משחקי היום 8.8

BarcaBoy2

New member
אהה חבל..

איזה גרועים הם היום עכשיו איזה שחקן נרקומן חובט כל פעם כדורים שהיו צריכים להיות באל דמאט היה יכול להיות ביסס לאדאד ו0 אאוטס איזה נרקומן

BarcaBoy2

New member
זה לא נחשב ארביאיי נכון..

מה שהיה עכשיו ביסאס לואדאד והשחקן קיבל וואק..זה לא ארביאיי בשבילו נכון? תמיד רציתי לשאול ושחכתי

BarcaBoy2

New member
או שבעצם אני רואה עכשיו שזה כן נחשב

חח מוזר הוא הראי לא חובט אז למה זה ארביאיי הוואק?

כי הוא עדיין עשה משהו חיובי והכניס את הראן...

כל עוד הוא מכניס את הראן זה RBI אלא אם כן זה באררור או בDP. גם בHBP יש RBI

BarcaBoy2

New member
טוב שיהיה

איזה משחק גרוע כמה בולס בחיים שלי לא ראיתי פיצר כמעט עם מאזן של 50-50 בבולס-סטרייקס זה מה שיש להולמס ההומלס הזה שחושב שהוא פיצר 52-49 משהוא כזה ועכשיו הוא יצא חבל אוי מיי גאד והמחליף שלו ממשיך עם המסורת ויש לנו עוד וואק ואינינג שעבר היה צריך להיות 3 ראנס סקור מוואקס ובסוף יצא רק 1 כי השחקנים של אריזונה מפגרים וחובטים כדורים מחוץ לקיי זון

BarcaBoy2

New member
חחח איזה קטע

עכשיו סניידר הזה עם הארביאיי וואק מקודם עלה לחבוט אני אמור לעצמי יאלה שעכשיו יביא גם הום ראן והלכתי לישון חח ובדיוק הוא שם הקשיב לי ושם הום ראן אז יאלה הלכתי לישון :) חח

אחלה סדרה עומרי

(*הכוונה בברוך הבא באקהולץ היא הרצון שהוא יעלה ויחליף את לסטר, כי אין ספק שהוא יכול לעשות עבודה יותר טובה. יותר הגיוני שלסטר יפתח מול טמפה בפעם הבאה ובאקהולץ יפתח את אחד המשחקים בדאבל הדר שיש לנו עם האיינג'לס ביום שישי הבא. נראה איך הוא יזרוק ואולי מאז הוא כבר יישאר בקבוצה) בוסטון ניצחו 9-6 את האיינג'לס במשחק השלישי בסדרה במה שהיה המשחק 9 אינינגס הכי ארוך בהיסטוריה של האצטדיון שם באיינג'לס. 4 שעות ואיזה 5 דקות. סה"כ האיינג'לס לקחו 2 מ3 בסדרה טובה, אולי פריוויו לפלייאוף (רק שהפעם זרקו 3 הפיצ'רים הפחות טובים ברוטציה של כל אחת ולא האסים האמיתיים. כוכב המשחק היה דסטין "MVP" פדרויה שבהחלט יכול לשים קייס טוב שהוא הMVP של הקבוצה. הוא היה 3 מ5 עם מהלך הגנה נהדר וכמובן סולו HR על ג'סטין ספייר ששבר שיוויון 6-6. האצטדיון של האיינג'לס הוא כנראה האצטדיון הכי קשה לRH לשים HR וגם חובטים ימיניים חבטו .127/.210/.182 על ספייר עד אז. פפלבון נראה נהדר כשסגר את זה. נפגש שוב ל4 משחקים בפנוואי עוד שבוע.

LADodger

New member
ברכות לדודג'רס על המקום הרביעי ב-NLW

THIS TEAM FUCKING SUCKS. משחק שלישי ברציפות עם 0 ראנס, והרביעי בחמישה משחקים. הפסד סידרה 7-8 ברצף, הפסד שישי ברצף, 5 משחקים הפרש מאריזונה. אפילו הרוקיז כבר עברו אותנו בטבלה.... זה מה שחשבתי שיהיה כששמתי 200 על הרדס - תמיד בילי עם משחק מצוין ומשחק גרוע, אבל ידעתי שלא יהיו ראנס... אז לפחות הרווחתי כמה ג'ובות בהימורים.

בובי ג'נקס

הוציא את ה35 חובטים האחרונים שפגש. השיא לרילבר הוא 41. רק עוד 2 אינינגים מושלמים...

למעלה