משחקי היום 2.8

דילי עם 2 אאוט דאבל

ארמיס HBP פלויד HBP בייסיס לודד , 2 אאוטס . פונטנוט עם ווק מחזיר ראן וזה 1-1 . ג'ונס עם גראונדר שפוגע בפיצ'ר .. אם זה לא היה פוגע בו זה עוד ראן אחד לפחות . 1-1 ומתחילים את האינינג השני . פאט בורל עם לידאוף הומראן . 2-1

מארשל לא טוב היום

אחרי ההומראן של בורל הגיע דאבל , סינגל ו-ווק ל-PH (איטון שגם הוא פיצ'ר וכנראה שהוא זה שיעלה לאינינג הבא אחרי פציעתו של לושה) . סינגל נוסף שמעלה את הפיליס ליתרון 3-1 סאק פליי של איגוצ'י . 4-1 רולינס פלייס אאוט . הווארד עולה לחבוט . שחקנים בבסיסים ראשון ושני , 2 אאוטס .

מאשל יוצא מזה

4-1 זה לא נורא והבולפן של הפיליס נכנס מוקדם למשחק . איטון לא המשיך . הוא SP והוא הגיש במשחק השני בסדרה . ג'יי.די דורבין נכנס ומסיים את האיניגנ השני ב-15 פיצ'ס . המאמן של הפיליס לא רצה להשתמש בשחקני השדה שלו בשלב כל כך מוקדם , יכול להיות שהוא יצטרך אותם למשימות הגנתיות בהמשך המשחק , לכן הוא העלה פיצ'ר כ-PH . איטון לא חובט רע יחסית לפיצ'ר , סוג של זמבראנו רק בלי פאוור.

מארשל סיים את המשחק

עבודה גרועה מארשל . רוקי צ'רי נכנס , כנראה בהופעה האחרונה במיג'ורס בזמן הקרוב (ווד חוזר מחר) . אנחנו מסיימים רק 3 אינינגים של הגשות , לכן הייתי נותן לצ'רי להמשיך עוד 2-3 אינינגים , כדי לשמור את הבולפן לסדרה נגד המטס . נראה מה לו יעשה.

מיני קאמבק

עם דילי בבסיס ראשון , פלויד חובט סינגל . דילי לבסיס שלישי , 2 אאוטס . פונטנוט עם דאבל , מחזיר את דילי ופלויד לבסיס שלישי . 7-2 . ג'ונס עם סינגל ל-SS שמחזיר את פלויד . 7-3 . קויי היל עולה לחבוט עם שחקנים בבסיסים ראשון ושלישי , 2 אאוטס . AB טוב שלו - פול קאונט , אבל נגמר בפיצ' התשיעי בפליי אאוט קל לרואנד . ג'יי.די דורבין מגיע ל-42 פיצ'ס , כנראה שהוא סיים את חלקו במשחק . רוקי צ'רי ממשיך לזרוק לקאבס גם בתחילת האינינג הרביעי . אני מאמין שאפשר לחזור . המשחק רק התחיל . Go Cubs !

1-2-3 אינינג לצ'רי

בדיוק מה שהינו צריכים עכשיו . עכשיו נראה PH-סוריאנו-טריו מספיק לי 2 ראנס באינינג הזה .. לא צריך יותר מדי . אם ה-PH יעלה על בסיס אני מהמר על דאבל או הומראן של סוריאנו . Go Cubs !

צ'רי חובט לעצמו

גראונד אאוט להווארד בפיצ' השני . מהלך נכון של לו , זאת אומרת שהוא ימשיך גם באינינג הבא . זה היה ה-AB הראשון של צ'רי במיג'ורס . דורבין ממשיך גם אחרי 42 פיצ'ס . הוא משלם עכשיו עם סינגל של סוריאנו . טריו פלייס אאוט . דילי עולה לחבוט , סוריאנו בבסיס ראשון ו-2 אאוטס . מתאים לי פה טו-ראן הומראן . אגב , זה נדמה לי או שהרגע הראו את סטיב ברטמן ביציע !

דילי ! ! ! ../images/Emo47.gif

פול קאונט והוא מוציא דאבל ל-RF . סוריאנו חוזר הביתה וזה 7-4 . ארמיס עולה לחבוט , דילי בבסיס שני ו-2 אאוטס . נשמע כמו סיטואציה מתאימה לאראם

ארמיס ../images/Emo10.gif

סטרייקס אאוט סווינגינג . גם באינינג הקודם דורבין הביא לו סטרייק אאוט . דורבין מגיע ל-60 פיצ'ס וגירי מתחמם בבולפן . בתחילת האינינג החמישי נראה הלמס-קוסטה-PH . אחרי 4 אינינגים , 7-4 . אנחנו מתקדמים לאט לאט , שלוש ראנס בשתי האינינגים האחרונים . אנחנו עם המומנטום והקהל הביתי , מספיק לי ראן אחד בכל אינינג . המטס מובילים , אבל מילווקי עם שחקנים על בסיסים . Go Cubs !

עוד אינינג מצוין של צ'רי

מגיע ל-43 פיצ'ס וסקוט איר מתחמם בבולפן . כנראה שאיר יכנס ואם נרצה לנצל את החילוף ולהכניס PH במקומו של צ'רי נצטרך להעלות שני שחקנים על הבסיסים באינינג הזה .

השגנו שני שחקנים על בסיסים

יהיה PH באינינג הזה . האינינג התחיל עם באנג באנג פליי של פלויד . עושה רושם שהוא היה SAFE בבסיס ראשון . פונטנוט עם ווק . ג'ונס עם סינגל בפליי בול ל-CF , פונטנוט בבסיס שני , אאוט אחד . קויי היל עולה לחבוט הוא חייב לנו ..

קויי עם פורס אאוט .

פונטנוט בבסיס שלישי , קויי בבסיס ראשון . 2 אאוטס ומורטון עולה כ-PH . אני חייב פה סינגל , לא יותר מזה ...

מורטון !

סינגל שמחזיר את פונטנוט . 7-5 . קויי היל בבסיס שני , מורטון בבסיס ראשון ו-2 אאוטס . סוריאנו עולה לחבוט . מתאים לי טרי - ראן הומראן !

סוריאנו ../images/Emo10.gif

פופס אאוט להווארד . לפחות השגנו את הראן . 7-5 ומתחילים את האינינג השישי (בלבד!) . סקוט איר יכנס להגיש . אחד מחברי הפורום של הקאבס כתב (לפני המשחק) שה-"8 Ball" שלו אומר לו שהיום הקאבס ומילווקי ינצחו במשחקים עם הרבה ראנס ... בינתיים גם מילווקי וגם אנחנו בפיגור , אבל שני המשחקים עם הרבה ראנס .... מעניין.

עבודה טובה של איר

מסיים את האינינג ב-23 פיצ'ס . אחרי ווק לרולינס , בק טו בק סטרייק אאוטס להווארד ורואנד . בוטום 6 : טריו-דילי-ארמיס

אני מקבל דיווחים על מכות במילווקי ! ../images/Emo6.gif

אסטרדה ושיטס . אין לי פרטים יותר מדויקים בנושא .

לידאוף סינגל של טריו

דילי GIDP . ארמיס עם דאבל ו-גירי מסיים את המשחק אחרי 24 פיצ'ס . רומרו (LHP) יעלה להגיש מול פלויד . נראה אם לו יחליט לעשות PH לפלויד עם חובט ימני . מספיק לי פה סינגל .. לא יותר מזה .

טריו !

במצב של אאוט אחד וסוריאנו בבסיס שני , טריו עם סינגל ל-CF מחזיר את סוריאנו . 7-6 . דילי עולה לחבוט . אולי טריו יגנוב לבסיס שני. הפיצ'ר טום גורדון כבר עם 18 פיצ'ס .. הוא נראה לא טוב וזאת ההזדמנות שלנו . Go Cubs !

דילי לא מצליח

2 בולס וסטרייק אחד ודילי מסובב לפורס אאוט . עכשיו ארמיס חייב להחזיר על ה-LOB מקודם . דאבל יעשה את העבודה .

למעלה