משחקי היום והלילה

תום116

New member
משחקי היום והלילה

5 משחקים היום והלילה, והראשון שביניהם יהיו ב-19:30 שעוננו, משחק די מעניין בין טורנטו לבוסטון. לטורנטו יש חומר שחקנים מצויין, אבל עדיין לא מספק את מה שציפו ממנו. בוסטון עד עכשיו עושה את העבודה העונה וממשיכה לדרוס כל מה שעומד בדרכה. שאר המשחקים: פילדלפיה-גולדן סטייט(00:00) דטרויט-מינסוטה(1:00) דנבר-שיקאגו(4:00) לוס אנג'לס לייקרס-סקרמנטו(4:30)

קישורים אפשריים לסלטיקס-ראפטורס

לא מבטיח שמשהו אשכרה יעבוד, כי אני לא מצאתי אחד חלק שעובד 100%... http://atdhe.net/live-tv-758.html - אחלה שידור רק חבל שלא עובד רצוף... mms://media.xstream.dk/dk4_live_01 - ישיר למדיה פלייר, אבל לא עובד ממש טוב (או בכלל)... http://www.justin.tv/filemontv - היחידי שעובד לי חלק אבל איכות נוראית... וזה אמור להיות רדיו לפחות... http://channelsurfing.net/listen-nba-audio.php?w=celtics אני מנסה למצוא עוד בג'סטין TV בינתיים... בינתיים פירס נראה לי קולע שלשה ובוסטון לוקחת יתרון 8-0 ברבע הראשון...זה משהו שלא קרה כל השנה. ועכשיו 10-0 וטורונטו עם טיימאאוט.

the mnm factor

New member
לפי מה שאני רואה (ואני משתמש בלינק הראשון)

בריניאני הוא פשוט חור אחד גדול. הוא 2.10 ומשחק סמול פורוורד ובעוד גם הגבוהים של הסלטיקס וגם פירס שומרים עליו בקלות הוא לא מסוגל לשמור על שום דבר. הוא אולי שחקן התקפי טוב בגלל היד הרכה שלו מבחוץ אבל הגנתית הוא אסון.

קישור שעובד בינתיים

http://www.tnt.tv/sports/nba/overtime09_live/ זה הוידאו החמישי בשורה...עובד לי עם פיירפוקס (דווקא עם IE עבד פחות טוב) הסלטיקס מובילים 21-6 כשרונדו חודר בקלילות לסל. וזה אותו דבר כמו הקודם רק מאתר אחר ונראה שעובד טוב: http://www.calcion.altervista.org/nba.htm ועכשיו רונדו חודר וחוטף גג מבוש שנמאס לו כבר

מתקרבים למחצית

הסלטיקס סיימו את הרבע הראשון ב32-20, נתנו קצת מנוחה לסטארטרים בשני והראפס התקרבו עד ל6 אני חושב, 38-32 אבל עם חזרתם של הפותחים ויכולת מצויינת של טוני אלן מהספסל (מרשים אותי האמת) הסלטיקס ביתרון 58-40 כבר עם 2 דקות לסוף.

the mnm factor

New member
שימו לב למשהו מעניין מאוד אצל הרפטורס.

אחד המדדים המעניינים ביותר בכדורסל הוא ה+\- וכמה הוא מדד מייצג לאיכותו של שחקן ולתרומתו של המגרש. לטעמי זהו מדד נפלא למדוד שחקני משנה שמשחקים מספר מכובד של דקות ושחקנים למטרות מיוחדות. למרות זאת אני מציין שזהו מדד כמעט פיקנטרי ברב המקרים. שימו לב לנתון מעניין מהמשחק המשוחק כרגע. המצב כרגע הוא 51-35 לסלטיקס מול הרפטורס. ג'ייסון קאפונו שיחק עד כה 9 דקות, זרק 0 פעמים ויש לו בסך הכל ריבאונד, איבוד וחטיפה. תיאורטית, אנמי לחלוטין. האמנם? אני צופה במשחק ובקאפונו במיוחד כי הוא שחקן פנטזי שלי ומגלה דבר מעניין: קאפונו נע בהתקפה באופן שונה לחלוטין משאר שחקני החוץ של הראפטורס- בשל היותו שחקן לא אתלטי למטרת קליעת שלשות רואים את קאפונו נכנס פנימה לצבע, מדביק את השומר שלו על שחקן הפנים וחותך ימינה ואז לעמדת "החצי פינה"- המהלך הזה, שמתבצע על ידי קאפונו באופן דינמי ומדויק, הביא לחור על קו זריקת העונשין והביא 6 נק' ברורות לראפטורס שלכאורה לא קשורות כלל לקאפונו. קאפונו אפילו לא קיבל כדור אחד למטרת זריקה, אבל המהלך הזה+העובדה שבמתפרצות הוא בכלל חותך אלא עומד על קו השלוש ולוקח איתו שומר הביאה לכך שהוא שחקן הראפטורס היחיד עם + במדד ה+\- (לא מחשיב את יוקיץ' ששיחק 4 וחצי דקות). ולא סתם +, +7 מכובד. הבא אחריו בראפטורס ששיחק יותר מ5 דקות הוא כריס האמפריז עם -6 (הגנתית לא ראיתי יכולת מיוחדת של קאפונו). סם מיצ'ל אולי לא השכיל להבין את כל זה כי קאפונו ירד מהמגרש במינוס 7 וכעת מינוס 18.

the mnm factor

New member
עכשיו 10 לסלטיקס, את החזרה הפעם אני נותן

לקלדרון, שפשוט השתלט על המשחק ולוחץ יפה את מובילי הכדור של הסלטיקס. אגב, אני כותב יותר מנקודת מבטם של הרפטורס רק בשל העובדה שיש לי שחקן פנטזי שם. זה כל כך מוזר לראות איך הפנטזי משנה את נקודת המבט שלך על המשחק...

STEVE NASH

New member
טוני אלן הפתעה חביבה עד עכשיו

פתיחת עונה נהדרת שלו, היום הוא כבר עם 12 נקודות באחוזים נהדרים, 4 ריבאונדים, חטיפה ואסיסט. לא ראיתי אותו משחק[התאפסתי על לינק רק עכשיו] אבל עושה רושם שהוא ממלא יפה את החור שהשאיר פוזי.

ThEgReEnKiNg

New member
בעע מחצית איומה

גם אצלי קאפונו בפנטזי , וקאפונו באמת שחקן מיוחד , שצריך מאמן נורמאלי ולא ליצן. שיבנה לו תרגילים ויתן לו לשחק , ואיפה ברניאני? אני חושב שהוא לא שיחק דקה. הבנתי מהמשחק שג'רמיין נפצע בברך אבל האמפירס הוא זה שמשחק ולא ברניאני מוזר. בכל מקרה , איש המשחק בנתיים הוא טוני אלן שעושה מה שבא לו. היה צריך להיות 30 הפרש לא 10.

ThEgReEnKiNg

New member
טוב , אני פורש.

זה נראה כמו הקבוצה של 2004 לא כמו הקבוצה של 2008 , סאם מיצ'ל לך כבר.

STEVE NASH

New member
ריי אלן עלה חם למחצית השנייה

שתי צ'אקות שלו מעלות ל17 הפרש, הראפטורס לא נראים כאילו הם הולכים לחזור.

the mnm factor

New member
אחד ממשחקי ההגנה הרעים ביותר שראיתי מקבוצה

בטוח משחק ההגנה הכי רע שראיתי השנה. אף אחד לא שם גוף בראפטורס, חותכים אותם במסירות פשוטות, כמעט כל הסלים של הסלטיקס הם לייאפים שנראים כאילו יצאו מאימון משעמם במיוחד. פשוט לא ייאמן.

STEVE NASH

New member
118-103 בסיום

אלן הגדול צולף 21 נקודות עם 5 שלשות, אלן הקטן מוסיף 15 עם 6 ריבאונדים, רונדו וגארנט[6 ריבאונדים ו5 אסיסטים] קלעו גם כן 15, פרקינס 12 ו8 ריבאונדים, האוס ופירס 11 כ"א. בוש הוביל את הראפטורס הדועכים עם 24 ו6 ריבאונדים, פארקר[4 שלשות], קלדרון[9 אסיסטים] ובריניאני 14 כ"א, הומפריז 11.

תום116

New member
עדיף פשוט לסיים את הליגה עכשיו

ויאללה לשחזור של השנה שעברה, והפעם שאנחנו ניהיה עם היד על העליונה. כל תסריט אחר יהיה הזוי לחלוטין. לא לברון, לא פול ולא נעליים.

ספר את זה לדאלאס

שסיימו עם מאזן שאני ממש לא בטוח שהלייקרס יגיעו אליו בסוף העונה ועדיין עפו בסיבוב הראשון הכל עניין של מאצאפים ,כושר משחק ופציעות - ובפליאוף כמו בפליאוף הכל יכול להיות . רוצה לציין שאני מתרשם עד עכשיו מהסלטיקס הרבה יותר מהלייקרס - ההגנה שלהם פשוא מפחידה ,מספיק להם חמש דקות של קווץ הגנתי כדי לסגור משחק . הם מתלבשים על סופרסטאר ופשוט מעלימים לו את הרצון לחיות (בוש היום עד הגארבג המתמשך) . ובפליאוף ההגנה ,תיאום קבוצתי ואגרסיביות הם שם המשחק . אם רונדו ימשיך להתקדם (אני לא סומך על טוני אלן במשחקי כסף) הם ייקחו עוד אחד

פילדלפיה מנצחת את גולדן סטייט 89-81

אבל איזה משחק מוצלח. במחצית הראשונה פילי ובראנד לא מתקשים עם האין הגנה של הווריירס, ומובילים 57-39. אלא שכאן המשחק נכנס לרגיעה מסויימת, ובלי לשים לב הווריירס מצמצמים את התוצאה, והרבע הרביעי נפתח ביתרון 10 לסיקרס בלבד. דון נלסון מוותר על הותיקים ונותן לילדים לשחק, ג'קסון עולה עם מורו, בירייט, ראנדולף וטוריאף. צעירים אבל קופצנים וחוסמים (רוני עם 5, ראנדולף עם 2, ובירייט עם 1). ב76:68 לפילי, ברנדן רייט קולע שתי נקודות, ומצמצם את ההפרש ל6 בלבד. פילי חוזרת מפסק זמן עם מהלך של איגי שהולך לסל, אבל רוני נותן גג ענק שמעיף אותו לרצפה, וגומר את ה24 שניות. מורו דורש את הכדור ומקבל אותו חופשי על קו השלוש לצ'אקה. 3 בלבד. מילר מאבד, וגם ראנדולף בצד השני. בראנד מחטיא, וג'קסון לוקח את הכדור, ומוצא שוב את מורו חופשי לשלשה, ושיווין 76, 6:31 לסוף. אבל החמישיה הצעירה של גולדן סטייט הייתה בעוכריה, כיוון שחוץ מהתלהבות הם מביאים גם איבודי כדור. אנתוני ראנדולף עם שני איבודים קריטיים, ומורו עם החטאות. בצד השני, פילי לא מאופסת, אבל כולם הולכים לריבאונד התקפה. והם עושים נקודות מהזדמנות שניה. שלשה של אנדרי מילר מעלה את הסיקרס ל6 הפרש ודיי סוגרת את המשחק. בראנד הוביל את הסיקסרס עם 23 ו12, איגי עם 15, יאנג עם 12, 9 8 אסיסטים ו6 איבודים למילר, 8 ו16 ריבאונדים לשמואל. בוקי קלע 16 ללוחמים, 12 7 אסיסטים ו7 איבודים לג'קסון, 12 גם לCJ, אנדריאס עם 10 8 ו2 חסימות, ו10 לבירייט.

למעלה