משחקי היום 2.8

passanger57

New member
היתה לי הרגשה כזאת שהיאנקיז שוב יפציצו

שיקגו יא זנות גם 8-0 לא מספיק ההתקפה של היאנקיז היא היחידה שיכולה לחזור מפיגור כזה כל כך מהר וקלמנס ניצל מהפסד במשחק הכי גרוע שלו בשנים האחרונות

LADodger

New member
מה?! בטמיט עם הום-ראן?? חחחחחחח

מצטער, הייתי חייב......

חבל באמת שהוא דפק אותו

לחטוף 9 היטס באינינג ו2/3 מהקבוצה ההתקפית הכי גרועה בליגה ורק 3 ER? לא פייר לERA שלו. זה ההבדל בין 4.2 ERA ל4.7 ERA (במידה ונחשיב 7 ER, מורידים אחד על DP של קאנו). ומספיק היה לו לא מעט מזל עד עכשיו...הוא עוד לא פגש אף אחת מה4 ההתקפות הכי טובות בAL (את היאנקיז הוא לא יפגוש כמובן) או ה10 במייג'ורס, סה"כ הכי טוב שהוא פגש זה קבוצות התקפה בינוניות (האיינג'לס הכי טובים עם ה102 OPS+ שלו, 2% יותר טוב מהממוצע)...הBABIP שלו ביולי למשל היה 222., היה לו מזל כשקבוצות כמו טורונטו משיגות 10 בייס ראנרס ב6 אינינגים ומצליחה להשיג ראן שלם. לא כולל היום למשל היה לו עד עכשיו איזה 3.50 ERA למרות 21 K בלבד ב47 אינינגים ו13 ווקס (פחות מ2 K/BB)... היה לו הרבה מזל עד עכשיו. וגם היום בסופו של דבר ייחשב כ3 ER בלבד... וכמובן שזה עדיין מהנה שקייסון גאברד וג'ון לסטר עושים עבודה יותר טובה ממנו עד עכשיו, וזה כשהם פגשו ליינאפים קצת יותר קשים כמו דטרויט וקליבלנד.

Homer Simpson

New member
האיינג'לס מקום 6 במייג'ורס בראנס

בהפרש לא גבוה מבוסטון וקליבלנד שמעליהם. לא מה שהייתי מכנה קבוצת התקפה בינונית. הוא זרק נגדם 8 אינינגים עם 5 היטס, ווק אחד, וראן אחד. ואיך לעזאזל גאברד ולסטר קשורים אליו?

הקבוצה הכי טובה שהוא פגש.

אמרתי כבר OPS+ של 102 כש100 זה הממוצע, התקפה בינונית, טיפה מעל הממוצע. האיינג'לס היו מתים להתקרב לבוסטון וקליבלנד התקפית. הם עולות על הבסיסים יותר וחובטות ליותר פאוור. הם עושים הכל והרבה יותר טוב. איך לעזאזל גאברד ולסטר קשורים? כי איתם "נתקענו" כסטארטר חמישי כשקלמנס חתם איתכם. לסטר & גאברד: 54 אינינגים, 3.83 ERA. פתיחות נגד קליבלנד/דטרויט/יאנקיז/בוסטון (בלי ספק 4 הקבוצות ההתקפה הכי טובות בAL ויש הפרש גדול עד הבאה בתור): 3 קלמנס: 66 אינינגים, 4.23 ERA. (כמובן שבלי עוד 5 ראנס אתמול) פתיחות נגד קליבלנד/דטרויט/יאנקיז/בוסטון: 0

ואז יש את העניין הקטן

שהוא מרוויח בסטארט יותר מששניהם ביחד מרוויחים כל השנה.

Homer Simpson

New member
OPS או OPS+ הם מדדים נחמדים

כדי לבדוק יכולת התקפית של שחקן בודד (לא כולל baserunning). לגבי קבוצות RS זה מדד הרבה יותר טוב, שלוקח בחשבון יותר מרכיבים. לאינדיאנס יש 5.21 למשחק, לכם 5.16, ולאיינג'לס 5.09. אם תוריד את המשחק שקלמנס זרק נגדם (כפי שהגיוני לעשות), אז הם עולים ל-5.12. גבארד כבר ממילא לא אצלכם, ולגבי לסטר יש sample size קטן מכדי להסיק משהו. בכל מקרה, כבר אז לא הבנתי למה בוסטון רצו כל-כך את קלמנס והיו מוכנים לשפוך עליו כאלה סכומים גדולים.

צריך להסתכל קצת מעבר

האיינג'לס 12 במייג'ורס בOPS, גם פה הם מעל לממוצע בטיפה. הם במקום שלישי מהסוף בHR. מבין ה11 הראשונות בR/G לאיינג'לס יש את הOPS הכי נמוך, הכי מעט HR, הכי מעט טוטאל בייסס. אני לא בטוח שהם התקפה יותר טובה מטמפה (שקלמנס פגש וחטף מהם). טמפה עוקפים אותם בקצת בOPS ומאחורה קצת בOPS+, טמפה חובטים יותר HR, TB...האיינג'לס ייצרו עד עכשיו 520 ראנס ועשו 539. טמפה ייצרה 533 ועשתה רק 499. הם מינוס -34 בראנס שהם מייצרים לעומת הראנס שהם באמת עושים, זה ההבדל הכי גדול במייג'ורס יחד עם בוסטון. האיינג'לס עם +19, אחד הטובים במייג'ורס. הרבה מזה זה פשוט מזל וקצת לחבוט טוב במצבים חשובים, וזה מתאזן במשך העונה. אני לא בטוח שליש להם התקפה יותר טובה בטמפה, והיא בטוח לא 40 ראנס יותר טוב מטמפה. יש חורים בR/G. אתה באמת מאמין שלקנזס יש התקפה יותר טובה מהרדס...הרדס מובילים עליהם בכל קטגוריה אחרת. איזה מרכיבים בדיוק לוקח RS? כמה ראנס הם עשו. לא כמה הם ייצרו, לא כמה הם עלו על הבסיסים, חבטו לפאוור, כמה HR עשו...הם עשו יותר ראנס, אבל זה לא אומר שהם התקפה טובה יותר. כדי שעומרי לא יחשוב שאני פה אומר לגמרי שההתקפה של האיינג'לס גרועה או משהו, אני לא. יש לכם התקפה לא רעה, חזקה, אבל היא בטח ובטח שלא שישית במייג'ורס. אתם יותר קרובים ל10-12. חזרה לנושא, קלמנס עוד לא פגש את ההתקפות החזקות של הAL, היה לו מזל בזה. היה לו גם לא מעט מזל גם בפתיחות האחרות שלו. סה"כ הוא פגש 2 קבוצות מהטופ 10 בOPS במייג'ורס (וכמובן זה היה 9-10, טמפה והרוקיז) והוא חטף מהם 9 ראנס ב9.2 אינינגים. זה לא משנה שגאברד לא אצלנו, הוא תרם חלק גדול בתפקיד הסטארטר החמישי והצליח בו, ויותר מקלמנס.

BarcaBoy2

New member
דבר כזה עוד לא ראיתי

נתנו 8 באינינג אחד ואז ספגנו באוטו אינינג 8 ראנס איזה עליבות!! אבל לפחות ניצחנו היום

אני איתך

בקשר לאריזונה במקום אטלנטה/סן דייגו...אטלנטה וסן דייגו היו בשנים האחרונות בפלייאוף וראינו מה הם עשו...הם גם קבוצות די משעממות האמת. אריזונה קבוצה מעניינת אם תעלה פתאום לפלייאוף. מצדי גם שהברורס יעלו מהווילד קארד או אפילו הפיליז...משהו חדש, לא אטלנטה/סן דייגו. לא אכפת לי אם הם (היאנקיז) יעלו או לא יעלו...מצדי הייתי מוותר על האיינג'לס (סורי עומרי
) בפלייאוף ומכניס את היאנקיז, בוסטון, קליבלנד ודטרויט. *סתם שמתי לב למשהו עכשיו...כל הקבוצות בAL חוץ מדטרויט ובוסטון במאזן שלילי בחוץ...נראה לי מוזר.

BarcaBoy2

New member
למה לא נראה לי שזה יכול לקרות ש..

היאנקיז, בוסטון, קליבלנד ודטרויט יעלו לפלייאוף כולם ביחד חחח זה 2 מכל בית חח האנגלס חיבים לעלות או סיאטל עם כבר אבל האנגלס יהיו שם וגם בוסטון קליבלנד ודטרויטה

clevelandrocks

New member
ורק קליבלנד 0-2

ג'ייק ווסטברוק ממשיך במגמת ההתאפסות שלו והוא כנראה יצא אחרי 5 אינינגס (103 זריקות) בהן לא הרשה ראנס ועשה 5 Ks. מוזר לראות את גריידי כDH, כנראה כדי לתת ללופטון לשחק קצת CF ולתת מנוחה להאפנר. כנראה שזה עובד כי גריידי עם שני היטס ו2 RBIs עד עכשיו. גם גבארד נותן משחק לא רע עד עכשיו. האם הבולפן שלנו יצליח לשמור את ההובלה ולהשיג לנו סוף סוף ניצחון?!

clevelandrocks

New member
רק שגבארד כנראה עוד לא התאקלם

3 וויילד פיצ'ס וpassed ball אחד עד עכשיו!

clevelandrocks

New member
הלוליה! ניצחון אחד רצוף

5-0. בעשרת משחקי הבית עשינו כולה 3 נצחונות.

והייתם קבוצת הבית הכי טובה בליגה...

ראיתי שפרננדו קבררה חטף DFA...הרי אין לו אופציות. אם הדי רייז חכמים הם לוקחים אותו מייד מהוויברס ושמים אותו כקלוזר של הקבוצה. אין מצב שהוא עובר כל הדרך בוויברס THOUGH.

קאבס - פיליס

ליינאפים : Philadelphia AB R H RBI BB K LOB Season Avg J. Werth rf 1 0 0 0 0 0 0 .233 T. Iguchi 2b 0 0 0 0 0 0 0 .444 J. Rollins ss 0 0 0 0 0 0 0 .298 R. Howard 1b 0 0 0 0 0 0 0 .271 A. Rowand cf 0 0 0 0 0 0 0 .324 P. Burrell lf 0 0 0 0 0 0 0 .261 W. Helms 3b 0 0 0 0 0 0 0 .251 C. Coste c 0 0 0 0 0 0 0 .340 K. Lohse p 0 0 0 0 0 0 0 .152 Totals 1 0 0 0 0 0 0 Chi Cubs AB R H RBI BB K LOB Season Avg A. Soriano lf 0 0 0 0 0 0 0 .298 R. Theriot ss 0 0 0 0 0 0 0 .283 D. Lee 1b 0 0 0 0 0 0 0 .326 A. Ramirez 3b 0 0 0 0 0 0 0 .318 C. Floyd rf 0 0 0 0 0 0 0 .294 M. Fontenot 2b 0 0 0 0 0 0 0 .305 J. Jones cf 0 0 0 0 0 0 0 .242 K. Hill c 0 0 0 0 0 0 0 .162 S. Marshall p 0 0 0 0 0 0 0 .053 ---------------------------------------------------- רולינס עם 2 אאוט דאבל . הווארד עם סינגל מחזיר אותו .

בקשר למשחק אתמול

סוריאנו עם 3 SB (משווה שיא קריירה למשחק אחד) . אני לא מאמין ! בדיוק כשאני כותב את זה סוריאנו נתפס גונב (5) לבסיס שני אחרי לידאוף סינגל .

למעלה