משחקי היום 3.7

משחקי היום 3.7

שניר צודק, אליקו, שרשורים חדשים זה לא משהו רע (למשחקי היום, לא לשטויות
) חוליו לוגו השיג היט! חוליו לוגו השיג היט! חוליו לוגו השיג היט! חוליו לוגו השיג היט! הוא השיג היט! לראשונה מאז ה14 ביוני! 0 מה33 האחרונים שלו. סינגל עם ראנרס בסקנד וט'רד והוא עושה סינגל אפ דה מידל. 3-0 בוסטון.

בונדס חבט את מספר 751...ועוד על לוגו

מה שמפתיע אותו בכל ה0 מ33 של לוגו שהאוהדים דווקא די תומכים בו...אני מניח שזה מה שקורה שיש יתרון גדול בטבלה ואפשר לסבול את לוגו בליינאפ אבל ציפיתי דווקא שישמע לא מעט בוז על התוצאות שלו, במיוחד שהוא לא איזה סמל ביתי אלא פרי אייג'נט שהגיע בחורף הזה. ודווקא לא, הוא קיבל אחלה אוביישן בעקבות ההיט הראשון וגם אתמול, בשיא הרצף השלילי האוהדים עודדו אותו ("Let's Go Lugo") להשיג את ההיט. השחקן האחרון שאני זוכר בסטריק כזה (ג'יטר ב2004 עם ה0 מ32) חטף בוז מהקהל למרות היותו...טוב, דרק ג'יטר.

בארי זיטו הזדבל !

פעם אני זוכר אותו תותח . מה קרה לו ??? ובהזדמנות זאת אומר תודה לפייראטס על הניצחון . עוד כמה אינינגים ונחגוג עוד קיזוז מהיתרון של מילווקי . מי האמין שאנחנו עדיין בתמונה .

זיטו במופע מדהים...

0 היטס אבל 2-2 כבר בסינסי כי הוא עושה 5 ווקס באינינג כולל 2 עם הבסיסים מלאים... מה קרה לו? הוא יצא מאוקלנד, חלומו של כל פיצ'ר. הוא אומנם הלך לNL אבל עכשיו הוא זורק בסינסי...חרא מאצ'אפ בשבילו (לא שהם מטיסים HRים נגדו כן...?)

ומחר נתן לכם ת'אפשרות לצמצם ל4.5.... ב"ה.

טום גורזלאני ייפתח בשביל הפייראטס. למרות שורגאס הוא פיצ'ר שמשתיק אותנו כל פעם מחדש. אני מקווה שנתעלה על עצמנו. מילווקי היא הקבוצה הכי אוברייטד בליגה. בחיי, כשהם קצת פגשו קבוצות על רמה הם היו שווים לתחת. העניין הוא שהם מרוויחים מהבית החלש לאללה שיש להם (ולנו.. כולל אותנו) ובגלל זה הם הולכים להגיע לפליאוף עם אחד המאזנים הטובים בNL, אם לא הטוב שבהם. יש להם כלכך הרבה משחקים נגד קבוצות מגעילות.. כמונו... אינשאללה מחר גורזלאני והפייראטס יפתחו להם את התחת המסריח שלהם. שונא אותם.

אני רואה נכון?!

מארק לוארטה משחק SS לאסטרוס? מארק לוארטה?!?! ב2B אין לו ריינג' אז בSS?! נראה לי מצאנו SS יותר גרוע הגנתית מג'יטר...ואדם אוורט הSS הטוב ביותר בבייסבול הוא הרגיל שלהם. אני טועה אם להחליף את אוורט המצויין בלוארטה הנוראי זה הdropoff הכי גדול שיכול להיות... זה כמו לשים את אורטיז בCF במקום קריספ...

אוורט פצוע.. אין להם יותר מדי אפשרויות...

מה שאומר שזה הזמן של הפייראטס להעביר את ג'ק ווילסון בשביל האנטר פנס

תיקון טעות לגבי משהו שכתבתי אתמול.

התבדחתי על חשבונו של רון סנטו (הפרשן של הקאבס ב-MLB אודיו ושחקן העבר האגדי של הקבוצה) ואמרתי שהוא יוצא לחופשה ב-DL , למרות שלטענתו הוא מרגיש מצוין . חשבתי שסתם הוא החליט לקחת חופשה .. מסתבר שהוא חולה בסוכרת סוג 1 (מגיל 18) ובשנים האחרונות המחלה גרמה לו להפרעות הליכה , לכן הוא לא יצא למסע החוץ של הקבוצה והחליט לקחת חופשה עד אחרי האול סטאר ברייק. אני מאחל לרוני שיהיה חזק ושירגיש טוב ואני מקווה לראותו אחרי האול סטאר גיים . אמרתי לא אחת שלדעתי הוא אחד האנשים המיוחדים ביותר שיש בכלי התקשורת שמשדרים את הקאבס ואני מאוד נהנה לשמוע אותו מפרשן כל משחק .

אנחנו לא מצליחים להגדיל את היתרון

אתמול פתחנו טוב בשלושת האינינגים הראשונים ואז הפסקנו לשחק . היום עלינו שוב ליתרון מהיר באינינג הראשון עם ראן אחד והוספנו עוד 2 ראנס באינינג השלישי , אבל לא יותר מזה . אני לא בטוח אם היכולת הזאת תספיק לסוויפ . עכשיו מגיש: שאול ריברה - אינינג שני שלו היום . אראם קיבל מנוחה היום והחליף אותו דירוסה ב-3B ופלויד נכנס ל-RF .

כן .. אבל מה זה אומר עליו ביחס לפיצ'רים אחרים

הוא ברמה של קלמנס או ברמה נמוכה יותר , סוג של מדוקס/גלאבין ?

לא יודע איפה למצוא אחוזי K...

K/9 למשל שזה כמה K הוא עושה ל9 אינינגים. שנה שעברה הוא עשה את המספר הכי טוב שלו, 8.83 K ל9 אינינגים, זה היה טוב מספיק לרביעי במייג'ורס, כשרק פיבי, סנטנה ואל דוקה לפניו. בקריירה הוא פחות טוב, עם 7.9 K/9 מה שהיה שם אותו בשיוויון למקום ה17 שנה שעברה יחד עם לא אחר מאשר טד לילי. השנה זה 7.6... עכשיו מבחינת ALL-TIME יש את הנתון בMLB.COM רק שיש שם כנראה איזה קריטריונים מוזרים כי לא נראה לי הגיוני שבמקום ה10 נמצא מישהו עם K/9 פחות מ8. זה טוב מאוד, אבל עברו אותו למשל 16 פיצ'רים שנה שעברה רק. כנראה שצריך כמות גדולה של אינינגים כדי להיכנס לרשימת הALL TIME (רנדי ג'ונסון ופדרו מרטינז 1-2, היחידים מעל 10) ויותר קשה לשמור על K/9 כזה למשך 2000+ אינינגים.

שאלת על קלמנס ומאדוקס.

קלמנס עם 8.6 K/9 בקריירה. 0.7 יותר מזאמברנו. הוא לא מאדוקס או גלווין, שהם ממש לא פיצ'רי K אלא פיצ'רים של קונטרול (משהו שלא יזיק לזאמברנו). מאדוקס עם 6.15 K/9 בקריירה (עכשיו כבר הרבה פחות. לעומת זאת 1.89 BB/9 חולני בקריירה [זאמברנו עם 4+ שזה רע לפיצ'ר טוב]) וגלווין 5.35 K/9.

זמבראנו מסיים את חלקו במשחק . |כפיים|

התחיל את האינינג השביעי עם 104 פיצ'ס והצליח להוציא שני חובטים - ליינאאוט של פיק וסטרייק אאוט לחימנז . נגד לנגהארנס המצב היה 2 סטרייקס ו-3 בולס ואז הגיע בול 4 . לו החליט להחליף את זמבראנו שהגיע ל-121 פיצ'ס . מארמול נכנס . מאזנו של ביג Z היום (בדרך לסן-פרנסיסקו) : 6.2 3 H 1 R 4 BB 8 K לא משחק ענק של זמבראנו . משחק סביר ביחס למה שאנחנו רגילים ממנו . ועכשיו מארמול מסיים את האינינג עם סטרייק אאוט לבליארד ב-4 פיצ'ס (3 סווינינג סטרייק) . דילי עם 0 מ-3 היום (3 גראונדאאוטים ואינטנטשנאלי ווק) . משחק משעמם וחלש עד עכשיו . לפני הסדרה ידעתם שהסדרה תהיה משעממת ? וושינגטון קבוצה משעממת בדרך כלל או שאנחנו גורמים להם להיראות ככה ?

בייסבול מוגול . תמונה מצורפת.

תראה מה איש מההנהלה שלכם (עושה רושם שמדובר ב-GM ) אמר לי על הטרייד שהצעתי לו - וויל אומן בתמורה לפאפלבון ופדרויה .

למעלה