גיים אובר . 3-0
אין יותר מדי מה לדבר על המשחק . מחר יום חופשי ומחרתיים נוסעים לסדרה נגד הקרדינלס . הכי חשוב - דילי חוזר מההרחקה . היום אני יכול לציין לטובה רק את מארשל עם הופעה לא רעה : ==================================== 6 IP 5 H 1 R 2 BB 5 K ב-98 פיצ'ס . 4-4 , 3.25 . --------------------------------------------------------- מי שאחראי על ההפסד היום (משחק שני ברציפות) זה לו . מארשל יכל בקלות ללכת עוד אינינג אחד ובמקום הוא בחר שוב פעם לסחוט את מארמול ובגלל ההחלטה הלא מובנת ולא טובה הזאת קיבלנו 2 ראנס שלפי איך שהמשחק התפתח לא הגיעו לאריזונה . זאת בכלל לא אשמתו של מארמול . הוא זורק הרבה והגיע הזמן שלו יבין שהוא חייב לשמור אותו . לו ניסה לתקן את הטעות באינינג השמיני והתשיעי כשהכניס את בילי פטריק וסקוט איר להגיש . פטריק היה צריך להיכנס לאינינג השביעי (אם לא מארשל) ואז איר לשמיני + תשיעי ואם הוא מסתבך (וסביר להניח שכן ) אז להכניס את מארמול . ואלוורדה עם סייב 30 העונה (משחק שני ברציפות) . מילווקי ניצחו וההפרש חוזר ל3.5 משחקים . משום מה אני חושב ש-2 ההפסדים האחרונים בכלל לא נוראים . אנשים התחילו לחשוב על וורלד סירייס והגיע הזמן שנחזור למציאות . עדיין לא תפסנו את המקום הראשון . מילווקי לא נחים ויוצאים מחר ל-7 משחקי חוץ - 4 נגד הרדס ו-3 נגד הקרדינלס. כמו שהם נראים במשחקי חוץ ובכלל לאחרונה אני מאמין שהם יכולים להפסיד 4 מה-7 . מצד שני גם לנו לא יהיו חיים קלים עם הקרדינלס , קאבס-קרדינלס זה כמו דרבי ו"לדרבי חוקים משלו" . אני מעריך שנעלה למקום הראשון בדויז'ן בעוד שבוע מהיום . לא סתם הימור , הימור שיכול להשאיר אותי עם המכנסיים למטה , אבל אני מאמין בקבוצה שלי . להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !