ווק אוף לקרדינלס !
עזבתי את המשחק כשמילווקי הובילו 6-0 והלכתי לשחק ב-MVP . חזרתי ואני רואה שהקרדינלס עשו מהפך עם ניצחון 7-6 , 3 ראנס באינינג התשיעי . לודוויק , שחבט 0 מ-4 עד האינינג התשיעי , חבט את הווק אוף עם סינגל שהחזיר את רולן . קורדרו עם עוד בלואן סייב שמעלה את מאזנו ל 0-4 . טוב לראות שלא רק אצלנו זה קורה . 1-1 בסדרה . לפי העמוד הראשי של mlb.com יש עוד משחק בשעה 3:10 (שעון ישראל) , אבל לפי לוח המשחקים של הקבוצות אני רואה שהדאבל - האדר מתוכנן למחר והיום אמור להתקיים משחק אחד בלבד . לא יודע למי להאמין . נצטרך לחכות ולראות אם באמת יש היום עוד משחק . במשחק השלישי בסדרה יפגשו קפואנו (5-6 , 4.64) ו-רייס (0-10 , 6.40) . ההתקפה של מילווקי תשחוט את רייס , אבל אני מקווה שפוהולס ידאג לכמה ראנס ואולי תהיה הפתעה . מארשל (4-4 , 3.25) והקאבס יפגשו את הראנג (10-2 , 3.45) . זה יהיה משחק קשה ביותר , אבל אנחנו מסוגלים לתת 3-4 ראנס ולנצח את המשחק . אני כמעט בטוח שמארשל יתן משחק טוב . עכשיו רק חסר שסוריאנו יחזור לפגוע ויחד עם דילי ואראם אנחנו ננצח . ועכשיו לחידון השבועי , "אמרתי או לא אמרתי " : אמרתי או לא אמרתי שגם מילווקי יתקשו מול הקרדינלס וגם אנחנו נתקשה מול הרדס ? תספר לו בוב במה הוא זוכה .. הוא זוכה בטיסה הלוך ולא-חזור לקאריביים ! שם יקבל את הכבוד לזרוק את הכדור הראשון במשחק בין "קאראבין פייראטס" הביתית לבין "קרקס הוט דוגס " .