משחקי היום - תריסר במספרם

cache

New member
הימורי ההנהלה- 12 באנקרים!!!

טורונטו בוסטון הוקס קליבלנד שיקאגו הורנטס יוסטון דאלאס דנוור ווריורס סיאטל לייקרס הכי חשוב שהיה שבת שלום לכולם

No Free Name

New member
ישחקו, כתבתי את זה כדי להראות עד כמה ממפיס

חלשה

cache

New member
זה לא חשוב

גם אם אני ואתה נשחק הערב ביוסטון אנחנו לא נפסיד ל''שום כלום'' (אנשים הפסיקו להשתמש במונחי ההנהלה משום מה). אל דאגה, יוסטון בהליכה (איטית אומנם, אבל הליכה).

שלי

טורונטו קליבלנד אטלנטה בוסטון שיקאגו ניו אורלינס יוסטון דאלאס מיאמי פורטלנד דנבר גולדן

bostonForever

New member
הנה

טורונטו - אינדיאנה: טורונטו קליבלנד - מינוסוטה: קליבלנד אטלנטה - ניו יורק: אטלנטה בוסטון - שארלוט: בוסטון שיקאגו - וושינגטון: שיקגו ניו אורלינס - יוטה: יוטה יוסטון - ממפיס: יוסטון דאלאס - סקרמנטו: דאלאס סיאטל - מיאמי: מיאמי פורטלנד - לייקרס: לייקרס דנבר - קליפרס: דנבר גולדם סטייט - פילדלפיה: ג"ס

בהרחבה פלוס מוקשים

1) טורונטו - אינדיאנה טורונטו בבית טובה ובכלל ניצחה די הרבה לאחרונה, לאינדי כבר אין מה להציע טורונטו 2) קליבלנד - מינסוטה קליבלנד חייבת את הנצחון ותיקח אותו במשחק עם סקור נמוך עד כדי מבוכה קליבלנד 3) אטלנטה - ניו יורק מרבורי קרא על הדרישות לטרייד בפורום, ו.. רגע בעצם מה הוא יכול לעשות? אבל ניו יורק פעם בשבוע מגיעה למגרש. מקום סביר לחפש הפתעה מול אטלנטה שעדיין לא יודעת מה היא רוצה. אבל אני עם אטלנטה 4) בוסטון שרלוט בוסטון בגדול 5) שיקגו - וושינגטון תמיד מוקש עם הויזארדס מוכי הגורל, אבל שיקגו בדרך למעלה שיקגו 6) ניו אורלינס - יוטה
הלכתי נגד ההורנטס בפעם הקודמת וטעיתי, הפעם אלך עליהם. יוטה לא טובה בחוץ, אבל אולי הנצחון על דטרויט שחרר משהו. ראו הוזהרתם! בכל זאת ניו אורלינס 7) יוסטון - ממפיס הרצף לא ייעצר ע"י שומכלום יוסטון 8) דאלאס - סקרמנטו צפוי משחק טוב של דאלאס אחרי המכה אמש (בעיקר המכה מבואן) סקרמנטו איבדה כל כיוון דאלאס 9) סיאטל - מיאמי יותר קל ממה שזה נראה, מי רוצה יותר לנצח? מיאמי 10) פורטלנד - לייקרס הקבוצה הטובה בליגה תמשיך לייקרס 11) דנבר - קליפרס התבוסה של הערב דנבר 12)
גולדן - פילי כרגיל איתם בבית צריך ללכת בזהירות כמו על ביצים מספר 2 ממשק אורגני אני מועך את הביצים ועושה שקשוקה גולדן סטייט מסתבכת ויוצאת מזה בדקות האחרונות סהכ הרבה בנקרים, צפוי לילה טוב עם הפתעה אחת וחצי

Oxycodone

New member
שלי

1. טורונטו - אינדיאנה - טורנטו 2) קליבלנד - מינסוטה - קליבלנד 3) אטלנטה - ניו יורק - הוקס 4) בוסטון שארלוט - בוסטון 5) שיקגו - וושינגטון - וושינגטון 6) ניו אורלינס - יוטה - ניו אורלינס אקווה. 7) יוסטון - ממפיס - יוסטון 8) דאלאס - סקרמנטו - מאבס 9) סיאטל - מיאמי - מיאמי 10) פורטלנד - לייקרס - קובי 11) דנבר - קליפרס - דנוור 12) גולדן - פילי - אוהב את גולדן סטייט יותר

Oxycodone

New member
10/12 ../images/Emo9.gif אינדיאנה תמיד דופקים אותי ../images/Emo46.gif

שלי

טורונטו - אינדיאנה. -מה זה כמה משחקים בין השתיים ? נראה כמו סדרת פלייאוף מבחינה לוח הזמנים, פחות מבחינת הכדורסל על המגרש. - טורונטו (כי כשהם רוצים הם מנצחים בבית) קליבלנד - מינסוטה. קליבלנד (משחקים בבית, ניצחון לאנלפבתים) אטלנטה - ניו יורק. -אני מת ללכת עם אטלנטה על המשחק הזה. זה נראה לי שביבי ישתלט על העניינים, אבל מצד שני הניקס מראים שהם מסוגלים לנצח קבוצות מהדרג הזה.- אטלנטה (כי את הניצחונות שומרים ליאנקיז) בוסטון - שארלוט. בוסטון (כי גראנט חוזר לכושר משחק) שיקאגו - וושינגטון. -וושינגטון ממשיכים לא לקבל ממני קרדיט בהימורים, אבל אין זה אומר שאני לא חושב שהם קבוצה טובה.- שיקאגו (כי קבוצת הבייסבול של העיר מביאה את המומנטום לעיר) ניו אורלינס - יוטה. -אם אוקור, אזרח מדינת ישראל, יקלע כמו שהוא קלע שלשום, יוטה תיקח. אבל קשה להתעלם מתופעת הבלוז.- ניו אורלינס יוסטון - ממפיס. -אני רוצה ללכת פה על הפתעה, אבל אני אשמור את זה למשחק אחר.- יוסטון (כי הסלים עקומים בטקסס) דאלאס - סקרמנטו. -דאלאס יבואו בטירוף. מארק קיובן בטירוף כבר חודש.- דאלאס (כי מזל שיש את ג'וש וג'ייסון) סיאטל - מיאמי. -מיאמי ניצחו השבוע, מה שאומר שזה מספיק לעוד איזה חודש נחמד. הגיע הזמן לרצף הפסדים נוסף.
- סיאטל פורטלנד - לייקרס. -זה בדיוק הזמן לראות הפתעה! פורטלנד בבית לא פראיירים. - פורטלנד דנבר - קליפרס. -דנבר מאכזבים אותי, כך שזאת בדיוק ההזדמנות ללכת עם קליפרס. אבל דנבר עם הביתיות, אמורים לעשות את העבודה.- דנבר (דיר באלק אלן) גולדן סטייט - פילדלפיה. אני לא רוצה לצאת בהצהרות שאחר כך אני אתחרט עליהן, אבל אין מצב שגולדן סטייט תפסיד את זה.- גולדן סטייט (כי קהל שווה ניצחונות)

9/12

קריירה: 49/88 השבוע: 24/39 אני רחוק 9 וחצי אחוזים מהמקום הראשון השבועי. אם הייתי מהמר כמו שהייתי צריך להמר ב-0/3 , הייתי מגיע למרחק של 1.5% בלבד מהמקום הראשון השבועי, ועם סיכוי לא רע לעשות מהפך היום בלילה. מסתכלים בסופו של דבר על הזכייה החודשית, אבל המטרה הראשונה שלי היא להשתלב בליגה ולתקוע יתד עם זכייה שבועית. מתחילים לאט לאט, קודם גביע הטוטו ורק אחר כך מתיימרים להילחם על האליפות. אני לא שוכח את זה שהתחלתי את המשחק קצת מאוחר מהחברים הקבועים. לא יכולתי לתת חודש פברואר כמו שרציתי בשל כך, אבל אני מאמין בסיכוי של השחקנים ושלי לאיים על התואר בחודש מרץ, הופ-פולי נביא כבוד לאירגון, נראה הימורים חיוביים ואולי נשיג ספונסר שיתמוך בנו.

בא לי לנסות

טורונטו קליבלנד אטלנטה בוסטון (מה זה, עד עכשיו זה די באנקר) שיקאגו ניו אורלינס יוסטון דאלאס מיאמי פורטלנד דנבר ג.ס

היית חייב לכתוב מיאמי?../images/Emo3.gif

כמעט היינו (אני, אתה, אליקו) 3 חבר'ה ברציפות עם הימורים זהים.

שלי - אני מהמר על כל הביתיות.

טורונטו - אינדיאנה: טורונטו בבית ולא יתקשו. קליבלנד - מינוסוטה: הפתעה אפשרית אם זה היה בחוץ, בקליבלנד הקאבס לוקחים בקלות. אטלנטה - ניו יורק: ממשיך במסורת לא להמר על הניקס. בוסטון - שארלוט: מוקש אפשרי, שארלוט הקבוצה היחידה שניצחה את בוסטון ביותר מ10 נקודות העונה וזה היה בבוסטון, במפגש השני היא הפסידה בנק' לשלשה מדהימה של ריי אלן. בכל זאת (או אולי בגלל זה), הסלטיקס. שיקאגו - וושינגטון: קשה לי לבחור...אבל נלך עם הבולס. ניו אורלינס - יוטה: אני רוצה להמר על יוטה בגלל שיש לי תחושה שהיא מצליחה דווקא מול הגדולות, אבל בגלל שהם בחוץ... יוסטון - ממפיס: יוסטון משלימים פברואר מושלם! דאלאס - סקרמנטו: דאלאס לא מפסידה בבית, ולמרות שזה פוטנציאל למוקש הלכתי איתם. סיאטל - מיאמי: מיאמי בבאק טו באק ובחוץ...נלך עם הסוניקס. פורטלנד - לייקרס: הלייקרס צריכים להפסיד מתישהו, זאת נראית לי הזדמנות טובה. דנבר - קליפרס: בקלות. גולדן סטייט - פילדלפיה: משחק עם סקור גבוה שGS לוקחים בבית. באמת, המשחקים היחידים שהקבוצה הביתית לא פייבוריטית זה הלייקרס ואולי הבולס. אלו 2 ההפתעות שלי.

למעלה