משחקי היום 27.7

ג'ונס ! ! ! איזה אפס ! ! !

פונטנוט עם סינגל לסנטר פילד וג'ונס נתקע בקאצ'ר בהום פלייט במקום לעשות את הסלייד . פאק אים ! פאק אוף ! זה היה צריך להיות הראן שמנצח לנו את המשחק !

סוריאנו ליינס אאוט . 4-4

עכשיו יתחיל הבוטום 9 . מארמול הוחלף ב-PH ונשאר לנו רק 2 רליפרים - הוורי ודמפסטר . הרדס השתמשו רק ברליפר אחד . המצב לא לטובתנו , אבל באינינג הבא נקבל את טריו-דילי-ארמיס עם אפשרות טובה לנצח . Go Cubs !

הומראן הוורי נכנס

מתחיל עם לידאוף סינגל ובאנט של חואן קאסטרו . הופר בבסיס שני ועכשיו ה-AB של אנקרנסיון . אפשרות ל-K עכשיו.

הוורי אפס . 5-6 ו-ERA מעל 4

היה 3-2 נגד אנקרנסיון . הוורי היה צריך לשלוח לו עוד איזה ברייקינג בול למטה שאולי אנקרנסיון ינסה לסובב עליו , ככה גם אם זה ווק יש לך את רוס (אוורג' של אנדר 200. ) עולה לחבוט ואצלו זה או הומראן או אאוט . הוורי היה יכול להוציא ממנו דאבל פליי והינו נכנסים לאקסטרה אינינגס . נראה לי שהוורי הוא הסטאפ מן עם הכי הרבה דסיז'נס העונה . 5-6 זה הרבה יותר מדי בשביל מישהו שאמור להגיש אינינג אחד . איר גם הגיש והיה לא רע . הוא כבר עם 5 סקורלס אינינגס ברציפות . כשגוזמן יחזור , הייתי חושב על מארמול כ-SU .

Homer Simpson

New member
היאנקיז ניצחו את בולטימור 7-8 בסיום דרמטי

בחצי השני של השמיני מאיירס נתן ווק עם אווט אחד, וטורה משום מה מיהר להכניס את ריברה שהוציא DP. אחרי שאיירוד לא חבט את ה-500, סליחה 493, עלו האוריולס לתשיעי. K לטהאהדה, אבל אז דאבל לפטרסון וסינגל של הרנאנדז מצמצמים ל 7-8. פייטון מכה כדור DP לג'יטר שדורך על השני וזורק לראשון. הזריקה קצת מפספסת, פיליפס נמתח, והשופט המפגר במקום לסמן לאאוט האחרון מעניק לאוריולס חיים מלאכותיים. בקאונט של 1-2 רוברטס כמעט חובט ווק-אוף אבל זה פאול. עכשיו כשריברה סטרייק אחד מנצחון רוברטס עושה סינגל, ופייטון מגיע לשלישי. לא ברור לי למה רוברטס לא המשיך לשני. 3 זריקות אח"כ פאהיי משתיק את הקהל עם גראונדר לקאנוט שרץ לבסיס לפני רוברטס.

בונדס עם 754# עד שאני אקום הוא כבר עם 756#

יאללה 3 HR גיים

passanger57

New member
בולטימור מחזירה ליאניקז 4-2 ובוסטון שוחטת את

טמפה במשחק לא משהו יוק הציל את המצב ב שישי ב בהום ראן של 3 ריצות והפרש עלה ל 8 (גוד ג'וב )

passanger57

New member
משהו מוכן להסביר לי מה הקטע עם הBB על בונדס

במשחק נגד פלורידה היה לו ארבע BB אפילו איי רוד לא מקבל יחס כזה ו איי רוד הרבה יותר טוב מבונדס השנה זה פשוט לא יאומן השחקן הענק הזה בן 43 נתן כבר 20 הומר (יותר מ אורטיז ומני ) ובקושי מגשים לו והוא בטוח לא על סמים השנה אז הבעיה של כולם מה רוצים מהחיים שלו בלי קשר לסמים הוא נותן הומרס לכל כיוון זה בטוח רק בגלל שהוא שחור אין סיבה אחרת בונדס המלך נקודה .

הוא אחד החובטים הגדולים בהיסטוריה

והוא עדיין חובט HR פעם ב12 AB, שזה שני בליגה. ויש זבל של חובטים מאחוריו ומלפניו, למה לזרוק לו בכלל? ועוד עכשיו בכלל...אף פיצ'ר לא רוצה להיות זה שמרשה את הHR הגדול.

BarcaBoy2

New member
חחחחחח דווקה ביום שלא עשית הימורים עליו חחחח

הוא דפק הום ראן חח איזה קטע

LADodger

New member
המשחק שלנו נדחה בגלל גשם

פעם ראשונה שזה קורה לדודג'רס מאז שאני עוקב אחרי כל משחק שלהם. המשחק יתקיים בספטמבר. סן-דייגו ואריזונה המדהימה (ניצחון שביעי ברציפות...) ניצלו את זה כדי לנצח ולצמצם בחצי משחק את ההפרש. אז עכשיו אריזונה במרחק של משחק אחד וסן-דייגו ב-1.5. מצד שני, זה גם נותן יום מנוחה נוסף ללואו ופני, והם צריכים את זה.

איזה מהלך חכם היה באריזונה-אטלנטה

בתשיעי עם יתרון של ראן עולה וולורדה לשמור עליו לאריזונה. עם 2 אאוטס אסקיובר לוקח ווק בפיץ' קרוב. וולורדה בינתיים קושר את השרוכים בנעליים שלו או מתקן שם משהו ואסקיובר פשוט מתחיל לרוץ לסקנד בייס, דרו או האדסון (2B/SS) לא שמים לב בכלל והוא גונב את השני. בפול קאונט וילי האריס מכניס אותו בבלופ של הבלופ סינגל... אבל טוני קלארק מנצח את המשחק בכל מקרה...

ווק אוף לקרדינלס !

עזבתי את המשחק כשמילווקי הובילו 6-0 והלכתי לשחק ב-MVP . חזרתי ואני רואה שהקרדינלס עשו מהפך עם ניצחון 7-6 , 3 ראנס באינינג התשיעי . לודוויק , שחבט 0 מ-4 עד האינינג התשיעי , חבט את הווק אוף עם סינגל שהחזיר את רולן . קורדרו עם עוד בלואן סייב שמעלה את מאזנו ל 0-4 . טוב לראות שלא רק אצלנו זה קורה . 1-1 בסדרה . לפי העמוד הראשי של mlb.com יש עוד משחק בשעה 3:10 (שעון ישראל) , אבל לפי לוח המשחקים של הקבוצות אני רואה שהדאבל - האדר מתוכנן למחר והיום אמור להתקיים משחק אחד בלבד . לא יודע למי להאמין . נצטרך לחכות ולראות אם באמת יש היום עוד משחק . במשחק השלישי בסדרה יפגשו קפואנו (5-6 , 4.64) ו-רייס (0-10 , 6.40) . ההתקפה של מילווקי תשחוט את רייס , אבל אני מקווה שפוהולס ידאג לכמה ראנס ואולי תהיה הפתעה . מארשל (4-4 , 3.25) והקאבס יפגשו את הראנג (10-2 , 3.45) . זה יהיה משחק קשה ביותר , אבל אנחנו מסוגלים לתת 3-4 ראנס ולנצח את המשחק . אני כמעט בטוח שמארשל יתן משחק טוב . עכשיו רק חסר שסוריאנו יחזור לפגוע ויחד עם דילי ואראם אנחנו ננצח . ועכשיו לחידון השבועי , "אמרתי או לא אמרתי " : אמרתי או לא אמרתי שגם מילווקי יתקשו מול הקרדינלס וגם אנחנו נתקשה מול הרדס ? תספר לו בוב במה הוא זוכה .. הוא זוכה בטיסה הלוך ולא-חזור לקאריביים ! שם יקבל את הכבוד לזרוק את הכדור הראשון במשחק בין "קאראבין פייראטס" הביתית לבין "קרקס הוט דוגס " .

למעלה