שלי
טורונטו - אינדיאנה. -מה זה כמה משחקים בין השתיים ? נראה כמו סדרת פלייאוף מבחינה לוח הזמנים, פחות מבחינת הכדורסל על המגרש. -
טורונטו (כי כשהם רוצים הם מנצחים בבית) קליבלנד - מינסוטה.
קליבלנד (משחקים בבית, ניצחון לאנלפבתים) אטלנטה - ניו יורק. -אני מת ללכת עם אטלנטה על המשחק הזה. זה נראה לי שביבי ישתלט על העניינים, אבל מצד שני הניקס מראים שהם מסוגלים לנצח קבוצות מהדרג הזה.-
אטלנטה (כי את הניצחונות שומרים ליאנקיז) בוסטון - שארלוט.
בוסטון (כי גראנט חוזר לכושר משחק) שיקאגו - וושינגטון. -וושינגטון ממשיכים לא לקבל ממני קרדיט בהימורים, אבל אין זה אומר שאני לא חושב שהם קבוצה טובה.-
שיקאגו (כי קבוצת הבייסבול של העיר מביאה את המומנטום לעיר) ניו אורלינס - יוטה. -אם אוקור, אזרח מדינת ישראל, יקלע כמו שהוא קלע שלשום, יוטה תיקח. אבל קשה להתעלם מתופעת הבלוז.-
ניו אורלינס יוסטון - ממפיס. -אני רוצה ללכת פה על הפתעה, אבל אני אשמור את זה למשחק אחר.-
יוסטון (כי הסלים עקומים בטקסס) דאלאס - סקרמנטו. -דאלאס יבואו בטירוף. מארק קיובן בטירוף כבר חודש.-
דאלאס (כי מזל שיש את ג'וש וג'ייסון) סיאטל - מיאמי. -מיאמי ניצחו השבוע, מה שאומר שזה מספיק לעוד איזה חודש נחמד. הגיע הזמן לרצף הפסדים נוסף.
-
סיאטל פורטלנד - לייקרס. -זה בדיוק הזמן לראות הפתעה! פורטלנד בבית לא פראיירים. -
פורטלנד דנבר - קליפרס. -דנבר מאכזבים אותי, כך שזאת בדיוק ההזדמנות ללכת עם קליפרס. אבל דנבר עם הביתיות, אמורים לעשות את העבודה.-
דנבר (דיר באלק אלן) גולדן סטייט - פילדלפיה. אני לא רוצה לצאת בהצהרות שאחר כך אני אתחרט עליהן, אבל אין מצב שגולדן סטייט תפסיד את זה.-
גולדן סטייט (כי קהל שווה ניצחונות)