אני מורידה את היינו עשינו... (איכס)
T the name is C New member 27/11/02 #22 וואי נשארו השירים שאני הכי אוהב... מה נוריד מה נוריד מה נוריד... את האור והצל
א אשת גרביים בהכחשה New member 27/11/02 #23 אמממ... אני בהתלבטויות... נראה לי שאם לא היתה ברירה, אחרי שומו שמיים, הייתי מורידה את בור ללא תחתית.
T TakTik New member 27/11/02 #24 אנשים שימו לב גם בור ללא תחתית וגם תני לי כבר ירדו נשארו 4.אני יכול 13. זזים עם הבאס 17.הציר 18.ילד רחוב 19.תקווה
אנשים שימו לב גם בור ללא תחתית וגם תני לי כבר ירדו נשארו 4.אני יכול 13. זזים עם הבאס 17.הציר 18.ילד רחוב 19.תקווה
א אשת גרביים בהכחשה New member 27/11/02 #27 אז מותר לי להוריד את ´אני יכול´? (כי הורדתי משהו שכבר הורידו)
S ShadowGirl New member 27/11/02 #33 גם אני בעד להוריד את הציר!!! תקווה וילד רחוב הכי שווים!! לדעתי שניהם צריכים לזכות!
I Itai S New member 28/11/02 #74 ../images/Emo124.gifסקר קטן ../images/Emo58.gif כולם מוזמנים לענות כאן, הייתם רוצים שיהיה סקר שיקבע מה השיר הנבחר (´תקווה או ילד רחוב´)? (דמוקרטיה במיטבה )
../images/Emo124.gifסקר קטן ../images/Emo58.gif כולם מוזמנים לענות כאן, הייתם רוצים שיהיה סקר שיקבע מה השיר הנבחר (´תקווה או ילד רחוב´)? (דמוקרטיה במיטבה )
א אשת גרביים בהכחשה New member 28/11/02 #77 לדעתי- ´ילד רחוב´ זה אחלה שיר, אבל... ה´תקווה´ לוקח, ובגדול. בעיניי-זה השיר הכי חזק בדיסק, מבחינת הטקסט, הוא מדבר הכי טוב על המצב שלנו היום, וממחיש את המציאות בצורה שלא תאמן... לא פעם ולא פעמיים הבית הראשון גרם לי להזיל דמעה...
לדעתי- ´ילד רחוב´ זה אחלה שיר, אבל... ה´תקווה´ לוקח, ובגדול. בעיניי-זה השיר הכי חזק בדיסק, מבחינת הטקסט, הוא מדבר הכי טוב על המצב שלנו היום, וממחיש את המציאות בצורה שלא תאמן... לא פעם ולא פעמיים הבית הראשון גרם לי להזיל דמעה...