משחקי היום

7liel7

New member
RBI דאבל של איירוד

3-1 לנו וזה עדיין האינינג השלישי עם 1 Out

passanger57

New member
יש לך ציפיות מהמשחק הזה

טמפה גנבו את המשחק הראשון בסידרה ו בזאת הסתיימה תרומתם בסידרה אין להם מצב לגנוב עוד משחק בייחוד נגד פטיט שנראה דיי טוב ו היאנקיז ניצחו את 3 המשחקים האחרונים שהוא פתח GAME OVER (יאללה לנחסס בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז )

7liel7

New member
בהחלט יש לי ציפיות

למרות שעכשיו 3-3..

קאבס - אריזונה מתחיל עכשיו

פלויד חוזר לליינאפ אחרי הפציעה לפני כמה ימים נגד הג'ייאנטס . אתמול הוא עלה כ-PH . מארשל (4-3 , 3.43) נגד יוזמיירו פטיט (1-2 , 3.22) . Go Cubs !

passanger57

New member
ההתקפה של היאנקיז טוחנת את טמפה בלי מלח

והיד עוד נטויה FOR SURE GAME OVER והניחסוס לא עזר

LADodger

New member
איך אתה שונא את טמפה.... ../images/Emo3.gif

אפילו כשאתם מנצחים אותם או עושים סוויפ עליהם. וג'יימס שילדס המסכן... הוא היה ממש תותח עד המשחק הזה...

passanger57

New member
אין לי כלום נגדם בכלל צריך לאודות להם שלקחו

ליאנקיז 2 משחקים ב 2 סדרות האחרונות האמת לא ציפתי בכלל שינצחו אפילו משחק אחד - (אולי את המשחק שקזמיר פתח - אבל רק אוליי ) בכל מקרה טמפה היא הזונ... של הבית שלנו והם הוכיחו את זה באינינג ב רביעי -- - 10 ראנס באיניניג - במילה אחת בושה (אני מקווה שזה לא יתנקם בנו שנשחק נגדם )

K לפונטי K לארמיס

ארמיס עם 0 מ-4 היום (2 K) . פלויד עולה לחבוט . 2 אאוטס . אם הוא משיג בסיס אני מהמר על טרי-ראן הומראן של דירוסה שמשווה את המשחק

גיים אובר . 3-0

אין יותר מדי מה לדבר על המשחק . מחר יום חופשי ומחרתיים נוסעים לסדרה נגד הקרדינלס . הכי חשוב - דילי חוזר מההרחקה . היום אני יכול לציין לטובה רק את מארשל עם הופעה לא רעה : ==================================== 6 IP 5 H 1 R 2 BB 5 K ב-98 פיצ'ס . 4-4 , 3.25 . --------------------------------------------------------- מי שאחראי על ההפסד היום (משחק שני ברציפות) זה לו . מארשל יכל בקלות ללכת עוד אינינג אחד ובמקום הוא בחר שוב פעם לסחוט את מארמול ובגלל ההחלטה הלא מובנת ולא טובה הזאת קיבלנו 2 ראנס שלפי איך שהמשחק התפתח לא הגיעו לאריזונה . זאת בכלל לא אשמתו של מארמול . הוא זורק הרבה והגיע הזמן שלו יבין שהוא חייב לשמור אותו . לו ניסה לתקן את הטעות באינינג השמיני והתשיעי כשהכניס את בילי פטריק וסקוט איר להגיש . פטריק היה צריך להיכנס לאינינג השביעי (אם לא מארשל) ואז איר לשמיני + תשיעי ואם הוא מסתבך (וסביר להניח שכן ) אז להכניס את מארמול . ואלוורדה עם סייב 30 העונה (משחק שני ברציפות) . מילווקי ניצחו וההפרש חוזר ל3.5 משחקים . משום מה אני חושב ש-2 ההפסדים האחרונים בכלל לא נוראים . אנשים התחילו לחשוב על וורלד סירייס והגיע הזמן שנחזור למציאות . עדיין לא תפסנו את המקום הראשון . מילווקי לא נחים ויוצאים מחר ל-7 משחקי חוץ - 4 נגד הרדס ו-3 נגד הקרדינלס. כמו שהם נראים במשחקי חוץ ובכלל לאחרונה אני מאמין שהם יכולים להפסיד 4 מה-7 . מצד שני גם לנו לא יהיו חיים קלים עם הקרדינלס , קאבס-קרדינלס זה כמו דרבי ו"לדרבי חוקים משלו" . אני מעריך שנעלה למקום הראשון בדויז'ן בעוד שבוע מהיום . לא סתם הימור , הימור שיכול להשאיר אותי עם המכנסיים למטה , אבל אני מאמין בקבוצה שלי . להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

אופטימי ביותר

שבועיים היה יותר סביר
נניח שהברורס באמת יפסידו 4 מ7, מה שלדעתי המקרה הגרוע ביותר עבורם כי הם בכל זאת קבוצה טובה ולמרות שזה בחוץ זה הקארדס והרדס, הם צריכים לקחת 3 (במיוחד שגאלארדו זורק פעמיים).4 ונניח שהטוב ביותר יקרה גם לקאבס והם ינצחו את כל ה6 שיש להם. רק אז הקאבס יעברו את הברורס וגם זה רק באחוזי נקודות (אתם תהיו ב46-57 והם ב47-58, ההבדל יהיה ב%) וזה באמת הBEST CASE SCENERIO. הקאבס סביר להניח הולכים להפסיד את אחד המשחקים וקשה לי לראות את הברורס נופלים ביותר מ4... תוך שבועיים דווקא אני יכול לראות את הקאבס בראשון באמת.

מצידי גם חודש

לא הייתי רוצה שניקח את המקום הראשון ו-3 ימים לפני סיום העונה הרגילה נפסיד אותו . אני מוכן לחכות חודש כל עוד נסיים במקום הראשון . לפי איך שאנחנו נראים ווילד קארד יהיה מאכזב מבחינתי . אנחנו ראוים למקום הראשון .

סביר להניח שקבוצת הווילד קארד>קבוצת הסנטרל

הדיווז'ן שלכם כל כך חלש שהווילד קארד נחשב הישג יותר גדול...ברצינות.

LADodger

New member
גיליתי משהו מוזר

רציתי לבדוק לרגע מה עשו קאבס ומילווקי ב-2 הסדרות האחרונות שלהן נגד סאן פראן ואריזונה, וגיליתי שהברוורס ניצחו את אריזונה 3-1 והפסידו לג'איינטס 1-2, ואילו הקאבס ניצחו 3-1 את הג'איינטס והפסידו 1-2 לאריזונה!

למעלה