משחקי היום 5.7

omri1234567

New member
חחחח ואני אפילו לא סטרייק אווט פיצ'ר אני לא

זורק מספיק מהר ואין לי קרב בול מדהים אני עדיין עובד עליו. פשוט פוגע בקורנרס וזה ממש קריטי קשה לחבוט פיצ'ס על הקורנר, מה שעוד טוב עשיתי זה שיניתי מהירויות בין הפסט בול לצ'יננג' אפ וזה בילבל אותם אבל שמע בקט מי זה בכלל??

גם בקט עושה את זה היום בזכות הצ'יינג'

ודווקא לא עם הקרווב הנפלא שלו...

BarcaBoy2

New member
חח בוסטון שוחטים היום

יופי איזה יופי הגראנד סלאם של קוקו על הראשון נחמד לאלה חחחח וגם הוויט סוקס ביתרון 5-0 מעניין עד איזה אינינג זה יחזיק מעמד אני מהמר 6-7 חח

BarcaBoy2

New member
וואוו איזה דבר יפה היה עכשיו במשחק של האנגלס

קאבררה גנב בסיס מהראשון ישר לשלישי אין לי מושג איך היה איזה ארור של טקסס ואז זה שחבט אחריו עשה סינגל וקבררה עשה ראן חח איזה מגניב זה היה

בטח אררור של הקאצ'ר

הרץ גונב את הבסיס השני, הזריקה של הקאצ'ר הולכת לCF (הפילדר לא מצליח לתפוס אותו), הרץ הולך לבסיס השלישי...זה קורה לא מעט.

BarcaBoy2

New member
באמת למה נראה לי שזה פעם ראשונה

שאני רואה גנבה של שתי בסיסים בפעם אחת מוזר אבל הם משחקים כמו חמורים עד עכשיו עם גם היום הם דופקים אותי אני יתחיל לשנוא אותם נראה לי

זה לא נחשב גניבה של 2 בסיסים...

זה נחשב גניבה ואררור...גניבה גניבה של 2 בסיסים בטח לא תראה...יש התקדמות 2 בסיסים בווילד פיץ' (קרה בבוסטון לפני כמה ימים) אבל גניבה של 2 בסיסים באותו מהלך בלי שום אררור או ווילד פיץ'? לא שמעתי על זה.

BarcaBoy2

New member
זהו המשחק מתחיל לשעמם :(

נגמרו הראנים המלאי להיום אזל.. לא אבל יש מצב תגיעו ל20 ככה עם הם ימשיכו לפרק אותם ולא יורידו הילוך

כבר נכנסים המחליפים...אלסבורי במקום מני

זה לא יהיה כמו המשחק נגד פלורידה לפני 4 שנים...25 ראנס כולל 10 לפני שהיה את האאוט הראשון...

יאללה, הזמן המושלם להכניס את טימלין ל4 אינינג

ים ולשים אותו על הDL אחרי המשחק כדי לעלות שחקן יותר שימושי. מצד שני...4 אינינגים של טימלין...אני חושב שאצטרך עוד כמה ראנס.

אאוץ', נבארו ובקט נתקלים

גראונדר לפירסט בקט מכסה את הבסיס אבל הינסקי לא זורק טוב (ועדיין זה סינגל איכשהו?! עלה לבקט בER) ובינתיים בפול ספיד נבארו נתקע בבקט כשהאף ישר לתוך הכתף של בקט (השמאלית...). הוא בסדר אבל יוצא מהמשחק.

לואל עם 5 היטס לראשונה בקריירה וקוקו

עלה באינינג ה8 בפעם הרביעית(!!) במשחק הזה עם הבסיסים מלאים. בראשון עשה גראנד סלאם, בשני ווק אבל מאז 2 אאוטס. איזו קבוצה מעצבנת, גם ביתרון 10 לא מפסיקים לקחת ווקים. טמפה זרקה היום לא פחות מ209 זריקות! וזה רק 8 אינינגים. והשארנו איזה 15 אנשים על הבסיסים...

passanger57

New member
רגע משהו הזמין זונה ../images/Emo6.gif

טמפה תבואי כל יום -חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בקט כנראה חזק מאוד

נבארו מההתקלות שבר את הלסת והוא עדיין בבית חולים. מדהים, לבקט זה נראה כאילו אף אחד לא נכנס בו בשיא המהירות לתוך הכתף השמאלית, הוא בקושי זז וממש לא נפל...

BarcaBoy2

New member
חחח חשבתי כבר השחקנים הולכים מכות

טוב יאלה אני פרשתי לישון צריך לקום עוד מעט ללכת לדואר שלחו לי חבילה מעניין מה יש בה אני מקווה שמישו שלח לי בטעות סטפה של כמה עשרות אלפי לירות שטרלינג :) it would be very nice!!

למעלה