משחקי היום והלילה

תום116

New member
בכל מקרה

מה נסגר עם הפיסטונס? עושים ניצחון ענק בסטייפלס ואז פשוט שוכחים לשחק כדורסל? מה זה? קובי היום עם 2-3 מהלכים להיילייטס. בלוק פנטסטי ודאנק נחמד. משחק טוב לקובי, היו לו גם כמה אסיסטים חשובים.

תום116

New member
והכותרת בוואלה אכן נכונה

על הניצחונות של הסלטיקס והלייקרס:" ניפגש בגמר". ללא ספק נכון, מי שחושב שזה לא יהיה הגמר השנה הוא הזוי מאוד.

Orenseg

New member
כן, מזל שוואלה קבעו את זה.

בגלל שאתה ועוד מישהו שכותב בוואלה (הם אפילו לא מציינים את שם הכותב, למרבה העליבות) קבעתם את זה בנובמבר, כל מי שטוען אחרת הוזה. וואלה גם קבעו את זה באפריל. שבועיים לפני הפלייאוף, כשהמאבס היו כבר עם 61 ניצחונות מתוך 73 והיו קונצנזוס לאליפות. בדיוק חודש אחרי הפרסום של הידיעה הם הודחו סופית מול הווריורס בשישה משחקים. וואלה העלו את הכותרת הבוקר פחות מחודש אחרי שהעונה נפתחה, כשהלייקרס שיחקו 60 משחקים פחות מאותה הקבוצה של המאבס שזכתה לכותרת הזו. ועם כל הכבוד, אני עוד לא חושב שזה יהיה הגמר השנה. אני אגבש דעה ברורה יותר לקראת הפלייאוף, אבל אני מקווה שכבר ברור לך שהפלייאוף הכל נראה אחרת. אני מאמין יותר שהסלטיקס יהיו בפלייאוף מאשר הלייקרס, כי הם הוכיחו את עצמם בקראנץ' טיים והסלבריטיז עוד לא נראים לי כמו חומר של פלייאוף (אני מודה שלא ראיתי אותם מספיק העונה, אבל בפעם ה39572: המשחקים של נובמבר לא קובעים יותר מדי).

לא מבין למה אתה מתייחס לזה בכלל.

הבחור כותב ההגנה שלנו, ההתקפה שלנו, הקפה שלנו, משל הוא עלה בהרכב במקום קובי ברייאנט הלילה. אתה לא תשנה את דעתו, אז בשביל מה בכלל להתייחס? ואתה עוד מנסה לשכנע אותו עם הגיון, כאילו שיש לזה סיכוי. הוא אוהד, שרואה רק ורוד. תן לו. שמחת הנצחון תהיה קטנה, אבל כאב הנפילה יהיה גדול. וחוץ מזה שהוא כנראה צודק...

תום116

New member
תגיד לי מה אתה רוצה

מה מפריע לך שאני כותב "אנחנו"? אני מציע לך להיכנס לפורום כדורגל ולראות איך כל אוהד של הקבוצה שלו כותב "אנחנו" או לפורום האמריקאי של LA ולראות איך כולם כותבים "WE". איזה קטנוניות, פחחח.

אני רוצה כלום

ושלא תבין אותי לא נכון, אין לי דבר אישית נגדך. רק שזה ההבדל בין אוהד של קבוצה לאוהד של ספורט. אני מעוניין לראות כדורסל טוב, בעוד שאתה מעוניין לראות את הלייקרס קורעים את הליגה. אין לך שום עניין בשיוויון. וככה זה נראה גם בארץ. יש המון אלימות, מילולית ופיזית, כי אף אחד לא בא למשחק כדי לראות כדורגל או כדורסל, אלא באים לראות את הקבוצה שלהם שוחטת את הצד השני, את האויב, כשבסך הכל מדובר בשתי חבורות של אנשים עם חולצות בצבעים שונים. אתה כותב רק על הלייקרס, וחוזר על המנטרה שהם הכי טובים וכו' וכו'. אתה מתרכז רק בקבוצות שמאיימות על המעמד הזה, ולא מתייחס למשחקים שבעיניך הם חסרי משמעות. גם אני אוהד של קבוצה, אבל לפני הכל אני רוצה לראות כדורסל טוב, להנות לגלות שחקנים חדשים. עלה והצלח.

תום116

New member
אני חושב

שהספורט לתיאור שאתה נותן פה, המתאים ביותר, הוא טניס, לא? שם באמת אפשר רק להנות מהספורט עצמו כי לרוב אין פייבוריט ממש שם. וכך גם אני אוהב מאוד לצפות בטניס ולהנות מהספורט הנפלא הזה. כדורסל, זה עסק שונה. אכן, רק תן לי לראות את LA מרסקת את כל מה שזז, ואני מאושר!

Orenseg

New member
אתה צודק, כנראה שאין לזה סיכוי

סתם נראה לי אידיוטי לקדש כותרת של איזה כותב עלום שם בוואלה שמסקרת את משחקי הלילה בנובמבר. זכרתי גם כמה "נבואות" זהות של אתרים בארץ שלא ממש התגשמו, אז הוספתי לינק לאחת מהן.

תום116

New member
אני מקבל את הדעה שלך, אבל דבר

אחד אני רוצה לדעת, איך אתה יכול לכתוב ש"הסלבריטיז עוד לא נראים לי כמו חומר של פליאוף", אחרי שבעונה שעברה, עם קבוצה פחות טובה ופחות אנדרו ביינום, הגענו לגמר ה-NBA? מוזר מאוד, לטעמי.

תום116

New member
ועוד דבר

אתה מציג את זה כאילו אני כ"כ בטוח שהגמר יהיה סלטיקס-לייקרס, רק בגלל כושר נוכחי או מאזן נוכחי או משהו כזה, אבל זאת באמת לא הסיבה. הסיבה שאני חושב כך, היא שלדעתי הלייקרס 2 רמות מעל המערב, והבוסטון אולי קצת פחות, רמה וחצי מעל המזרח. כמובן שלגבי פציעות אי אפשר לדעת מה יהיה וזה יכול לשנות עונה שלמה, אבל בהנחה שהכל יהיה בסדר מבחינת פציעות, אף אחת לא תוכל לעצור את השתיים האלה עד לגמר. הן פשוט רמה מעל הליגה הזאת.

rapgamer4ever

New member
תשמע

ההימור שלך הוא גם לדעתי ההימור הכי טוב והכי בטוח שאפשר לקחת נכון להיום. אבל היום בלתי אפשרי להמר כמו שצריך על מה שיקרה עוד כ"כ הרבה זמן. אני מוכן להתערב איתך שהגמר לא יהיה בוסטון-לייקרס וזה לא כי אני חושב שיש קבוצות טובות יותר, אלא רק כדי להראות לך כמה אני בטוח בזה שאסור להיות בטוח.

תום116

New member
הלוואי שאני טועה בקשר לבוסטון

אני ללא ספק מעדיף את דטרויט או לברון בגמר, ללא ספק.

rapgamer4ever

New member
מינסוטה השפילה את דטרויט

26 הפרש. פוי במשחקו הטוב בקריירה משתק את אייברסון בצד אחד וחוגג עליו בצד השני (23,14). פרט לאייברסון גם ריפ לא ממש תפקד. אייברסון הגיע לדטרויט אם אני לא טועה ב4-0 וצ'ונסי הגיע לדנבר ב1-3, עכשיו המאזן של דנבר כבר טוב יותר משל דטרויט.

Oxycodone

New member
פשווט זוועתי

עכשיו אין לקבוצה אפילו רכז אחר נורמלי...אולי ביינום רק..

למעלה