5 אינינגס

10 בייס ראנרס, במזל יצא מזה עם 3 ראנס בלבד. נקווה שבקט/בולפן ישמרו על זה.

הפאדרס עושים 2 ראנס בחמישי

כשאני מפספס שוב בגלל המחשב../images/Emo46.gif משחק של ראן אחד עכשיו.

בקט מסיים עם 7 אינינגים

7 אינינגס, 5 היטס, 2 ראנס, ווק אחד ו7 K. סולידי. השדר של סן דייגו אומר שהוא יודע שג'טסין ורלנדר מדטרויט, וכך גם מאמן הAL לילאנד, אבל יהיה קשה לא לפתוח עם בקט במשחק האולסטאר. מישהו שכח מדן הארן?

וריטק מוסיף HR וכל האצטדיון מריע...

WTF../images/Emo6.gif איך שהוא חבט את זה, זה נשמע כמו איזה ווקאוף HR של פאפי בפנוואי ואני הורדתי בכלל את הMLB.TV למטה, לא האמנתי שהוא יחבוט ב3-0. רוב האצטדיון היה על הרגליים והריע, כמה אוהדי בוסטון../images/Emo12.gif 4-2, ראן בטחון חשוב.

בקט חובט אז הוא ממשיך...

בטח יתחיל את האינינג עם אוק'גימה/פפלבון מאחוריו. הוא חובט ליינר ישר ללינבריק שתופס את לוגו בפירסט.

למעלה