משחקים!!!

TakTik

New member
משחקים!!!../images/Emo151.gif

OK נלקח מפורום שבק ס המשחק הולך ככה אני אפרסם פה את רשימת השירים של הדיסק האור והצל וכול אחד יוריד שיר אחד שהוא הכי פחות אוהב (כול אחד יכול להוריד אחד) ובסוף השיר שישאר הוא השיר הניבחר הנה הרשימה בלי הסקיטים: 2.באנו חושך לגרש 3.הפרד ומשול 4.אני יכול 5.הפינאלי 8.ההינו עשינו 9.בור ללא תחתית 10.בילאדי 11.נון סטופ 13. זזים עם הבאס 15.לא תצליחו לעצור אותי 16.שומו שמיים (הארכיון) 17.הציר 18.ילד רחוב 19.תקווה 20.האור והצל כמו שראיתם הורדתי את כול הסקיטים ואת השיר תני לי (הפחות אהוב עלי) עכשו תתחילו להוריד

Itai S

New member
מצויין../images/Emo45.gif

אני רק רוצה לציין שהשיר שישאר, יבחר כשיר השבוע של הפורום.

Big 7

New member
אני מוריד

אני מוריד את באנו חושך לגרש שיר גרוע

למה שיר גרוע?

בשבילי זה שיר מספר אחד!!!!!!! אבל אני מפרש את הכוונה בשיר ככה: כבר אמרתי "באנו חושך לגרש" (חושך=ערבים=אויבים)בשבילי!! והמבין יבין!!!!!!!!

TakTik

New member
אתה מודע לכך שיש רק שני דיסקים

ולכן זה יספיק רק לשבועיים?

Itai S

New member
מודע, מודע ../images/Emo13.gif, אחרי שבועיים כבר

נחשוב על משהו

Black Shark

New member
קשה לי להוריד שיר מהדיסק הזה.......

אבל אולי הייתי מוריד את "נון-סטופ" בצער רב

ShadowGirl

New member
גם אני :)

גם אני היתי מורידה את הפרד ומשול אבל בגלל שהמילם שלו יפות אני יוריד את הציר

TakTik

New member
נעשה קצת סדר - מה שנשאר

4.אני יכול 5.הפינאלי 8.ההינו עשינו 10.בילאדי 13. זזים עם הבאס 15.לא תצליחו לעצור אותי 17.הציר 18.ילד רחוב 19.תקווה 20.האור והצל איזה אנשים מוזרים הורדתם את הפרד ומשול ונון סטופ והשארתם את זזים עם הבאס

TakTik

New member
ועכשו זה

4.אני יכול 5.הפינאלי 8.ההינו עשינו 10.בילאדי 13. זזים עם הבאס 17.הציר 18.ילד רחוב 19.תקווה 20.האור והצל הפורום רץ מהר מדי בשבילי

Kgt1

New member
קודם כל מה מוזר? זזים עם הבאס שיר

ענק!
אני אישית מויד את הפינאלי

זזים עם הבאס אולי השיר הכי חזק

בדיסק שכחתי לרשום אותו לא עלה לי לראש אבל הוא הכי חזק יש לי את ה BEAT שלו

TakTik

New member
זזים עם הבאס זה שיר מאוד מאוד מאוד

מאוד מאוד מאוד... מיינסטרים אני לא מבין מה כול כך חזק בו?אתה מוכן להסביר לי? טוב נו זה כבר טעם וריח בכול מקרה נשאר 4.אני יכול 10.בילאדי 13. זזים עם הבאס 17.הציר 18.ילד רחוב 19.תקווה 20.האור והצל

למעלה