עדכון על מצבו של קרי ווד
בשעה טובה קרי ווד אמור להגיש מחר אינינג אחד במשחק של פאוריה (A) . הוא יחבור לחברו לשעבר במיג'ורס , הנרי בלנקו , שגם חוזר מפציעה . אם הכל ילך כשורה הוא צפוי להגיש גם ביום חמישי ושישי . נראה אם ווד יצליח להגיש יום אחרי יום וזה למעשה יהיה המבחן הכי גדול בחזרה שלו למגרשים . אני מקווה שהוא לא ירגיש כאבים ושהכל ילך חלק . בכתבה ב-mlb.com כתבו שזה "נס " שווד חוזר לזרוק אחרי שבספרינג טריינינג העונה הוא שוב נפצע . לא הייתי מגדיר את זה כ"נס" , אבל צריך הרבה מזל וכוח כדי לחזור ממצב כל כך קשה . ווד ערך 4 הופעות במדי מסה , אריזונה (הקבוצה של הקאבס בליגת הרוקיז) והיה טוב מאוד . הפסטבולים שלו הגיעו ל-95 MPH והסליידרים היו עם מובמנט טוב . מדובר רק בחובטים של ליגת הרוקיז , אבל זה מזכיר תקופות טובות . אם ווד יצליח באמת לחזור למגרשים בלי להיפצע שוב הוא יכול להיות נכס גדול מאוד לקבוצת המיג'ורס . הפעם אנחנו חכמים יותר והוא לא יהיה SP . הוא יעלה מהבולפן ועם ה-95+ MPH שלו הוא יכול לעשות בית ספר לחובטים של ה-NL . לא יצא לי לראות אותו בפעולה (אולי משחקים בודדים) אבל אני מתרגש מהחזרה שלו , גם אם היא עדיין רחוקה . *מחר המשחק של הקאבס נגד הקרדינלס ישודר ב-ESPN בשעה 3:00 (שעון ישראל) . לפי mlb.com ישודר ב-ESPN 2 , אבל לפי לוח השידורים בישראל הוא אמור להיות משודר גם אצלנו .