משחקי היום - 13.7

משחקי היום - 13.7

אני מתכבד לפתוח את שירשור משחקי היום (למרות שהייתי מעדיף שנשחק מאוחר יותר) . קאבס- אסטרוס . זמבראנו vs. ג'נינגס . ליינאפים : 1. C Biggio, 2B .259 5 29 3 2. H Pence, CF .342 11 42 7 3. L Berkman, 1B .263 15 57 4 4. C Lee, LF .297 16 73 6 5. M Loretta, SS .317 2 29 1 6. M Lamb, 3B .295 7 25 0 7. L Scott, RF .226 10 38 1 8. E Munson, C .250 2 7 0 9. J Jennings, P .091 0 0 0 1. A Soriano, LF .309 15 33 13 2. R Theriot, SS .276 1 25 14 3. D Lee, 1B .330 6 42 3 4. A Ramirez, 3B .312 15 51 0 5. C Floyd, RF .292 4 30 0 6. M DeRosa, 2B .291 7 49 0 7. J Jones, CF .233 2 20 2 8. G Soto, C - - - - 9. C Zambrano, P .238 2 4 0 *סוטו עם הופעת בכורה העונה . נראה איך ילך לו הערב . טופ 1 -- זמבראנו עם 20 פיצ'ס מסיים את האינינג עם 2 K ו-BB . (פליי אאוט , K , ווק , K) בוטום 1 -- סוריאנו סטרייקסאאוט. טריו סינגלס. דילי פלייס אאוט. ארמיס פלייס אאוט. ג'נינגס עם 12 פיצ'ס (מזה אני מפחד . שלא נצליח לגרום לפיצ'ר בינוני לעבוד .. יש לנו את האי יציבות הזאת בהתקפה שבמשחק נתון אנחנו גורמים לפיצ'ר להיראות כמו CY ) .

LADodger

New member
עזוב את הקאבס, תצא למועדון או משהו...

אני לא נשאר ביום שישי בבית גם אם הדודג'רס בשידור ישיר בערוץ 2... אבל בהצלחה במשחק ANYWAY - יש לכם סיכוי טוב.

לא יכול

אני מחויב לקבוצה . כמו שאני קם ב-2 בלילה למשחקים אני חייב גם עכשיו לעודד אותם . לא הפסדתי משחק מאז תחילת חודש מאי ואני לא מתכוון להפסיד היום , בטח לא כשאנחנו משחקים נגד יריבה מושבעת. אחרי 3 אינינגים - עבודה טובה של זמבראנו עם 5 K ו-ווק ונו היטר , מוריד את ה-ERA מתחת ל-4 (אם זה ישאר ככה זה אומר שכל 5 הפיצ'רים ברוטציה עם ERA אנדר 4 ) . זמבראנו עם 50 פיצ'ס . ג'נינגס עם 55 . עכשיו התחלנו לראות את ג'נינגס עובד באמת.. אם נמשיך ככה אני מאמין שבתוך 2 אינינגים נשיג את היתרון. זמבראנו בכל מקרה צפוי להמשיך את הנו היטר לפחות עוד 2 אינינגים . הוא פשוט תותח ! Go Cubs !

הלך הנו היטר

פנס פותח את האינינג הרביעי עם סינגל . ברקמן GIDP . קרלוס לי גראונדס אאוט לשורטסטופ . זמבראנו מסיים את האינינג הרביעי עם 64 פיצ'ס . באינינג הבא יעלו 5-6-7 אז יש סיכוי מצוין שזמבראנו ימשיך את היכולת הטובה עד לאינינג השישי . עכשיו נראה את המלטדאון של ג'נינגס

ג'ונס !

פלויד עם לידאוף סינגל. דירוסה עם סינגל , פלויד מתקדם לשלישי. ג'ונס עם RBI (21) בסאק פליי , פלויד חוזר הביתה ודירוסה מתקדם לבסיס שני . 1 אאוט וסוטו אפ נקסט.

איזה מהלך מטורף ! ! ! איזה טעות בהגנה ! ! !

לירון דיבר על סיאטל-דטרויט וקורה לנו לא פחות מצחיק ! ! ! סוטו חובט ללאמב בבסיס שלישי . לאמב שולח לברקמן בבסיס ראשון , אבל המסירה הגרועה עוברת אותו וזה ארור . סוטו סייפ בבסיס ראשון . אבל אז דירוסה מנסה להגיע לבסיס שלישי כשהוא רואה את הארור ואז ברקמן שולח את הכדור ליציע ! ! ! זה נחשב לגראונד רול דאבל וסוטו עובר לבסיס שלישי ודירוסה חוזר הביתה . 2-0 קאבס , סוטו בבסיס שלישי ו-1 אאוט. זמבראנו עולה לחבוט וחובט סינגל ללפט פילדר קרלוס לי , מחזיר הביתה את סוטו וזה 3-0 לקאבס , אאוט אחד . זמבראנו עם RBI 5 העונה . סוריאנו עכשיו עם סטרייק אאוט (0 מ-3 , 3 K ! ) .

עוד ניחוש מוצלח

זמבראנו נותן 1-2-3 אינינג באינינג החמישי מול ה-5-6-7 של האסטרוס ומגיע ל-74 פיצ'ס בלבד . באינינג הבא הקאצ'ר מונסון ואז הפיצ'ר (כנראה שיעלה PH) לכן חשוב לשרוף את הקאצ'ר . אם נצליח להמשיך להפציץ את ההגשות של ג'נינגס בבוטום 5 יהיה אפשר להוציא רליפר עוד באינינג הזה ולאלץ את האסטרוס להוציא עוד אחד באינינג הבא (שיגיש ויחליף את ה-PH) .

עוד 2

בסוף מונסון חבט סינגל ולכן ג'נינגס המשיך כדי לתת באנט (הזהרתי מלתת היט למונסון) ויצא פורס אאוט. בוטום 6 - סוטו סטרייקסאאוט . זמבראנו סינגלס . סוריאנו דאבלס , זמבראנו מתקדם לבסיס שלישי . אאוט אחד . ג'נינגס יוצא אחרי 102 פיצ'ס , 10 היטס , 3 ראנס , ווק ו-7 K . מחליף אותו צ'אד קואלס.

ווק ! 4-0 לקאבס והכדור כמעט פגע בארמיס.

בייסיס לודד לפלויד . מתאים לי פה גראנד סלאם של פלויד . קואלס ממשיך לזרוק בולס .

פליי אאוט .

פלויד פעמיים סיבב את המחבט כשהכדור היה רחוק מהסטרייק זון . היה צריך להיות פה ווק . נראה איך ילך לזמבראנו באינינג הזה.

זמבראנו ממלא את הבסיסים

ולו מוציא אותו . זמבראנו היום היה סביר , לא זמבראנו במיטבו , אבל בהתחשב בעובדה ששיחקנו נגד קבוצת חוץ גרועה שגם אין לה התקפה זה בסדר . 6.2 IP 3 H 0 R 2 BB 7 K ERA 3.83 . מחליף אותו קרלוס מארמול (הייתי שומר אותו להמשך הסדרה אבל כנראה שהוא אמור להמשיך גם באינינג השמיני והתשיעי).

מארמול לא מתקשה

מסיים את האינינג עם פליי אאוט של מונסון לדיפ סנטר פילד . קרדיט גם לג'ונס על התפיסה היפה , זה היה יכול בקלות להיגמר אחרת .

../images/Emo6.gif בוסטון יאהבו לשמוע את זה

עוד ארור , הפעם של לורטה . סוטו חובט כדור ללורטה שמעיף את הכדור ! ארור שלישי היום לאסטרוס .

דרק לי !

בוטום 8 -- סוריאנו עם סינגל . טריו עם הווק . ווילד פיץ' . דילי חובט דאבל וזה 6-0 קאבס . ארמיס עולה לחבוט ונו אאוט .

../images/Emo6.gif בוסטון יאהבו לשמוע את זה בפעם השניה

ארמיס פלייס אאוט . אינטנט' ווק לפלויד . דילי בבסיס שני , אאוט אחד . דירוסה עולה לחבוט - לורטה שוב פעם עם טעות , הפעם משמיט כדור ! בייסיס לודד לג'ונס והאסטרוס מכניסים את הלפטי טרבר מילר .

ג'ונס עם הפורס אאוט

ברקמן שולח לקאצ'ר שמוציא את דילי . טעות של השופט ! הוא היה SAFE ! סוטו עלה לחבוט וחבט ליינר ללאמב . 0 מ-5 לסוטו בהופעת הבכורה העונה . הוורי מחליף את מארמול באינינג התשיעי .

למעלה