משחקים!!!

היי סאנשיין!ואם אנחנו כבר בקטע של

התלהבות מההופעה בבארבי, אז...תרשו לי!
נכון יש לצל קטע ב´פינאלי´ שהוא אומר "כל כך חם שהקהל בא עם מקדם הגנה"? אז.. אני וחברות שלי הגענו להופעה עם מקדם הגנה!!
כשהם שרו ת´פינאלי´ השפרצנו על כל השורה הראשונה (
), ואח"כ זרקנו אותו לבמה.. באיזה שהוא שלב, יואב הרים אותו וזרק אותו לקהל.. גם, נכון היה לסאב והצל בקבוקי מים לידם כל הזמן? אמממ.. באיזה שהוא שלב, כשיואב קלט שאני וחברות שלי עומדות למות (גאד!! היה חם כמו בשואה! חחח...אאושוויץ..
) הוא נתן לנו תבקבוק שלו! איזה מאאאמי!!
ו...כל הזמן, כשהם עמדו ממש ממש קרוב לקהל, אנשים נגעו בהם.. אז, פעם אחת (טוב נו...3 פעמים! פעם אחת ביואב, פעם אחת בסאב ופעם אחת בשי!!
), החלטתי להצטרף לחבורה (הדי דבילית, יש לציין..אבל היי! גם אני עשיתי את זה
), ולגעת בסאב... עכשיו, עקב דחיפות יתר מהכונפות שהיו מצדדי, הגעתי לו למכנסיים, ולא ליד, כמו שתכננתי...באיזה שהוא שלב, אחת הכונפות פשוט החליטה שהיא לגמרי מזיזה לי תיד משם ו...אז..... אתם רק יכולים לנחש, לאן היד שלי הגיעה
(ולמאותגרים שכלית- זה היה קשור לסאב!
) גאד! זה היה כזה קורע! (לא- לא נראה לי שהוא שם לב...) ובכלל, חוץ מהקטעים המשעשעים שלי, היתה א-ח-ל-ה הופעה!!!

ShadowGirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

גדולללללללללל אצלנו שהוא הופיע בבהיס שלי (הכל בזכותי כבוד כבוד!) חחחח אז הקהל היה מחולק לכמה שורה ראשונה צד ימין המעריצים הראפארים השווים או כמו שאני אומרת המאגגגניבים והיה שורה ראשונה צד שמאל ילדי החטיבה הקטנים והמעצבנים ומאחורה בצד שמאל כל הדפקים ובצד ימין כל השווים קיצר קובי ויואב ירדו אל הקהל איזה 3 פעמים ורק לצד שלנו (דרך אגב היתי שורה ראשונה בידיוק בתחילה של המאגניבים :) חחחחחחחחחחחחחחחח ואיזה שוווווה היה וווווו.... אני נכנסתי ראשונההה לפגוש אותם ולדבר איתם עכשיו כולם למה??? לא כי לא נדחפתי כמו החטיבה המעצבנת כי המאבטח נדלק עלי :) כן כן כן :) חחחחח עשיתי לו את הפוזה של הילדה המתוקה עם העינים הכחולות הגדולות שכולם דופים אנשים! זה עובד :) חחחחחחח יותר נכון נשים! :) אז קחו את זה כטיפ! טוב יאללה בלבלתי מספיק להיום אני אשמור קצת למחר :)

ShadowGirl

New member
חחחחח

פשוט זה כינוי של השם האמיתי שלי את יודע מה אני אתן את השם "המסחרי" שלי נעים מאוד שירע, אני דומיניק :)

ShadowGirl

New member
דייי למה עושים לי את זה?!

אני שונאת חתולים ותמיד מקשרים אותי לחתולים אלוהים "יש לך חיוך של החתול מאליסה מארץ הפלאה" "יש לך מבט של חתול" "יש לך עיניים של חתולה" "יש לך אינסטינקים של חתול" למה למה למה??

GiLaD15

New member
הייתי שורה מאחורייך בדיוק! ../images/Emo13.gif

ואני זוכר את הקטע שהוא נתן לכם ת´שיר
אוי איזו הופעה גדולה!
שי באמת נחמד.. ואחרי זה שקיבלנו חתימות והצטלמנו עם יואב ושי אז יואב עבר ליד שי ושר לו כזה "נעים מאוד תכיר אני חציל אז בוא נבהיר" ושי צחק

GiLaD15

New member
גמממ´ניייי! משמאאאללל!

יואב עמד רוב ההופעה שם וקובי גם בא מדי פעם וכל פעם הם שלחו ידיים ולחצנו אותם והכל ואז בא השמן הזה ואמר לנו לעזוב אותם... חחחחחח

יווואוו!! לא נכוווון..

גם אתה היית משמאל?! אולי אפילו ראית אותי!
אממ...אני לבשתי באגיז ירוק בהיר כזה, וחולצה כתומה, והיה מוצמד לי לחולצה, מאחורה, מגן דוד כזה מכסף...

GiLaD15

New member
ועוד איךךך שראיתי אותך!

רק מאחורה
אבל אני זוכר שהתלהבתי לאללה מהמגן דוד הזה מכסף זה היה ממש יפה
הייתי ממש אבל ממש אבל ממששששששש צמוד אליך בדיוק מאחורייך נראה לי אפילו

kref

New member
גנבתם מפורום שבק!!!!

אבל גם הם גנבו אז זה בסדר גם עם לא עדין זה בסדר ילד רחוב יותר טוב מתקווה שהפזמון נשמע כמו ג´ינגל בחירות סבא, הרצל (סאב, הרצל)

kref

New member
אני יודע

גם הם גנבו וגם כתבתי שגם אם הם לא גנבו למה שלא תיקח את זה

למעלה