משחקי היום 2.8

משחקי היום 2.8

משחקים מוקדמים חשבתי נפתח כבר... מישהו יודע מה המשחק בפוקס (הייתי בודק רק שאני לא ממש יכול להגיע לשלט
)..? בדר"כ (תמיד?) יש משחק מוקדם בפוקס ספורטס בחמישי. בבוסטון הולך טים וויקפילד ביומולדת 41 שלו על ניצחון 150 במדי בוסטון, וגם לנסות לשמור על ההישג שלו כיחיד במייג'ורס עד עכשיו עם DECISION בכל סטארט. פדרויה ויוקיליס סוף סוף חובטים איפה שהם צריכים - 1 & 2 אבל זה רק בגלל דיי אוף של לוגו. קייסון גאברד יפתח לטקסס לראשונה מול קליבלנד. בהצלחה...הם ראו אותו לפני שבוע במדים אחרים... ועוד 6 משחקים מוקדמים...(חוץ מלאורי שצריך לחכות או לקום ב5 בבוקר...)

LADodger

New member
כן חחחח ../images/Emo3.gif

עזוב כבר התרגלתי, לא ל-5 בבוקר זה ברור אבל עכשיו אני קם לפסיכומטרי ב-7 ואז רואה את השליש האחרון והמעניין כמובן של המשחקים... למרות שאני כמובן מעדיף משחק בין 10 ל-1 בלילה מאשר את הסוף בבוקר... טוב בהצלחה. תגיד לירון אתה מסכים לזה שהיאנקיז יעלו מה-WC, כמובן במידה שאף אחד לא יקופח וגם אתם, קליבלנד והאיינג'לס תהיו ראשונים? לדעתי זה פשוט יעשה את הפלייאוף הרבה יותר מעניין.... אצלנו ב-NL אני רוצה את הדודג'רס כמובן, הקאבס, המטס, וה-WC אולי אריזונה, עדיף מאשר אטלנטה לדעתי או מהפאדרס, לשתיהן אנחנו מפסידים יותר מאשר מנצחים (בניגוד ל-D-BACKS אותם אנחנו קורעים רוב הפעמים.)

passanger57

New member
קלמנס יצא אחרי 1.2 מדהים - קאנו קצת דפק אותו

שלא הצליח להשלים DP ב 3-0

clevelandrocks

New member
כבר 8-5!

ועדיין יש רצים בראשון ובשלישי עם אאוט אחד. נראה ש2 דברים לא יקרו לעולם: 1. היאנקיז יפסידו 2. איירוד יחבוט את מס' 500

clevelandrocks

New member
רק דיברתי- לוגאן נכנס

עכשיו הוא מול מאטסוי: החובט הכי חם בליגה פחות או יותר (נאחס נאחס נאחס), עם רצים בראשון ובשני.

clevelandrocks

New member
8-8. מדהים.

פוסדה עם גראונד רול דאבל שהכניס את איירוד ואבריו (שגנבו את בסיס שני ושלישי במהלך הK למטסוי).

LADodger

New member
בואנה כבר חשבתי שאתם אומרים שהיאנקיז עם 16 R

חחח לא הבנתי איך הם חזרו מ-8-0 ל-16-8....

הוסיף אחר כך HR...גם ג'וני דיימון לא בדיוק

מראה כמה הוא יאנקי...מה הקטעים שהספקתי לראות ראיתי שהוא חבט אחר כך כרץ המשווה ובמקום זה עשה DP שסיים את האינינג. זה הזכיר לי גם משחק נגד בולטימור לפני כמה ימים שראיתי כשהבולפן של האורילוס נתן ליאנקיז לחזור מ7-1 ל7-4 באינינג התשיעי כשעדיין 0 אאוטס ושוב דיימון הוא המשווה (2 שחקנים על הבסיסים) וכל השנה דיימון לא עשה GIDP אחד, אבל במשחק ההוא הוא עשה 2, כשאחד כמובן בתשיעי. ג'יטר צמצם ל7-5 אבל זה נשאר שם והבולפן של האורילוס לא הצליח להחריב את זה, הרבה הודות לג'וני. ראיתי שהוא גם התלונן על זה שהוא ישב על הספסל לטובת דאנקן...ואמר משהו בסגנון של "אם אין לי מקום לשחק אולי הם ישקלו לעשות לי טרייד"...אולי כדאי שהוא יחבוט קצת יותר טוב לפני שהוא מדבר? או שלפחות יהיה לו את האומץ ללכת לDL לראשונה בקריירה שלו אם הפציעות כל כך מטרידות אותו...זה לא כזה אסון.

Homer Simpson

New member
אז תסתכל שוב

קודם כל, הוא היה ה-Go Ahead ולא המשווה. הוא לא עשה GIDP אלא חבט טיל שקונרקו תפס במהלך יפה, וזרק לשני כדי לפסול את קאנו. מה דיימון אשם שקאנו עשה (עוד) טעות? ומכל הנתונים הגרועים שלו השנה דווקא ל-GIDP בחרת להיטפל? אז הוא עשה שניים באותו משחק, ביג דיל. הלוואי שכל שחקן אצלנו יעשה שני GIDP ב-95 משחקים (שנה שעברה 4 ב-149). גם אני שמעתי שהוא התלונן, אבל בלינק שנתת אין שום עדות לכך, אלא רק ציטוטים בנאלים על טובת הקבוצה. ל-DL הוא אולי היה צריך ללכת קודם, אבל מה יש לו לחפש שם עכשיו כשהוא מתחיל להראות סימני השתפרות?

לא אמרתי שהוא עשה GIDP

אמרתי שהוא עשה דאבל פליי. וגם היה זכור לי את המקרה מול בולטימור שהוא בעצם חירב לכם כל סיכוי לחזור עם דאבל פליי משמעותי ביותר. לא אמרתי שהוא עושה כמויות דאבל פלייז שזה מצחיק אלא ציינתי משהו מצחיק שדווקא אז הוא עשה 2 דאבל פלייז במשחק, כשלא היה לו כל השנה DP. תאמין לי שכמה הוא גרוע השנה אני לא צריך ללכת לדאבל פליי כדי להוכיח. אפשר לראות את זה בכל נתון אחר. תוסיף לזה את העובדה שאני בספק אם הוא יכול לשחק CF באופן יומיומי יותר, כי ההגנה שלו פשוט נוראית כבר, ויש לך 1B/LF/DH שחובט נוראי השנה. אני לא חושב שהוא ככה הוא יחבוט בהמשך הקריירה, אבל הוא כנראה כן יישאר 1B/LF/DH וקשה לי לראות אותו חובט מספיק כדי להיות יותר מחובט ממוצע לפוזישיינס האלו. לא סתם היאנקיז מנסים להיפטר ממנו.

Homer Simpson

New member
איפה ראית שהם מנסים להיפטר ממנו?

למי הם הציעו אותו, ותמורת מי? נראה לי שהם עדיין צריכים אותו, כי קאבררה הוא לא ממש לידאוף היטר. דיימון ויכול לשחק RF או LF (כמו היום). אפרופו גיאמבי, הוא חבט היום HR ב-AB הראשון שלו היום ב-AAA.

למעלה