משחקי היום 12.8

משחקי היום 12.8

מגיליו אורדונייז שם 2 HR באותו אינינג נגד בריידן מאוקלנד. 8-2 דטרויט

LADodger

New member
זה כי הוא יודע שה-8 BALL אמר לי שהם יעלו ל-PO

אל תשכח שגם אוקלנד...

אז היית חושב שהוא היה מתחשב בזה שהם, בלשון המעטה, זקוקים לניצחון הזה כדי לעלות לפלייאוף יותר מהטייגרס לא?

LADodger

New member
אה כן... ../images/Emo3.gif

פייר חוזר לחבוט ב-2, וכמו תמיד נותן פליי-אאוט.

למה אתה סתם מלכלך?

פייר חובט פלייבול רק ב27% מהAB שלו השנה. גראונדבול הוא חובט 52.5% מהזמן.
האמת שפייר חבט הרבה יותר פלייבולים מבקריירה (22%) השנה ופחות גראונדרים (56%). לעומת זאת אחוז הליין דרייב שלו (20%) בלי שינוי רציני. סתם חשבתי שאציין את זה

LADodger

New member
כוס אמא של הנדריקסון, 8-2 קארדס באמצע ה-3

11 HITS בפחות מ-3 אינינגס. איזה אפס מזדיין, כל הקבוצה הזאת אפסים, לכו זדיינו!!!!!!!

passanger57

New member
גנייה יא בן ז....................

שוב דפק את המשחק - נראה לי הוא שתול של היאנקיז

אולי ההם מההימורים ידעו על מה מדברים....:-S

טוב סה"כ הנדריקסון הזה...והקארדס בבית ולא רעים לאחרונה(?) נגד הדודג'רס של התקופה האחרונה...

LADodger

New member
בסדר, אבל רק הדודג'רס גורמים לאנתוני רייס

להיות פייבוריט, זה מה שהתכוונתי...

LADodger

New member
רייס אפילו נתן RBI ראשון בקרירה נגדנו ../images/Emo31.gif

עכשיו אתה מבין איזה אפס ההנדריקסון הזה.....

קאבס - רוקיז

המשחק יתחיל עוד מעט . ליינאפים : ============== SS Theriot RF Jones 1B Lee LF Murton 3B DeRosa 2B Fontenot C Kendall CF Pie P Marshall 2B Matsui SS Tulowitzki LF Holliday 1B Helton 3B Atkins RF Spilborghs CF Barmes C Gil P Harikkala ------------------------------------ משחק רביעי ברציפות שלואי עולה עם אותו ליינאפ . אצל הרוקיז הלטון חוזר . תוספת כוח משמעותית , מקווה שלא יהרוס לנו את התכניות . אני צריך הופעה טובה הערב של מארשל . הגיע הזמן שהוא יתחיל להראות שהוא שווה מקום ברוטציה גם בעונה הבאה. * עדכון על ארמיס - ארמיס הצטרף לקבוצה ביום שישי אחרי שנסע לשיקאגו כדי להיבדק (בעקבות הכאבים שהוא חש בידו) . החדשות הטובות הן שלא אובחן שבר/נקע וארמיס לא ישלח ל-DL . החדשות הפחות טובות הן שארמיס יחזור לליינאפ רק ביום שלישי . מחר (יום שני) יש לנו בכל מקרה יום מנוחה . בינתיים מילווקי ב- 1-0 על 'סטרוס אחרי 2 אינינגים מסולו הומראן של ג'נקינס (15) . Hey Chicago wadda you say ? the CUBS are gonna win today ! GO CUBS GO Go Cubs !

פלויד ב-bereavement list , וורד חוזר .

פלויד נכנס ל-bereavement list בשל מצבו הבריאותי הלא טוב של אביו . וורד יוצא מה-DL וחוזר לקבוצה . לגבי פודסדניק , העסקה נפלה והוא לא יצטרף לקאבס .

שחקנים בבסיסים ראשון ושני . אאוט אחד

ג'ונס עם סינגל . דילי עם ווק . מורטון עולה לחבוט . אגב לירון , אמרת שהסטארט האחרון של אריקאלה היה ב-96 ? מי היה המאמן שלו ? לו פיניאלה ! לו שלנו ! צירוף מקרים ? גורל ? מורטון GIDP . 16 פיצ'ס אחרי אינינג אחד לאריקאלה . Go Cubs !

2 אאוט , RBI סינגל לאריקאלה

היט ראשון במיג'ורס ו-RBI ראשון .. בגיל 36 . מארשל .. מה יהיה איתך מארשל . נותן היט לפיצ'ר . ביזיון ! 2-0 . טריו-ג'ונס-דילי יתחילו את האינינג השלישי . אני רוצה פה 2 ראנס לפחות .

למעלה