משחקי היום 8.8

משחקי היום 8.8

קצת מאוחר אבל אף פעם לא מאוחר מדי. גאלארדו חטף בראש חזק. 19-4 לרוקיז. מזל שהשבוע הושבתי אותו בפנטזי
והדודג'רס שוב עשו 0 ראנס, הפסידו 1-0 לסינסי. עוד אחר כך.

סוויפ לאסטרוס ../images/Emo10.gif

7-1 . אינינג 7 , ג'ונס בבסיס שני ואאוט אחד . עדיין לא גמור , אבל לא נראה לי שאפשר לחזור מזה . רק אם פלויד יעלה על בסיס ודירוסה יפציץ טרי-ראן הומראן . זמבראנו מסיים משחק לא טוב : ========================== 5.2 IP 8 H 7 R 3 BB 6 K ב-113 פיצ'ס . ERA 3.69 ---------------------------------------- עדכון מהמשחק - בינתיים טרבר מילר נכנס במקום דייב בורקובסקי . פלויד משיג ווק ב-4 פיצ'ס נגדו . שחקנים בבסיסים ראשון ושני , אאוט אחד . דירוסה עולה לחבוט . בחזרה לזבמראנו - ראן אחד הגיע בגלל סקוט איר . הוא נכנס עם שחקנים בבסיסים שני ושלישי , 2 אאוט . נותן בק טו בק ווקס (!) . לואי לא מחכה ומכניס את ווארטז שמסיים את האינינג . איך רליפר שנכנס יכול לתת בק טו בק ווקס ולהרשות ככה ראן ? גם ככה המשחק גמור ! תזרוק סטרייק ותיתן לחובט לחבוט ! מה אתה מפחד ? עדכון מהמשחק - דירוסה פלייס אאוט , 2 אאוטס . פונטנט בפול קאונט חובט גראונד ל-1B ומסיים את האינינג . לא נעשה קאמבק . לפחות מילווקי הפסידו .

פליקס פיי חוזר , פאגן ל-DL .

הייתי מופתע שהחליטו להביא את פטרסון במקום פליקס פיי , אבל גם פיי חוזר . פאגן נכנס ל-15 DL ולא בגלל פציעה . לו הגדיר את זה כ"תשישות" . יתנו לפאגן לנוח כמה ימים ואז הוא יחזור . דריל וורד שגם נמצא ב-15 DL נמצא במסה , אריזונה (קבוצת הרוקיז של הקאבס) והוא מתאמן ומחלים מהפציעה . עפ"י הדיווחים הוא כשיר ב-95% . רוב הסיכויים שכבר מחר נראה אותו חוזר למיג'ורס . לו כרגע בונה עליו רק כ-PH . מחר נתחיל סדרה של 4 משחקים נגד קולורדו . מילווקי יצאו מקולורדו עם סוויפ לרוקיז. אנחנו יוצאים מיוסטון עם סוויפ לאסטרוס . אנחנו עדיין משחק אחד פחות מהמקום הראשון . מילווקי מחר נחים , לאחר מכן יוצאים ל-3 משחקים נגד האסטרוס .

אוסמוס ? אוסמוס ?!

סולו הומראן באינינג השביעי וזה 8-1 . השלישי שלו העונה . ווארטז... למה ? מה אתה עושה ? איך אתה לא מתבייש לתת הומראן לקאצ'ר ? ווארטז עם 23 פיצ'ס ב-1.1 IP .

הנדרי עשה claim על סטיוארט

הוא צריך לסגור עסקה עם אוקלנד בתוך 48 שעות . Ave .298 obp .360 runs 54 hr 9 rbis 35 sb 10 לא מכיר אותו , אבל נראה שהוא שחקן טוב .

טריו !

היחיד שממשיך לעבוד . 2 אאוט , RBI סינגל לטריו שמחזיר את פיי מבסיס שני (פיי נכנס כ-PH וחבט פורס אאוט) . טריו עם 3 מ-5 הערב (3 סינגלים) . ועכשיו ג'ונס חובט סינגל . טריו עוצר בבסיס שלישי . ג'ונס עם 2 מ-4 (סינגל,דאבל) . דילי עולה לחבוט . מתאים לי פה טרי-ראן . עדיין 8-2 .

דילי ../images/Emo10.gif

גראונדס אאוט ל-SS . 0 מ-3 הערב ו-2 BB . מחר ארמיס יחזור לליינאפ ונקווה להומראן או שניים . 8-2 אחרי חצי של האינינג השמיני . מה שמפתיע זה שהשגנו 11 היטס לעומת 10 של האסטרוס . עלינו על יותר בסיסים מהם - 16 בסיסים לעומת 15 שלהם .

ובסוף החודש אנחנו נפגשים

הדויז'ן שלנו גרוע ! זה פשוט בלתי יאמן . קבוצה עם 5 מעל 500. במקום הראשון ! ! !

ראית את פילדר

מאז שאני קורא לו "פרינסס" הוא מפציץ הומראנים . החלטתי לקרוא לו פילדר . נראה אם זה יעצור אותו . אחד היום ו-34 העונה . הוא עוד יגיע ל-40 ויום יבוא והוא יעבור גם את איירוד וגם את בונדס ויחבוט את ה-800 שלו במדי הקאבס נגד הקרדינלס .

אולי באמת../images/Emo3.gif

גם בונדס התחיל בגיל 21 במייג'ורס וב3 השנים הראשונות היה לו 65. לפילדר אחרי היום יש 64 ונניח שהוא יסיים עם 70. כמובן שלהשוות אותו לאחד מ3 החובטים הכי טובים אי פעם (אגב, כל פעם שאני אומר את זה אני מתכוון לרות', וויליאמס ובונדס כן?) זה טיפשי וגם כל פעם שאומרים "בונדס בגיל הזה עשה..." צריך לקחת בחשבון את פרץ הHRים האדיר בסוף הקריירה...עד אז הוא לא נראה כאילו הוא הולך לשבור את השיא... ופילדר נראה לי יצטרך לעבור לAL ולהיות DH
ככה הוא נראה עכשיו ועוד כמה שנים זה עלול להיות יותר גרוע בהגנה...

המטס והברייבס ושאר המשחקים

המשחק היה בESPN, הברייבס הצליחו להשיג 3 ראנס ב6 עם 2 אאוטס 4 חובטים ברציפות עלו על הבסיסים, הרבה הודות לשופט שלא שרק לסטרייק ב1-2 פיץ' על וילי האריס (עם בסיסים ריקים בכלל). המטס השוו את זה ל3-3 אחר כך ומויזס עלו העלה ל4-3 עם סולו HR. בתשיעי נכנס בילי ווגנר שלא הרשה ראן מאז ה13 ביוני(!). סינגל, סינגל וווק מילאו את הבסיסים עם 0 אאוטס. פורס אאוט של פראנקור כשהרץ בחוץ בהום. אנדרו ג'ונס עולה עם 1 אאוט וחובט דאבל פליי, הרצף נשמר והמטס ניצחו. טמפה הביסה את דטרויט 7-1, עם הופעה מעולה של ג'יימי שילדס ו16 היטס להתקפה. סלאגפסט בבולטימור כשהמרינרס וקינג פיליקס מסיימים עם הניצחון. הבולפן עשה את העבודה וגת'רי הפסיד לבולטימור. 26 היטס במשחק שהתחיל כפיצ'ינג דיול לא רע. דונטרל וויליס לא היה טוב כזורק או שחקן הגנה. הוא עשה כמה טעויות איומות בהגנה כמו אררור בזריקה לפירסט וווילד פיץ' בIBB. שניהם פגעו בו לבסוף. הוא עשה גם טעות גדולה עם 2 ראן HR לרואנד. הוא בעצמו עשה 2 ראן HR שלא הספיק עם הפסד 6-4 לפיליז. הנלי רמירז הוא השחקן הכי טוב בבייסבול לפי VORP. סתם חשבתי שאזכיר את זה. היאנקיז הובסו 15-4 ע"י טורונטו. וונג חטף במה שהיה צריך להיות דיול בינו לבין האלדיי. על הקאבס אליקו כבר בטח כתב
יוהאן סנטנה עושה עבודה טובה מול קנזס והטווינס מובילים 9-0 (עכשיו 9-2...). הפאדרס עשו DFA לדיוויד וולס והם מפסידים 2-1 לקארדס בשמיני. היה קרב טוב בין מאדוקס לקיפ וולס (
) קליבלנד והוויט סוקס בעוד משחק צמוד ב3-2 באינינג ה8. עוד 5 אאוטס וקליבלנד מרוויחה עוד משחק על דטרויט. שאר המשחקים לא עברו את האינינג ה3.

BarcaBoy2

New member
איזה באסה ניצחנו 6-4

חבל עד שדטרוייט הפסידה קליבלנד יכלו לפתוח קצת פער

clevelandrocks

New member
אין כבר מה להגיד

יתרון בשמיני ויתרון ב12 ועדיין לא מצליחים לנצח. מאבק צמוד של 4 קבוצות (אנחנו, דטרויט, יאנקיז, מרינרס) על 2 מקומות. ביום שישי מתחילה סדרה בה אנחנו מארחים את היאנקיז. זה הזמן להפסיק לעשות במכנסיים ולהפוך לגברים!

BarcaBoy2

New member
מה זה מה הולך באריזונה?

קים לא פתח בסוף?? קמתי עכשיו אני רואה איזה גונזלס הומו מגיש וואקס בלי סוף מה הולך פה

למעלה