משחקי היום 5.7

פאגן ! סוריאנו ! פונטנוט !

איזטוריס מתחיל את האינינג עם גראונד אאוט (מה חשבתם) וחובט הערב 0 מ-3 . PH אנג'ל פאגן החליף את וויל אומן הפיצ'ר וחבט סינגל . סוריאנו שעד עכשיו היה לו 0 מ-3 חבט סינגל . פונטנוט ... ליין דרייב שלישי ברציפות לסנטר פילד מחזיר את פאגן וזה 3-2 קאבס . 1 אאוט . סורי לשלישי . וורד עם סאק פליי בתפיסה יפה של לואגן וזה 4-2 קאבס . 2 אאוטס . פונטנוט בבסיס ראשון. RBI שני היום לוורד ושביעי העונה.

פירוט על התפיסה היפה של לואגן

מטר אחד מהוורנינג טראק הוא תופס את הכדור מעל הראש ! אם הוא לא תופס את זה וורד מכניס הביתה 2 שחקנים ומגיע לבסיס הראשון לפחות עם אאוט אחד .

קויי היל שובר את רצף אי החבטות

עד הסינגל עכשיו הוא חבט 0 מ-17 . בואן לא יותר טוב ממנו עם 0 מ-20 . זה אומר רק דבר אחד ... להעלות את סוטו ! הולך לו לא רע בטריפל-A ומגיע לו לקבל את ההזדמנות .

בייסיס לודד . 2 אאוטס ..

וורד תופס ליינר של שניידר ומסיים את האינינג . מארמול קצת הסתבך ויצא מזה בהרבה מזל . לו עם החלטה מוזרה... ווארטז הגיש אינינג של 5 פיצ'ס ובמקום לתת לו להמשיך עוד אינינג הוא החליט להכניס את מארמול.

ואנחנו מנצחים! 4-2 בסיום.

הוורי עם 12 פיצ'ס סוגר את האינינג התשיעי ומשיג סייב מספר 4 העונה . וויל אומן מקבל את הניצחון (1-4) . ניצחון 3-1 בסדרה , בדרך לפנסילבניה . 4.5 משחקים בלבד מאחורי מילווקי ! 'שברולט' MVP של המשחק : דריל וורד, סינגל ודאבל בערב של 2 מ-4 עם ראן ו-2 RBI . דילי החליף אותו בבוטום 9 כחילוף הגנתי בבסיס הראשון . ----------------------------------------------------------------- קרדינלס משיגים עכשיו ניצחון 3-2 על אריזונה . Go Dodgers ! שוב משחק לא גדול שלנו , אבל זה הספיק נגד וושינגטון . מחר מרקי נגד מהולם . \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

BarcaBoy2

New member
באסה 2-2 אבל אני מאמין בקאבס שיחזרו להוביל

בקרוב וינצחו 7-0 לוויט סוקס אז אולי כן ננצח היום

בקט חזק, אבל הוא לא עומרי מודיאנו...

הרשה 2 ראן דאבל לברנדון האריס בקרווב בול טוב ברצפה (2 סטרייקס). הוא כן עשה K לפניה וסיים את האינינג. 7 K ב3 אינינגים, שזה קצב יותר טוב משל עומרי אבל זה בטח ישתנה באינינג הבא

BarcaBoy2

New member
חחח עוד הזדמנות לקוקו לגראנד סלאם שני אבל

הפעם הוא מקבל וואק חבל אמרתי אלוואי יעשה עוד אחד חחח 2 גראנד סלאם לשחקן אחד במשחק היה פעם דבר כזה??

בילי מיולר../images/Emo47.gif

בסוף יולי 2003 ביל מיולר חבט 3 HRים במשחק כולל 2 גראנד סלאם כל אחד מצד שני (הוא סוויץ' היטר, אחד ימני ואחד שמאלי). הוא היחיד בהיסטוריה שעשה 2 גראנד סלאמים במשחק (ועוד ב2 אינינגים רצופים), כל אחד מהצד השני. לא רק זה, הוא הוסיף סולו HR וסיים עם 9 RBI במשחק ההוא. 2 גראנד סלאם במשחק? קרה 12 פעמים בעבר. 10 בAL ו2 בNL. מתוכם 4 שחקני רד סוקס. גם נומאר עשה את זה ב1999.

BarcaBoy2

New member
אהה טוב לא ידעתי את זה

בכל מקרה לי לא יצא לראות אף פעם. וואוו 9 ארביאיי איזה קטלני ו3 בטח לא היה?

BarcaBoy2

New member
חאולי שיט איזה מגניב

וואי אני חייב לראות את זה יש אולי את זה איפשהוא באינטרנט לראות?

omri1234567

New member
לי יצא לראות שני משחקים יפים אחד מהם זה

איירוד חובט איזה 10 אר בי אייס נגד האיינג'לס עם עם 3 הום ראנס אחד מהם גראנד סלאם. וגם את ולדימיר גררו חטב 10 אר בי איי עם 2 ראן הום ראן אבל עם עוד איזה 3 דאבל שריקנו את הבסיסים

הנה עקפת אותו גם בK/9../images/Emo3.gif

הוא עכשיו בקצב של איזה 15-16 K ל9 אינינגים, בעוד אתה עם 18 ל9

למעלה