משחקי היום

אבל יותר מכובד לזכות בדויז'ן

מאשר בווילד קארד . עזוב את הסטטיסטיקה , המקום הראשון בדויז'ן אומר שהינו טובים יותר ממילווקי . אם נזכה בווילד קארד זה אומר שיהיה לנו מאזן יותר טוב משל הפאדרס (נכון לעכשיו) ואולי אפילו מאזן יותר טוב משל הדודג'רס המוליכה (נכון לעכשיו) אז אני לא רואה איך זה הישג . זה אומר שפשוט ה-WEST חלש יותר מה-CENTRAL.

כן בגלל זה אמרתי

שבגלל שהסנטרל עכשיו יותר חלש מהווסט אז לנצח את הווילד קארד יהיה הישג מלנצח את הדיווז'ן, כי לסן דייגו יש מאזן יותר טוב ממילווקי (מה שעכשיו גיליתי שלא נכון, אבל עזוב את זה
)

../images/Emo6.gif לירון

אתה לא בקיא במה שקורה ב-NL . אבוי , אפשר לסגור את כל הליגה . אני לא רוצה לצאת מטופש , לכן אומר מראש ... לירון הבין,מבין ויבין את ה-NL (כמובן שגם את ה-AL אבל זה לא חכמה כי הקבוצה שאתה אוהד משחקת שם) יותר טוב ממה שאני או שאר חברי הפורום הצעירים יבינו . ניסיון של שנים לא מרוויחים בעונה אחת . אבל טוב לראות את המכונה טועה לפעמים .. לא שאני מאחל לך לטעות , אבל זה אומר שאתה אנושי ולא סופרמן (אם היית סופרמן הייתי שוקל להשתמש בקריפטונייט כדי להעביר מידע בבייסבול אליי . כמו ב ' סמולוויל ' ) .

כנראה שעוד לא התגברתי על שנה שעברה....

כשהמנצחת של הסנטרל ניצחה 83 משחקים, סה"כ אחד מעל 500. והיו 12 קבוצות יותר טובות ממנה במייג'ורס... אה, והיא זכתה באליפות

LADodger

New member
אני הייתי אפילו מהמר שהם יגדילו את היתרון

אחרי שבוע... יש לי הרגשה שהם מתחילים באיזה רצף ושהקאבס יירגעו אחרי הרצף שהיה להם.

7liel7

New member
אבריהו מעלה אותנו ל-14 :3 פצפון..../images/Emo3.gif

שחיטה יאנקית!

7liel7

New member
הרגע הוא הביא 3-ראן הומר!

נמאס לי כבר לראות את המשחק, כל כך חד-צדדי... הללויה יאנקיז!!!

passanger57

New member
אוקג'ימה ../images/Emo24.gif ../images/Emo47.gif

אולי הציל את המשחק בסיסים מלאים ו פול קאונט ווווווווו K על פרזינסקי משאיר את היתרון 8-5 ( היה 8-1 ) מזל

זה ייקח עוד 8 שנים, אבל זה יקרה מתישהו

כשפוהולס עובר אותו כמה שנים אחרי לדעתי.

7liel7

New member
וזה 20-3

ללא ספק שאלי דאנקן הוא כוכב עולה ביאנקיז. הוא משחק ב-LF והיום הוא עלה כ-DH וחבט 2 הומרים בחגיגה היאנקית שעוד לא נגמרה. תזכרו את השם הזה, הוא עוד יצליח בגדול (לדעתי..
). גו שאלי!

7liel7

New member
תדבר עם ג'ו טורה

אני לא אחראי לטריידים באמצע משחק.. XD

למעלה