צריך להסתכל קצת מעבר
האיינג'לס 12 במייג'ורס בOPS, גם פה הם מעל לממוצע בטיפה. הם במקום שלישי מהסוף בHR. מבין ה11 הראשונות בR/G לאיינג'לס יש את הOPS הכי נמוך, הכי מעט HR, הכי מעט טוטאל בייסס. אני לא בטוח שהם התקפה יותר טובה מטמפה (שקלמנס פגש וחטף מהם). טמפה עוקפים אותם בקצת בOPS ומאחורה קצת בOPS+, טמפה חובטים יותר HR, TB...האיינג'לס ייצרו עד עכשיו 520 ראנס ועשו 539. טמפה ייצרה 533 ועשתה רק 499. הם מינוס -34 בראנס שהם מייצרים לעומת הראנס שהם באמת עושים, זה ההבדל הכי גדול במייג'ורס יחד עם בוסטון. האיינג'לס עם +19, אחד הטובים במייג'ורס. הרבה מזה זה פשוט מזל וקצת לחבוט טוב במצבים חשובים, וזה מתאזן במשך העונה. אני לא בטוח שליש להם התקפה יותר טובה בטמפה, והיא בטוח לא 40 ראנס יותר טוב מטמפה. יש חורים בR/G. אתה באמת מאמין שלקנזס יש התקפה יותר טובה מהרדס...הרדס מובילים עליהם בכל קטגוריה אחרת. איזה מרכיבים בדיוק לוקח RS? כמה ראנס הם עשו. לא כמה הם ייצרו, לא כמה הם עלו על הבסיסים, חבטו לפאוור, כמה HR עשו...הם עשו יותר ראנס, אבל זה לא אומר שהם התקפה טובה יותר. כדי שעומרי לא יחשוב שאני פה אומר לגמרי שההתקפה של האיינג'לס גרועה או משהו, אני לא. יש לכם התקפה לא רעה, חזקה, אבל היא בטח ובטח שלא שישית במייג'ורס. אתם יותר קרובים ל10-12. חזרה לנושא, קלמנס עוד לא פגש את ההתקפות החזקות של הAL, היה לו מזל בזה. היה לו גם לא מעט מזל גם בפתיחות האחרות שלו. סה"כ הוא פגש 2 קבוצות מהטופ 10 בOPS במייג'ורס (וכמובן זה היה 9-10, טמפה והרוקיז) והוא חטף מהם 9 ראנס ב9.2 אינינגים. זה לא משנה שגאברד לא אצלנו, הוא תרם חלק גדול בתפקיד הסטארטר החמישי והצליח בו, ויותר מקלמנס.