משחקי היום - 13.7

6-0 בסיום .

הוורי עם 18 פיצ'ס סוגר את האינינג התשיעי . 6-0 קאבס , 4 משחקים מאחורי מילווקי (Go Colorado ! ) . זמבראנו עם הניצחון (11-7) . ג'נינגס עם ההפסד (1-5) . מחר ליילי נגד רוי אוסוולד . לא יהיה קל , אבל צריך לנצח . * לו פיניאלה לא צפה בסדרה "The Bronx is Burning" של ESPN , למרות שהסדרה עוסקת ביאנקיז של התקופה שלו . הוא אמר : " I was there in living color, i don't need to watch it" . ** פוליס הרסו לנו את הדשא בריגלי אחרי ההופעה שלהם לפני כמה ימים . זה הסתדר בסוף . *** במשחק של היום , את השיר "Take Me Out to the Ballgame" שר השחקן הידוע ג'ים בלושי . מחר זה יהיה רון סנטו שישיר . **** מארק קיובן הודיע שהוא חזק במירוץ לקניית הקבוצה . הדעות חלוקות , יש כאלה שבעד ויש כאלה שנגד . אלה שנגד פוחדים שהוא יהרוס את ריגלי .. יש לי הרגשה שאם הוא יקנה את הקבוצה זה מה שיקרה ואז נתחיל לראות שלטים של " קיובן אני מאוהב בריגלי , ואתה ?! " . סקוט איר הציע שקיובן יביא איש וודו שיסיר את קללת העז . לפני סיום - ציטוט היום מפיו של לו פיניאלה : "I didn't think about baseball too much for three days in Florida. I was thinking of pina coladas and mai tais and some grouper and mahi mahi and the rest of it. I wanted to forget baseball for a while. I had one conversation with the general manager and that was it. My mom wanted to talk baseball, and I didn't want to talk baseball." -- Piniella on what he did during the All-Star break להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

הוא שיחק SS?

זה לא שאני אוהב לשמוע את זה...הוא היה סבבה של שחקן במשך שנה, עשה את העבודה, חבט לאוורג' ועלה על הבסיסים. הוא גם באוף סיזן הסכים לקחת הנחה כדי להישאר...אבל היו אנשים שעשו ממנו יותר מדי ו...הספיקה שנה. האוורג' שלו היה "ריק", הכל היה סינגלים וכמעט בלי פאוור והיה חסר לו ריינג' רציני בהגנה ב2B...ועכשיו הוא משחק SS? משעשע... כמובן שאני לא מחבב את כל מי שחסם לדסטין פדרויה את המקום בדרך לפול טיים 2B
אם זה לוארטה שנה שעברה או קורה השנה.

ברון הזה תותח

קולורדו - מילווקי : באינינג השלישי , ברון עם 2 אאוטס טרי-ראן הומראן (12) על פרנסיס . אחריו פילדר חובט סולו הומראן ומילווקי עולים ליתרון 4-2 . באינינג החמישי , לידאוף סולו הומראן של ברון (13) . כרגע בתחילת האינינג השביעי התוצאה 10 - 6 לרוקיז .

הקאבס קיבלו כתבה באתר ONE

מארק קיובן מרחיב את האימפריה הבעלים של הדאלאס מאבריקס פתח במהלכים לרכוש את מועדון הבייסבול השיקאגו קאבס. הסכום המשוער שבו יימכר המועדון הוא 600 מיליון דולר מארק קיובן, הבעלים האנרגטי והססוני של הדאלאס מבריקס עומד ככל הנראה להרחיב את האימפריה שלו. קיובן שעשה את הונו במודעות ורדיו באינטרנט, מתכונן לרכוש את קבוצת הבייסבול השיקגו קאבס. "הגשתי הצעה", הסכים לומר קיובן בתגובה לידיעה. הסיבה לכך שהמועדון המיתולוגי עומד בכלל למכירה טמונה בכך שהחברה שמחזיקה בבעלות על המועדון, "הטריביון קורפריישן", עומדת בעצמה למכירה עבור סכום שך 8.2 מיליארד דולר. חלק מהסכם המכירה של טריביון אומר שעל החברה למכור חלק מנכסיה, כולל הקאבס. בנוסף לקיובן, גם שמו של ג'רי קולאנג'לו, מנכ"ל הפיניקס סאנס, מוזכר כמועמד לרכישת המועדון. מגזין "פורבס" האמריקני העריך את שווי המועדון בסכום של 592 מיליון דולר ודרג אותו במקום החמישי מבין מועדוני הבייסבול בארה"ב. מנג'ר הקאבס, לו פיניאלה, בהחלט התרשם מקיובן: "אני לא מכיר אותו אישית, אבל הוא ווינר. הוא דמות מעניינת וברור לחלוטין שיש לו את הכסף". " אני יודע שהוא טיפוס כריזמטי. הוא אוהב להתחרות והוא אוהב לנצח, אבל הוא לא היחיד שרוצה את המועדון לעצמו". פיניאלה כבר עבד תחת אדם נוסף שהוא טיפוס מעניין, הבעלים האקצנטרי של הניו-יורק יאנקיס, ג'ורג' סטיינברנר: "אני יכול לעבוד עבור כל אחד. אני עוסק במקצוע הזה במשך 20 שנה ואני עושה את העבודה שלי ללא שום קשר למי הבעלים". ------------------------------------------------------------------------------------------- פעם ראשונה שאני רואה את השם 'שיקאגו קאבס' באתר ספורט ישראלי . ישר כ'ח ! בקשר לרכישה יש לי שני דברים לומר , ראשית , מדובר על כמיליארד דולר ולא 600 מיליון דולר כפי שנכתב . איך אני יודע ? קראתי הן ב-mlb.com והן ביאהו ואני נוטה להאמין למקורות של האתרים האלה יותר מאשר למקורות של אתר ישראלי . מיליארד דולר הכוונה לא רק לקבוצה עצמה , אלא גם לאיצטדיון ולעוד גורמים אחרים ולכן השווי מוערך בכמיליארד דולר, שזה נשמע די הגיוני. שנית , אני שמח לראות שקיובן רוצה את הקאבס . זה ידוע שיש לנו את אחד הקהלים הטובים והגדולים בבייסבול ולמרות רצף הכישלונות במשך השנים אנחנו עדיין נחשבים לקבוצה ידועה בקרב אלה שלא אוהדי ספורט . קיובן לא טיפש , הוא יודע טוב מאוד שהקאבס היא מכונת כסף (נקרא לזה בנקט) ואם נעלה העונה לפלייאוף , והסיכויים לכך לא רעים , אפשר לומר שהקבוצה תעלה את היוקרה שלה ותראה שיש לנו סיכוי גם ללכת רחוק בעונות הבאות . בכל זאת אסור לשכוח פרט חשוב . כדי שקיובן יהיה הבעלים קודם כל צריך לעבור האישור של הדירקטריון והקומישינר. סיפור מהעבר : כשקיובן קיבל את השליטה על דאלאס מאבריקס ההחלטה לאשר אותו כבעלים של הקבוצה עברה פה אחד בין בעלי שאר הקבוצות ב-NBA למעט אדם אחד .. ג'רי ריינסדורף (הבעלים של שיקאגו בולס ובעלים חלקי של שיקאגו וויט סוקס) . יש הטוענים , וסביר להניח שזה צפוי לקרות , שריינסדורף יגייס את כל חבריו בעולם הבייסבול (וממה שהבנתי יש לו קשרים עם אנשים חזקים) כדי למנוע את הצטרפותו של קיובן . אני לא בטוח מה הבעיה של ריינסדורף עם קיובן , אבל כנראה שהוא מפחד מהלהט שלו לספורט ומהרצון שלו לקחת את הקבוצה הכי גבוה שאפשר , גם אם זה אומר שצריך לשים הרבה מאוד כסף על השולחן .. סכומים שמתאימים ליאנקיז . ועוד פרט שולי , באד סליג הוא גם חבר קרוב של ריינסדורף ... אבל זה כלום , נכון ? אין לו אינטרס להרוס לקאבס טריידים (ראה מקרה ג'ונס) ככה סתם ... זה לא שהוא היה בעבר הלא רחוק חלק ממילווקי ברוורס , זה לא שאחר כך אחותו היתה הבעלים של מילווקי ...

למעלה