משחקי היום

עומר ו

New member
משחקי היום

בגלל מחסור בזמן, אני מביא לכם את ההימורים עכשיו: אינדיאנה - ניו יורק: איזה משחק גרוע. חיביים להמר? טוב אני אלך על ניצחון לאינדיאנה וושינגטון - אטלנטה: אני אלך על וושינגטון, בגלל יתרון הביתיות אורלנדו - קליבלנד: מוקש. אני אלך על ניצחון קליבלנד בגלל שנראה לי שלברון יפציץ היום. ממפיס - שארלוט: חחחח ניצחון שארלוט ניו אורלינס - שיקאגו: ניצחון לצרעות כי הם לא יפסידו פעמיים רצוף מינוסוטה - קליפרס: קשה, אני אלך על ניצחון לזאבים יוטה - טורונטו: קבוצת הבית הכי טובה מול הקנדים בלי בוש? נוק אאוט ליוטה המשחק המרכזי: סן אנטוניו - בוסטון: בוסטון יראו שגם אם הספרס יגיעו לגמר הם ינצחו אותם. ניצחון לבוסטון

עומר ו

New member
בקשה להנהלה

אני לא בבית מחר ומחרתיים אז הנה ההימורים שלי: שלישי: דנבר ינצחו את דטרויט בחוץ מלווקי את מיאמי דאלאס את הלייקרס שיקאגו את ניו ג'רזי בוסטון את יוסטון סקרמנטו את ג"ס פיניקס את פורטלנד רביעי: טורנטו את מיאמי דנבר את פילדלפיה אורלנדו את וושינגטון אינדיאנה את שארלוט אטלנטה את ניו ג'רזי ניו אורלינס את יוסטון מינוסוטה את ממפיס קליבלנד את דטרויט פיניקס את סיאטל ג"ס את הקליפרס תודה על טוב לבה של ההנהלה

cache

New member
אתה מרבה 'לא להיות בבית'

לאן בדיוק אתה הולך? מה קורה פה? ולמה הימרת שג'יימס ינצח את הפיסטונס? שאר ההימורים סולידים הפעם, מזל שהניקס לא משחקים.

עומר ו

New member
אני לא "מרבה" להיות לא בבית

פשוט עם הבגרויות דוחפים לנו את כל הטיולים בערך באותו זמן...

Molchansky

New member
מהמר:

אינדיאנה וושינגטון אורלנדו שארלוט ניו אורלינס מינוסוטה יוטה סן אנטוניו

STEVE NASH

New member
שלי

פייסרס ווידארס מג'יק בובקאטס הורנטס וולבס ג'אז סלטיקס

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני הולך על 2/8

אינדיאנה - ניו יורק: אינדי. וושינגטון - אטלנטה: וושינגטון פשוט בכושר טוב יותר. אורלנדו - קליבלנד: קשה!!! לברון. ממפיס - שארלוט: שארלוט. ניו אורלינס - שיקאגו: ניו אורלינס
מינוסוטה - קליפרס: מינסוטה. יוטה - טורונטו: יוטה. סן אנטוניו - בוסטון: אחחח...ללקק את האצבעות, סן אנטוניו לוקחים.

שמונה משחקים, קליל

1) אינדי 2) וושינג 3) אורלנדו, אבל אכן מוקש
4) שרלוט 5) אורלינס אבל
6) מיני 7) סא"ס

הרבה משחקים גרועים היום

אינדיאנה, כמובן. וושינגטון, ללא ספק. זה הצ'אנס של לברון להוכיח משהו ואולי לצמצם קצת את הפער מאורלנדו (יש להם עוד משחק ראש בראש), נלך איתו בפעם האחרונה. קליבלנד. שארלוט, ברור. הורנטס, אין שום שאלה. אייייייייייכס מה זה המשחקים האלו. נלך עם מיני. יוטה > טורונטו. אבל יש מצב להפתעה. בכל זאת, הג'אז. יאללה לא יודע מה לחשוב אבל נלך איתך, בוסטון.

למעלה