משחקי היום

בטוח? אני כמעט בטוח שהוא אוהד יאנקיז

הוא בא להרבה משחקים ושמעתי בעבר שהוא אוהד אותם.

clevelandrocks

New member
אה, התכוונתם לרודי ג'וליאני?

אני התכוונתי לטוני ג'וליאני

הוא בן 28 אז לא נשאר לו הרבה זמן להצליח

הוא ימשיך להצליח במיינורס בטח, מסוג הAAAA ששוחטים את המיינורס אבל לא מצליחים לשרוד במייג'ורס. אתמול לא היה שונה, כי קשה להבדיל בין הפיצ'רים בAAA לפיצ'רים בטמפה...

7liel7

New member
החלום הרטוב שלי נגמר!

21-4 בסיום משחק הפוטבול כשהיאנקיז הביאו שלושה טאצ'דאונים וטמפה שני סייפטיז.

passanger57

New member
פאפלבון הזה חולה משעמם לו הוא היה חייב למלאות

את כל הבסיסים ו ללא OUT אחד ואז הוא התחיל לעבוד - תותחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושלא לדבר נגד מי - טומי קונרקו פאפס

עדכון על מצבו של קרי ווד

בשעה טובה קרי ווד אמור להגיש מחר אינינג אחד במשחק של פאוריה (A) . הוא יחבור לחברו לשעבר במיג'ורס , הנרי בלנקו , שגם חוזר מפציעה . אם הכל ילך כשורה הוא צפוי להגיש גם ביום חמישי ושישי . נראה אם ווד יצליח להגיש יום אחרי יום וזה למעשה יהיה המבחן הכי גדול בחזרה שלו למגרשים . אני מקווה שהוא לא ירגיש כאבים ושהכל ילך חלק . בכתבה ב-mlb.com כתבו שזה "נס " שווד חוזר לזרוק אחרי שבספרינג טריינינג העונה הוא שוב נפצע . לא הייתי מגדיר את זה כ"נס" , אבל צריך הרבה מזל וכוח כדי לחזור ממצב כל כך קשה . ווד ערך 4 הופעות במדי מסה , אריזונה (הקבוצה של הקאבס בליגת הרוקיז) והיה טוב מאוד . הפסטבולים שלו הגיעו ל-95 MPH והסליידרים היו עם מובמנט טוב . מדובר רק בחובטים של ליגת הרוקיז , אבל זה מזכיר תקופות טובות . אם ווד יצליח באמת לחזור למגרשים בלי להיפצע שוב הוא יכול להיות נכס גדול מאוד לקבוצת המיג'ורס . הפעם אנחנו חכמים יותר והוא לא יהיה SP . הוא יעלה מהבולפן ועם ה-95+ MPH שלו הוא יכול לעשות בית ספר לחובטים של ה-NL . לא יצא לי לראות אותו בפעולה (אולי משחקים בודדים) אבל אני מתרגש מהחזרה שלו , גם אם היא עדיין רחוקה . *מחר המשחק של הקאבס נגד הקרדינלס ישודר ב-ESPN בשעה 3:00 (שעון ישראל) . לפי mlb.com ישודר ב-ESPN 2 , אבל לפי לוח השידורים בישראל הוא אמור להיות משודר גם אצלנו .

למעלה