משחקי היום 27.7

משחקי היום 27.7

כדי שאליקו לא ירגיש שהוא פותח יותר מדי שרשורים
היום משחק ההשלמה בין בולטימור ליאנקיז...יש לי הרגשה שאיירוד בכוונה לא ינסה לחבוט HR רק כדי לא ליצור את המצב המבלבל הזה
אליקו בחדשות קאבס ראיתי: The Cubs will call up both Matt Murton and reliever Rocky Cherry for Friday's game. Jake Fox figures to go to make room for Murton. Billy Petrick could lose his spot to Cherry after a pooor outing last night. מורטון אני אומר לא יירד חזרה...הוא שחקן של מחצית שנייה
(בעיקר בגלל שנה שעברה...) לאורך הקריירה והוא יוכיח שיש לו מקום על הספסל שלכם...

LADodger

New member
ממה שסטארק אומר הום-ראן בהשלמה יהיה ה-493 שלו

ולכן ההום-ראן ה-500 יהיה דווקא ההוא משלשום.... החוקים אומרים שכל הסטטיסטיקות של השלמת משחק מתייחסות לתאריך המקורי בו הוא התחיל או תוכנן... אז ככה זה.

אמת . מורטון&צ'רי חוזרים .

כנראה שאני מתחיל ללמוד את המשחק יותר לעומק (כמובן קרדיט לכל חברי הפורום . במיוחד הוותיקים שלימדו אותי את המשחק) כי כבר בשירשור של המשחק אתמול אמרתי שפטריק חייב לרדת והזכרתי את צ'רי כאופציה ראשונה להחליפו. לא הייתי בטוח מה מצבו של צ'רי בטריפל-A . ידעתי שהוא חזר מהפציעה כבר מאז האול סטאר ברייק , אבל לא הייתי בטוח אם הוא יכול לחזור למיג'ורס . צ'רי עם 2-0 , 5.55 ב-AAA . כאמור , הוא נפצע ונכנס ל-DL ב-1 ביולי , אבל חזר כבר לפני כשבועיים . מורטון עם 331. , 6 הומראנים ו-27 RBI ב-39 משחקים ב-AAA . כמו כן , 407. OBP . יש לו 252. עם הומראן אחד ו-8 RBI ב-119 AB במיג'ורס העונה לפני שהורד לטריפל-A באמצע יוני . הסיבה היותר חשובה שבגללה מורטון הורד לטריפל-A היתה ההגנה שלו . הוא היה פשוט נוראי בהגנה . אין לו בעיה גדולה מדי של זריקה , אבל הוא פשוט לא עושה את העבודה מספיק טוב כדי שנוכל לסמוך עליו . מעבר לכך , יש לנו את סוריאנו ב-LF (יש אנשים שאומרים שההחתמה שלו גרועה בגלל הסכום הגדול שהוא מקבל , אבל לדעתי זאת החתמה מצוינת . אנחנו מקבלים שחקן שמשחק כל יום וחובט עם פאוור טוב ועם אוורג' טוב ) , לכן מורטון צפוי לשחק ב-RF כשפלויד לא ישחק . פלויד נוטה להיפצע (משהו כמו 15 פעמים ב-DL בקריירה ? והעונה לא מצליח להחזיק 10 משחקים בלי להיפצע , זאת אגב הסיבה שבגללה פאגן תמיד מחליף אותו לקראת סיום המשחק) . RF זאת לא העמדה שמורטון צריך לשחק בה , אבל יש אוהדים שטוענים (ואני חושב שזה הגיוני) שמורטון עלה למיג'ורס כדי לקבל כמה AB לפני שישלח בטרייד . אני לא יודע מי נקבל תמורתו , אבל מורטון נחשב לשחקן צעיר עם ניסיון יחסי במיג'ורס , כך שקבוצה שתרצה אותו כנראה תהיה קבוצה שצריכה שחקן התקפה צעיר שיכול לשחק כבר עכשיו יום-יום ומורטון הוא אחד כזה . הייתי חושב על מרטה או ניידי . אם זה יהיה ניידי כנראה שנצטרך להוסיף עוד שחקן , אולי פיצ'ר . כמובן שדיברו הרבה גם על גרינקי (אני לא זוכר אם ככה מבטאים את שמו) , אבל הרויאלס כבר הודיעו שמבחינתם הערך שלו גבוה ולכן הם רוצים לקבל הרבה . 'הרבה' יכול להיות מורטון + סדיינו + טופ פרוספקט .

יש סיכוי ל-Rain Out

התחזיות אומרות שירד גשם באזור המגרש בסביבות 8 (תחילת המשחק) . יירד גשם די חזק , אבל אפשר להתנחם בכך שהוא לא ימשך הרבה , בערך עד 8:30 - 9 , לכן נראה שהמשחק ידחה במעט , אבל ישוחק היום בכל מקרה .

תיקון טעות

תחילת המשחק ב-7 והגשם ימשך מ- 7:30 - 9 . התרגלתי בימים האחרונים להתחיל את המשחק ב-8 וזה מה שקורה ...

ליינאפים

1. A Soriano, LF .297 16 37 13 2. R Theriot, SS .276 2 27 17 3. D Lee, 1B .335 9 50 4 4. A Ramirez, 3B .320 16 65 0 5. C Floyd, RF .294 4 33 0 6. M DeRosa, 2B .284 7 50 0 7. J Jones, CF .248 2 28 2 8. J Kendall, C .158 0 0 0 9. R Hill, P .114 0 2 0 Starting Lineup Season | Against Opposing Pitcher Name AVG HR RBI SB 1. R Freel, CF .242 3 16 15 2. J Keppinger, SS .302 1 10 0 3. K Griffey Jr., RF .276 25 67 6 4. B Phillips, 2B .281 20 61 18 5. A Dunn, LF .269 27 67 8 6. J Conine, 1B .254 5 26 4 7. E Encarnacion, 3B .258 6 38 7 8. D Ross, C .196 15 33 0 9. B Arroyo, P .091 1 1 0 דירוסה חוזר אחרי פציעה קלה , טוב לראות אותו . לו עולה עם הליינאפ הרגיל שלנו שכנראה ימשיך להיות הקבוע עד לתום העונה (אלא אם כן נראה טרייד) . אתמול דיברתי על כך שאת מחצית מהראנס האחרונים שלנו הבאנו במצב של 2 אאוטס . הבטחתי מספרים מדויקים ולהלן : 35 מ-69 הראנס האחרונים הגיעו במצב של 2 אאוטס . Go CUBS Go ! Hey Chicago wadda you say ? the CUBS are gonna win today !

Delayed:Rain

דוקא זה יוצא טוב מבחינתי . מילווקי היו אמורים להתחיל את המשחק שלהם שעה אחת אחרינו ועכשיו כנראה שנתחיל ביחד . קרי ווד הגיש אתמול בניצחון 4-1 של פאוריה על דייטון דראגונס . ווד , שזאת ההופעה השניה שלו בפאוריה , נכנס באינינג השביעי וסיים אותו ב-12 פיצ'ס מתוכם 9 סטרייקס וטווח של 93-94 MPH בפסטבול . זה התחיל עם פליי אאוט של לואגן פארקר , אחר כך בא סטרייק אאוט סווינגינג של קארסון קיינר. אדי רודריגז הגיע לבסיס הראשון עם bloop two-out single (לא מכיר את המושג הזה) והתקדם לבסיס שני בווילד פיצ' , אבל ווד הצליח לסיים את האינינג עם סטרייק אאוט לזאק קוזארט . גם היום ווד יעלה להגיש , כנראה באינינג השביעי . המשחק החל לפני כחצי שעה . ג'ים הנדרי נוכח במשחק . אם היום הכל יעבור חלק אני חושב שווד יוכל להתקדם הלאה , אולי לטנסי (AA) .

התחיל המשחק

סוריאנו כמעט עם הומראן בפיצ' השלישי , אבל גריפי לוקח את זה . האמת שלא היה מספיק להומראן , אבל זה היה יכול להיות דאבל . תפיסה טובה של גריפי בראנינג קאץ' . טריו עולה לחבוט וחובט גראונדר לגריפי ... שלא מצליח לתפוס את הכדור ! הכדור עובר לו בין הרגליים ! ! ! טריפל לטריו ודילי עולה לחבוט . ואו !

קנדל מקבל HBP

עוד אחד לרשימה. שחקנים בבסיסים ראשון ושלישי , 2 אאוטס . ריצ'י היל עולה לחבוט .

אדולפו "E" סוריאנו

EROR שלישי בשבוע . סינגל וסוריאנו מגיע לכדור , אבל משמיט אותו ונותן לרץ מבסיס ראשון לחזור . 4-1 רדס עם שני הראנס האחרונים על צ'רי . אומן נכנס . יש עוד 3 אינינגים . המשחק עוד לא גמור , אבל כמו שאנחנו נראים היום בהתקפה (2 היטס ! ) המשחק גמור . אומן מסיים את האינינג השישי . GO Cubs !

../images/Emo6.gif איזה מצחיק

עוד EROR (כבר אמרתי שנראה לי שיש במשחקים שלנו הרבה E ? ) הפעם של קפינגר ה-SS של הרדס . הוא זרק את הכדור גבוה מדי ל-1B בגראונדר והכדור עף ליציע . חייבים לראות את זה כדי להבין עד כמה ג-ב-ו-ה הוא זרק ! זה היה מצחיק לאללה . אז מורטון בבסיס שני , אאוט אחד . סוריאנו ..... פופ אאוט . 0 מ-4 היום לסוריאנו . חבל . עכשיו זה הזמן שהינו צריכים חבטה טובה ממנו . טריו
עם RBI דאבל על הקו של ה-3B וזה 4-2 . דילי עולה לחבוט , טריו בבסיס שני ו-2 אאוטס . דילי חבט אתמול הומראן ומאז האול סטאר ברייק הוא נראה הרבה יותר טוב . מספיק לי סינגל עכשיו . בבקשה דרק אנחנו חייבים לנצח היום , אראם יגבה אותך בטו-ראן שיתן לנו יתרון . עכשיו זה האינינג השמיני אז אם נשיג עוד ראן אחד עכשיו עם דרק יש סיכוי לא רע לחזור למשחק . חילוף ברדס - דייויד וטרס נכנס . Go Cubs !

דילי עם 1 מ-18 נגד וטרס

ועכשיו זה 1 מ-19 . 2-2 ודילי מסובב לברייקינג בול שהיה בחוץ . חבל . את האינינג הבא נחבוט עם ארמיס-פלויד-דירוסה , צריכים רק 2 ראנס - זה אפשרי !

בק טו בק סינגלס - אראם ופלויד

שחקנים בבסיס ראשון ושלישי . דירוסה עולה לחבוט ואין אאוט . 4-2 , טופ 9 .

פאגן PR לפלויד .

2 מ-3 לדירוסה היום (סינגל,דאבל) ודירוסה עם סינגל ללפט פילד ! ! ! 4-3 , פאגן בבסיס שני ודירוסה בבסיס ראשון ואין אאוט . ג'ונס עולה לחבוט . היום הוא 0 מ-3

ג'ונס עם פורס אאוט . פאגן לבסיס שלישי

הטיינג ראן בבסיס שלישי ואואט אחד . סאק פליי ! סאק פליי ! סאק פליי ! קנדל עולה לחבוט !

איזה אווירה ! שומעים את הקהל של הקאבס

האוהדים של הרדס בשוק ! שומעים את הקהל של הקאבס מעודד ושר "לטס גו קאביז"

יש ! ! ! יש ! ! ! RBI סינגל לקנדל ! ! !

שיוויון 4 ואאוט אחד עם שחקנים בבסיסים ראשון ושני. מייק פונטנוט PH למארמול

למעלה