משחקי היום 3.7

אנקל סאם שלח לי

אי .. דו .. מיו ... נקי .. ל ... הקובץ בגודל של משהו כמו 260 מגה , פחות או יותר . לא הרבה יחסית . משחק סימולציה נחמד מאוד . דומה מאוד למשחק אונליין שליאל הביא לפורום . יש לך אפשרות לבחור הרכבים גם משנים עברו , אבל לא ניסיתי את זה עדיין . יש לך אפשרות לשחק במצב של 'שחקן' - אתה מחליט לאן הפיצ' של הפיצ'ר שלך ילך ומתי לחבוט עם החובט שלך . מצב 'מנג'ר ' - משחק של פיצ' אחד - אתה לוחץ על BAT בהתקפה ובפיצ' אחד יש הכרעה . אם הפיצ' היה בול זה יהיה ווק , אם הפיצ' היה סטרייק זה יהיה סטרייקאאוט . מצב ' ג'נרל-מנג'ר ' - אתה צופה במשחק מהצד . המחשב משחק .

לקח לי זמן אבל הבנתי../images/Emo6.gif

מה ניסית לכתוב שם...טוב...בימים הבאים אני אוריד

3-1 בסיום .

שברולט MVP של המשחק : קרלוס זמבראנו . השיג את הניצחון העשירי העונה . הפעם האחרונה ששחקן של הקאבס השיג 10 ניצחונות לפני האול סטאר ברייק היתה ב-2001 . לא משחק ענק של זמבראנו , אבל עשה את העבודה עם 6.2 אינינגים טובים . מארמול הוסיף 1.1 . אומן והוורי הגישו באינינג התשיעי והוורי השיג את הסייב השלישי העונה . מחר ריצ'י נגד Chico . Go Astros ! Go Marlins ! Go Dodgers ! ----------------------- Go Cubs ! להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

דייס. קיי. ../images/Emo47.gif

8 אינינגים, 4 היטס, 0 ראנס 9 K וBB אחד. הפעם הוא מקבל 4 ראנס שזה בערך מה שהוא קיבל כל חודש יוני (1.69 ERA) שלו. אס.

LADodger

New member
סיכום המשחק: דודג'רס 7 אטלנטה 6

כוכב המשחק - ווילסון בטמיט, האיש שנשמע וגם נראה כמו גוש בשר, עם 3 מ-4, הום-ראן ו-4 RBI. הנתון המוזר אצלו הוא - שליש מכל ההיטס שלו העונה (27) הם הום-ראנס!! (9). ראנדי וולף ממשיך להיות בינוני מינוס (אני נזהר לא לומר חלש מאוד) עם 3 IP, ו-6 ER. הוא הספיק להוליף ארבעה חובטים בזמן הזה. שני הצעירים שממשיכים לשחק כמו כוכבים הם ג'יימס לוני עם RBI סינגל בראשון, ומאט קמפ עם RBI סינגל בשביעי - הראן שהעלה את התוצאה ל-8-7. ברוקסטון וסאמי עשו את העבודה, וה-ERA של סאמי ירד ל-1.30 בלבד (שמירה מס' 23 ב-24 ניסיונות, וכולל הרצף משנה שעברה - 43 מתוך 44 ניסיונות).

למעלה