משחקי היום/לילה

משחקי היום/לילה

כמה משחקים מוקדמים, כולל אחד בטורונטו עכשיו בין המקומיים ובוסוטן. 32-20 לבוסטון אחרי רבע אחד. ריי אלן תותח עם 5 מ5 לשלוש עד עכשיו ו15 נק' רק ברבע הראשון. רונדו נראה יותר טוב וכבר חילק 5 אס', גארנט עם הגנה מעולה על בוש ובכלל, כבר עם 7 ריב'. סלקבריני פותח בחמישייה בגלל שפרקינס פצוע (יותר נכון בגלל שסקלבריני פצע אותו
למרות שהוא סביר עד עכשיו. סקלבריני הספיק כמובן גם לפצוע את פירס כשנחת לו על הברך, פירס ירד לשארית הרבע הראשון אבל הנה הוא חוזר בשני. בטורונטו הראפס עוד הובילו 12-6 אבל משם פארקר החמיץ כמה זריקות ולבוש לא נוח מול גארנט וההגנה לא מתפקדת. עוד בהמשך...

אתה יכול בבקשה לשלוח לי בהודעה פרטית את הקישו

את הקישור שממנו אתה רואה? :)

מחצית, 54-41 לבוסטון

פירס שיחק את רוב הרבע השני ונותן משחק סולידי - עוד לא פספס מהשדה וכבר 5 אס'. סקלבריני קלע שלשה מפתיעה (הוא עושה את זה מדי פעם...) אבל כבר עם 4 עבירות. דיוויס לקח 6 ריב' מהספסל כולל 3 בהתקפה אבל הוא לא מסוגל להכניס את הריבאונד ולא מקבל שריקות. גארנט נותן משחק טוב מאוד בהגנה אבל הג'אמפר שלו לא פוגע היום. הודות גם להגנה צמודה של בוש. אלן לא זרק כמעט ברבע השני (חוץ מעוד שלשה שנכנסה אבל סקלבריני עשה תוקף). אצל טורונטו היו כמה דקות שההגנה השתפרה והקבוצה רצה 10-0 מפיגור 16 ל6 אבל פארקר ובראניני לא פוגעים בהתקפה (1 מ6, 2 מ7). בוש סביר וגראהם עושה עבודה יפה מהספסל, כולל לריב עם סקלבריני...8 נק' ו5 ריב'.

בונא מה זה הקהל הזה??

איזה רדומים הם שומעים את השחקנים מדברים מרוב שהם כל כך שקטים.. 67-51 לבוסטון גארנט באיזה 10% מהשדה אלן 6-6 מהשדה

טורונטו רצים 17-5

וקיצצו ל8 הפרש גארנט צריך להכנס מתחת לסל ולהפסיק עם הזריקות מחצי מרחק האלו.. מזל שאלן דופק שלשות בלי חשבון ומשאיר אותם במשחק 80-72 לבוסטון

שלשה שמינית לאלן ב88%

8-9 לאלן לשלוש! שבר שיא עונה עם שלשה שמינית במשחק... אבל טורונטו מקזזים את ההפרש, כרגע רק 9

King LBJ

New member
בוסטון קוטעים את רצף ההפסדים

מנצחים את הרפטורס 94-88. ריי אלן במשחק ענק עם 36 נק', 8-10 מהשלוש ובסה"כ 11-14 מהשדה פלוס 6-6 מהעונשין. פירס וגארנט עם תפוקה התקפית לא גדולה אבל בערב כזה של אלן מי צריך יותר? רונדו עם 14 נק', 11 אס', 6 ריב'. בטורונטו קלדרון חזר ועדיין שומר על 100% מהעונשין, קלע 4-4 במשחק. משחק סביר של הקו הקדמי של הראפס, בוש ומון עם 15 וברניאני עם 17. מאחורה פארקר עם 2-12 מהשדה S:

לאוס

New member
WTF?! קליפרס-סאנס בערוץ 53?!

לא יודע איך זה קרה, אבל ספורט 2 החליטו להביא משחקי NBA גם הם והערב, ברגעים אלו, המשחק המרתק בין הקליפרס לפיניקס. רבע שלישי, 6:00 לסיום, 67:64 לסאנס והנה דאנליבי מורחק בשתי טכניות. אולי עכשיו יש סיכוי לקליפס. ועל כך נאמר: אם משחק NBA משודר בערוץ שאיש לא יודע על קיומו, האם הוא אכן שודר?

לאוס

New member
3:40 לסיום, שוויון 98

קמבי משווה בשתי זריקות עונשין. הקליפס אמנם לא משחקים יותר מדי חכם (כניסות אבודות לסל ולעברות תוקף), אבל פעולות טובות בהגנה יחד עם ניצוצות התקפיים של ת'ורנטון משאירים אותם חזק בתמונת המשחק. הסאנס מצידם איבדו את קצב המשחק שלהם, משליכים פחיות מעבר לקשת וכרגע המשחק פתוח. הקליפרס פתחו פערונצ'יק שנסגר מיד ע"י שלשה של גראנט היל. כמה תגליות: - לקליפרס יש מעודדות ושתיים מהן גם נראות בסדר. - יש לי חשש סביר שלייזי גורדון הוצב בעמדת הפרשן בערוץ וזה נשמע כמו חיקוי רזה של שימי ריגר. תרתי משמע. - כנראה שהעניין הזה של משחקים בראשון בערב בספורט 1 ו 2 אמור להיות קבוע. איזה יופי.

לאוס

New member
סיום: 109:103 סאנס. היה קרוב, אבל בחייאת...

הקליפרס נתקעו על ה 100 ונחנקו התקפה אחרי התקפה במאני, הנסיון של הסאנס דיבר ודיבר חזק וכאילו לא היה משחק צמוד מעולם, פשוט לקחו וניצחו. בלטו בסאנס: סטודמאייר 26, היל וריצ'רדסון עם 21 בקליפס: ת'ורנטון 23, קמבי עם דאבל-דאבל מפלצת של 18 ו-18 (בהתחשב בגורילות הריבאונד של הסאנס, זה בכלל מרשים) ופרד ג'ונס עם משחק נאה ודאבל דאבל משלו: 13 בסל ו 10 לחבר'ה. בשבוע הבא שידור של סאנס-טורונטו, 19:30, ספורט משהו, אחד מהם, אנא עארף. נוצ'ה.

תום116

New member
כן בצ'רלטון, עכשיו ראיתי

טורנטו-פיניקס ב-19:30 ביום ראשון. מיותר לציין שצוות השידור, הוא כמובן חובבני וחסר מושג, עולם אחר מערוץ הספורט ושימי וירון הגדולים(למה עופר לא מפרשן השנה???עסוק מדי בפוליטיקה?), אבל בכל זאת, לפחות הם רוב הזמן נותנים לאמריקאים לשדר אז זה בסדר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מישהו עוקב אחרי המשחק של הלייקרס ומיאמי?

לא ברור לי מה קורה בהיט... צ'למרס 9 דקות? ביזלי 8 דקות? אנתוני 8 דקות? למה הם לא משחקים?

OrEl74

Well-known member
מנהל
טוב ביזלי משחק וחבל שכך

פשוט שחקן מגעיל, לא רואה אף אחד על המגרש. מקבל כדור וזורק. אפילו השדרים מופתעים מהמשחק שלו.

תום116

New member
עוד ניצחון צמוד בסטייפלס

בקטנה לגבי ביזלי, נכון שהוא לא ראה אף אחד, אבל לפחות הוא קלע! עכשיו לגבינו, עוד ניצחון צמוד אבל שוב, זה הופך להיות פשוט משעשע ואני כבר לא מתעצבן מזה אפילו, שבאופן קבוע באמצע רבע אנחנו מובילים ב-8 ו-10, ובסוף איכשהוא תמיד זה יילך למתח עד לחצי דקה האחרונה. למה? לא יודע, אולי זה מה שפיל רוצה. לגבי המשחק, היה די צמוד לכל אורכו פרט לבריחה שלנו ל-13 בסוף הרבע השלישי, בריחה שנגמרה מהר למדי. שחקנים: אנדרו!!! תחיית המתים, 3 משחקים טובים ברציפות, מי היה מאמין.
ופיל אפילו נותן לו לשחק בדקות האחרונות, והוא מחזיר בגדול עם מהלכים על ה-דוויט הווארד! וכמובן, הריבאונד הקריטי בסיום. פאו עם אחוזים רעים, אבל כרגיל, את הסלים הקריטיים שלו הוא ייתן. בקרב הסופרסטארים, ווייד ניצח. אבל העניין הוא שקובי אפילו לא ניסה..משהו כמו 3 זריקות במחצית, אם אני לא טועה. מכבי ב-50, לייקרס עם עוד W על הבאזר. אין טענות להיום, כן ירבו ימים כאלה לקבוצות הקדושות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה זה לפחות הוא קלע?

פעמיים הוא הלך לסל כמו איזה אידיוט וניסה לזרוק מעל ביינום (כמובן שללא הצלחה). ואפילו אם יש לך יום טוב אתה עדיין צריך להסתכל לצדדים מידי פעם ולא ללכת לסל כמו איזה קובי (כי קובי גם היה קולע...). לגבי הלייקרס יש לי 2 דברים להגיד: 1. למרות האחוזים הרעים כרגע פאו הוא השחקן הכי טוב בלייקרס (כן...כולל קובי), הבן אדם שולט מתחת לסלים, מוסר, שומר...פשוט תענוג. 2. סאשה וויאצ'יץ הוא אחד השחקנים המגעילים שראיתי ואין לי כח לפרט למה.

תום116

New member
לגבי הסעיפים:

1. מסכים איתך. אם אתה זוכר, גם במשבר המתמשך שהיה לנו, אני תמיד ציינתי בסוף איזה שחקן חיובי, ותמיד זה היה אותו אחד...הספרדי! ללא ספק בכלל, השחקן הכי יציב ואולי הכי טוב שלנו העונה יחד עם קובי. כמה חבל שהוא ספרדי ולא אמריקאי, אבל נשרוד עם זה. 2. אפשר הסבר לגבי סאשה? מדובר באמת באחד משלושת הפייבוריטס שלי, ואשמח לשמוע למה הוא "מגעיל" כביכול. בכל מקרה, שלחתי הודעה פרטית לאור שישלח לקובי מסר ממני: מספיק עם המשחקים הצמודים האלה. העניין אמור להיות מסודר.

תום116

New member
אה כן,

אסור לפרסם לינקים!!!!!!
בסדר אדון מנהל, נראה לי שהעניין הובן. לא צריך להגזים.

תום116

New member
אגב, המדיניות בתפוז לא ברורה בעניין הזה

כי דווקא בפורום טניס(אורן אהרוני המנהל), מותר לפרסם לינקים. בקיצור, אין אחידות בעניין הזה בפורום.

למעלה