משחקי היום - תריסר במספרם

עומר ו

New member
משחקי היום - תריסר במספרם

חבר'ה שבת נכנסת עוד מעט ותסלח לי ההנהלה אם אני לוקח על עצמי את זה: טורונטו - אינדיאנה: טורונטו קליבלנד - מינוסוטה: קליבלנד אטלנטה - ניו יורק: אטלנטה בוסטון - שארלוט: בוסטון שיקאגו - וושינגטון: וושינגטון ניו אורלינס - יוטה: ניו אורלינס יוסטון - ממפיס: יוסטון דאלאס - סקרמנטו: דאלאס סיאטל - מיאמי: מיאמי פורטלנד - לייקרס: לייקרס דנבר - קליפרס: דנבר גולדם סטייט - פילדלפיה: ג"ס

STEVE NASH

New member
בעע

טורונטו - אינדיאנה: טורונטו קליבלנד - מינוסוטה: קליבלנד אטלנטה - ניו יורק: אטלנטה בוסטון - שארלוט: בוסטון שיקאגו - וושינגטון: בולס ניו אורלינס - יוטה: ניו אורלינס יוסטון - ממפיס: יוסטון דאלאס - סקרמנטו: דאלאס סיאטל - מיאמי: מיאמי פורטלנד - לייקרס: לייקרס דנבר - קליפרס: דנבר גולדם סטייט - פילדלפיה: גולדן סטייט

נצ"ש ../images/Emo149.gif שחקן החודש../images/Emo149.gif../images/Emo106.gif

בפוטו פיניש מרשים, oxycodone חולף ביעף על פני כולם וזוכה בתואר שחקן החודש, עם כמעט 71% שמר על אחוזים נאים בכל שבוע, ולשיאו הגיע בשבוע שעבר, שבוע החושך, כאשר זכה בו ובכך סגר את כל הפער מהפסגה אותה כבש ממש הבוקר עם הרבע השלישי המטורף של וושינגטון בשיקגו ו 10 מ 12 העם דורש האדמה לפחות לשבוע במקום השני sspb, אולם אחוז ההשתתפות החודשי שלו מסך הכל (של israeliguy) הוא 55% בלבד. האם זה היה מספיק לזכיה? על כך נדון בשבוע הבא במקום השני עם אחוזים מספקים לדעתי, ofron, המקדים בחמש מאיות את תמיד אני. ל-ofron אחוז השתתפות חודשי של 82%. הנה הצמרת (ההפרש בין הראשון לרביעי הוא משחק אחד!) oxycodone 70.97% sspb 70.73% ofron 70.56% תמיד אני 70.51% israeliguy 70.00%

יש מצב אתה שם את הטבלה המעודכנת?

יותר קל להסתכל עליה (וככה גם אחרים יראו איפה הם)

Puskas

New member
חח סורי..

פשוט לא פייר לקבל אקסטרה נקודה :) אבל לא נתערב יותר..חח שהמנהלים ישמו לב ויתקנו..

לא לא הבנת ../images/Emo13.gif

לא הייתי ציני קיבלת תג שריף בשביל כן להתערב אם אתה מוצא ! אין לי סיכוי לתקן הכל, צריך עזרה. המשך כך

ההימורים שלי

1) טורונטו 2) קליבלנד 3) אטלנטה 4) בוסטון 5) וושינגטון 6) מממ...הורנטס. 7) יוסטון 8) דאלאס 9) מיאמי 10) לייקרס 11)דנבר 12) גודלן סטייט

בהצלחה לקבוצתי האהובה!

1. טורונטו 2. לברון. 3. ניו יורק 4. בוסטון 5. וושינגטון 6. יוטה! 7. יוסטון 8. סקרמנטו 9. מיאמי 10. פורטלנד 11. דנבר 12. גולדן

Molchansky

New member
ההימורים שלי:

טורונטו קליבלנד אטלנטה בוסטון וושינגטון ניו אורלינס יוסטון דאלאס מיאמי לייקרס דנבר גולדן סטייט

Puskas

New member
מהמר:

טורונטו - אינדיאנה: טורונטו קליבלנד - מינוסוטה: קליבלנד אטלנטה - ניו יורק: אטלנטה בוסטון - שארלוט: בוסטון שיקאגו - וושינגטון: בולס רולס!! ניו אורלינס - יוטה: הורנטס יוסטון - ממפיס: רוקטס דאלאס - סקרמנטו: דאלאס סיאטל - מיאמי: מיאמי פורטלנד - לייקרס: לייקרס דנבר - קליפרס: נאגטס גולדן סטייט-פילי: פילי

Puskas

New member
8/12

מסקנה אחת מהלילה הזה..הבולס פשוט אפסים גמורים!!

No Free Name

New member
10/12 לפחות!

טורונטו - אינדיאנה: טורונטו קליבלנד - מינוסוטה: קליבלנד אטלנטה - ניו יורק: אטלנטה בוסטון - שארלוט: בוסטון, אבל זה יכול להיות קשה, כולם זוכרים לדעתי את המשחקים הקודמים בין שתי הקבוצות. מצד שני, הבובקטס בלי ג'רלד, ככה שיהיה להם קשה לשחזר את הנצחון. שיקאגו - וושינגטון: שיקאגו, בקרב בין בינוניות, תמיד עדיף ללכת על הקבוצה שאוהדים (חוץ מזה שלדעתי הוויזרדס יחוו ירידת מתח בגלל החדשות על באטלר...). ניו אורלינס - יוטה: משחק מעניין, כל תוצאה אפשרית, נלך עם ניו אורלינס יוסטון - ממפיס: יוסטון. גם בלי מקריידי, סקולה ויאו (סליחה, הוא באמת לא משחק) יוסטון צריכה לנצח. דאלאס - סקרמנטו: דאלאס סיאטל - מיאמי: מיאמי, אבל אני חושש. מיאמי יותר מידי לוזרים כרגע בשביל 2 נצחונות בכזה פרק זמן קצר. פורטלנד - לייקרס: לייקרס דנבר - קליפרס: דנבר גולדן סטייט - פילדלפיה: הווריורס.

למעלה