משחקי היום

MasterD_iL

New member
../images/Emo27.gif

אינדיאנה וושינגטון קליבלנד שארלוט ניו אורלינס מינסוטה יוטה סן אנטוניו

הימוריי

אידניאנה וושינגטון אורלנדו שארלוט הורנטס מינסוטה יוטה בוסטון

cache

New member
הימורי ההנהלה

וואשינגטון מג'יק פייסרס שארלוט בולס מינסוטה ספרס יוטה לילה טוב

בלט? אני פורש לבלט

מבטלים את כל השבוע, אם אתה עוד לא מעודכן שלחתי מזכר בנושא לכל המכותבים, מהקומישינר ועד אחרון שחקני הספסל של מיאמי

שלי

1. אינדיאנה - ניו יורק. -דלג. דילגתי.- אינדיאנה 2. וושינגטון - אטלנטה. -אטלנטה הוכיחו שהם יכולים לנצח בחוץ, אבל וושינגטון זה רמה אחרת. באטלר חוזר לעצמו לאט לאט, הם יתחזקו לקראת הפלייאוף. - וושינגטון 3. אורלנדו - קליבלנד. -לברון בכושר טוב. אורלנדו גם, אבל פחות טובים בבית.- קליבלנד (מעקב לברון: 37 נק', 6 אסיסטים, 7 ריבאונדים. 14 מ-29 מהשדה. נחזור לבדוק.) 4. ממפיס - שארלוט. -דלג. דילגתי. 2#- שארלוט 5. ניו אורלינס - שיקאגו. -ניו אורלינס ירצו לחזור לעצמם. אני מאמין ששיקאגו היו יכולים לקחת את זה אם המשחק היה בשיקאגו.- ניו אורלינס 6. מינסוטה - קליפרס. -אני לא מבין למה כולם הולכים עם מינסוטה. לקליפרס יש מה לומר במשחק הזה.- קליפרס 7. יוטה - טורונטו. -הקנדים לא נראים טוב בחודש האחרון. יוטה לא יציבים, אבל הם צריכים לקחת את זה.- יוטה 8. סן אנטוניו - בוסטון. -סן אנטוניו ברצף הפסדים. המשחק הזה אצלם, כך שאין שום סיבה שהם לא ינצחו אותו. בוסטון לא מפחידים כמו בתחילת העונה.- סן אנטוניו

3/8

מאזן קריירה: 105/169. החודש: 56/84. השבוע: 3/8. אני צריך להתמיד עם 65%+ מדי יום כדי להעלות את מאזן הקריירה שלי לכיוון ה -64-65%.

מהיר

ניו יורק וושינגטון אורלנדו מינסוטה שארלוט ניו אורלינס יוטה ספרס

Oxycodone

New member
שלי

1. אינדי 2. וושינגטון 3. אורלנדו 4. שארלוט 5. ניו אורלינס 6. מיניסוטה 7. יוטה 8. ספרס !

yoyo1192

New member
הימורים שלי ....

וושינגטון אורלנדו אנידיאנה שארלוט ניו אורלינס קליפרס סאן אנטוניו יוטה

No Free Name

New member
לפחות (!) 1/8

אינדיאנה - ניו יורק: אינדי, אין סיכוי שאני אהמר על הניקס אם הם לא משחקים נגד מיאמי\סוניקס\ממפיס. וושינגטון - אטלנטה: הקוסמים. אורלנדו - קליבלנד: אורלנדו? לברון? נלך על השני. ממפיס - שארלוט: שארלוט! ניו אורלינס - שיקאגו: הורנטס בבית. מינוסוטה - קליפרס: מיניסוטה. יוטה - טורונטו: מורמונים. סן אנטוניו - בוסטון: בוסטון, כי להם יש את השלישיה הטובה בליגה.

SSPB

New member
כל הביתיות

אינדיאנה. וויזארדס. אורלנדו. ממפיס. הורנטס. מינסוטה. יוטה. ספרס.

למעלה