משחקי היום 12.8

דירוסה ! פונטנוט ! קנדל ! מארשל ! טריו !

מאמץ קבוצתי כדי לעשות מהפך . טופ 4 -- דירוסה עם לידאוף סינגל . פונטנוט ממשיך עם סינגל , דירוסה בבסיס שני . קנדל מתחיל עם באנט , אבל לו קורא להיט&ראן ובדיוק בפיצ' הנכון השחקנים רצים וקנדל חובט סינגל . 2-1 , שחקנים בבסיסים ראשון ושלישי , נו אאוט . פיליקס פיי עם גראונדס אאוט להלטון ב-1B . פונטנוט חוזר מבסיס שלישי , קנדל בבסיס שני ואאוט אחד . מארשל עם סינגל (!) , קנדל בבסיס שלישי ומארשל בבסיס ראשון , אאוט אחד . טריו עם סינגל מחזיר את קנדל . 3-2 קאבס , שחקנים בבסיסים ראשון ושני . אריקאלה מסיים את חלקו במשחק : ============================ 3.1 IP 9 H 3 R 1 BB 3 K ב-63 פיצ'ס ERA 8.10 מאט הרגס מחליף אותו . עכשיו ג'ונס עולה לחבוט . שיט ידעתי , רציתי לכתוב רק לא GIDP והוא בדיוק חובט DP ! לעזאזל איתך ג'ונס , מצדי תחטוף K , העיקר שתיתן לדילי הזדמנות לחבוט עם שחקנים בבסיסים . העיקר שהשגנו את היתרון . אנחנו במומנטום . 3-2 קאבס . מתחילים את הבוטום 4 .

שאלה על סטטיסטיקה

זה נכון שה-ERA של שחקן יורד יותר כשקבוצה של הפיצ'ר ביתרון מאשר כשהקבוצה בפיגור ? למשל : אם הקאבס בפיגור 2-0 ומארשל עם 4.28 ERA ב-305 AB וה-ERA שלו יורד ב-1 בכל אאוט אחד האם זה יתכן שה-ERA שלו יורד ב-2 בכל אאוט כשאנחנו ביתרון ?

תודה על התשובה המהירה

כנראה שאני אצטרך לחכות עוד סטארט או שניים עד שמארשל ירד מ-4.00 . אין לאן למהר .

טוב לפחות צדקתי במספ הראנס לרוקיז (6)

לא שזה נותן ניקוד...
אבל כן צדקתי באררור אחד...רק של קנדל? מצא זמן לראשונה השנה...

לא הגיע לנו לנצח

לואי מפסיד לנו עוד משחק . הוא מוציא את מארשל אחרי 5 אינינגים ו-84 פיצ'ס בלבד ומכניס את קרי ווד . אני לא בא להאשים את ווד על ההפסד . אתה פשוט לא יכול להחזיק כל כך הרבה זמן את הרוקיז על 3 ראנס . וזה לא שמארשל הוחלף ע"י PH . בטופ 6 היה 1-2-3 אינינג עם פונטנוט-קנדל-פיי ומארשל נשאר און דק . מארשל גם לא הראה סימנים של פציעה . יגידו שמארשל לא נתן הופעה מצוינת וזה נכון , אבל הוא יכל להמשיך עוד אינינג אחד . זה ידוע שקרי ווד לא מתאים להיכנס מוקדם למשחק . אני יכול להאשים גם את השופטים , הם כיווצו לווד את הסטרייק זון . ווד הגיש בכלל לא רע , אבל השופטים בחרו לתת להתקפה את היתרון . זאת לא היתה הפעם הראשונה בסדרה שהשופטים נגדנו . עוד דוגמה מהמשחק אתמול : טופ 3 ויתרון 2-0 לרוקיז . ראיין טריו עשה באנט והצליח להשיג את הלידאוף אינפילד סינגל , אבל השופטים חשבו שהוא לא דרך על הקו ולכן הריצה שלו הפריעה ל-1B לתפוס את הכדור מהזריקה של הקאצ'ר . לא היה ולא נברא ! ההיט היה חוקי לגמרי והשופטים סתם גנבו לנו יתרון משמעותי - פותחים את האינינג עם שחקן בבסיס ראשון שגם יכול לגנוב לבסיס שני . אחריו ה-2# וה-3# שלנו עולים וזה מצב טוב להשיג ראן שיחזיר לנו את היתרון במשחק . 2-2 בסדרה . חבל . אתמול הינו צריכים לנצל את ההפסד של מילווקי ולהוריד את ההפרש לחצי משחק . הפנים קדימה , היום יום מנוחה ומחר מארחים את הרדס לשלושה משחקים - במשחק הראשון נראה שניים מה-SP הכי מעניינים ב-NL - זמבראנו ו-הארנג . לא יהיה משחק קל , אבל עם הקהל הביתי ועם ארמיס שיחזור אני מאמין שאנחנו צריכים לנצח . מילווקי ישחקו שלושה משחקים נגד הקרדינלס . ואגב לירון , ה-EROR של קנדל היה החמישי שלו העונה (בטח התכוונת שזה הראשון במדי הקאבס) .

למעלה