משחקי היום/לילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה שקורה בפורומים אחרים לא מעניין אותי

קיבלתי הוראה מגבוה לא לאפשר פרסום לינקים וזה מה שאני עושה. הסיבות והשיקולים של תפוז זה כבר עניין שלהם, אני רק השליח

תום116

New member
אני עדיין מחכה לתשובה לגבי סאשה...

מה הוא עשה?! יכול להיות שלא שמתי לב, תעדכן אותי!

מה יש לאהוב בו?

קודם כל הוא בכיין, כמו שראו כשהוא צרח על האיש המסכן שהביא לו מגבת אחרי שריי אלן השפיל אותו ועקף אותו במשחק ה4 בגמר שנה שעברה וחוצמזה הוא גם לא איזה עילוי או משהו שיש מה לאהוב בו, סתם שחקן... אני זוכר גם שקראתי עליו משהו בESPN על זה שהוא לא מוכן ללבוש את הצבע ירוק או משהו לא זוכר בדיוק, כמו ילד קטן...

תום116

New member
אתה רציני?

הייתי מאוד מאוכזב מסאשה אם לא היה מוציא עצבים אחרי המהלך הזכור ההוא, והוא עשה זאת בדיוק כמו שצריך. זה המהלך שלמעשה הפסיד לנו את המשחק, וסאשה לקח את זה קשה ובצדק. זה רק הראה עד כמה אכפת לו מהמועדון. אתה מדמיין את רדמנוביץ' מגיב ככה אם הוא היה במצב הזה? כמובן שלא, כי סאשה אוהב את המועדון! חבל שלא שמרתי במחשב את התמונות, החגיגה של סאשה אחרי הניצחון על בוסטון- כמו אחרון האוהדים, ראו כמה זה חשוב לו, ראו שהוא יודע עד כמה זה חשוב לאוהדים- היה תענוג לראות אותו כ"כ שמח. ובגלל זה הוא אחד מהפייבוריטס שלי, לייקר אמיתי שאוהב את המועדון, וחשוב מכך, שונא את בוסטון עד עמקי נשמתו! פנטסטי! ובנוסף לזה שהוא שחקן מצויין, ווינר, קלעי סה"כ מצויין. יש איתו קצת בעיה בשמירה, שלפעמים הוא רוצה יותר מדי ועושה עבירות מפגרות בסוף השעון שסתם שולחות שחקנים לקו- אבל האנרגיות, ללא ספק לייקר.

זה בדיוק ההבדל

הקבוצה המועדפת עליך היא הלייקרס ולכן לדעתך זה אחלה והוא תותח וכל זה ואני קודם כל לא אוהד קבוצה בכזה טירוף (המובן הטוב כמובן) כמו שאתה אוהב את הלייקרס ולכן פחות "מעריך" את סאשה ובנוסף אחת הקבוצות הפחות אהובות עלי הם הלייקרס ולכן שוב זה תורם לכך שאני פחות מחבב את סאשה (בלי קשר, דווקא את קובי אני די אוהב...)

OrEl74

Well-known member
מנהל
כיוון שאתה מתעקש, אני אסביר

כל הזמן מתלוננים על חוסר ההגינות והספורטיביות של סן אנטוניו אבל בגלל שסאשה משחק בקבוצה "שלך" אתה לא ממ שרואה שהוא לא פחות טוב. הבחור משתולל, מרביץ וצועק על השופטים על כל שריקה ששורקים נגדו. מעולם לא היתה עבירה שהוא ביצע ומנגד מעולם לא היתה עבירה שלא עשו עליו. בעיניי ההתנהגות הזאת מגעילה. חוץ מזה שהוא לא ממש שחקן בעיניי, הוא גאנר אדיר אולי אחד הטובים ב-NBA אבל מה הוא יודע לעשות חוץ מזה?

תום116

New member
אה, מובן

אם היית כותב "בכיין" לא הייתי אפילו שואל, כי אין ספק שהבחור בכיין. מגעיל? לא יודע, יש דברים קשים מזה בNBA. הוא בכיין, כן. מפה ועד להשוות את סאשה ל...סאן אנטוניו?!

תום116

New member
אפרופו סאשה.

הבחור לא יצא יחד עם הקבוצה לטקסס, וככל הנראה לא ישחק הלילה מול יוסטון. מה יהיה עם הפציעות האלה, קיבינמאט!?

למעלה