משחקים

1טופיפי

New member
טוב אני ימשיך...

זאת שמעליי-עדי מאוד מאוד מאוד אוהבת את יהודה לוי, היא מאוד נחמדה ומוסיפה הרבה לפורום. על עצמי: טוב אז אני חולה בטירוף על יהודה לוי אם עוד לא הספקתם לדעת, אני מכורה לטלוויזיה ולאינטרנט ואני מאוד אוהבת את הסדרות חברים וכולם אוהבים את ריימונד. טוב, מי שמתחתיי הולך לפסטיגל...

לכל מי שראה את יהודה בטלווזיה.|פטר

אני מבקש מכל מי שראה אותו בגיא פינס ואצל מיכל רבקה שישלחו לי את התמונות שלו בבקשה ..ולא רק שלו גם של סופיייייייייייייי המתוקהההההההההההההההההההההההההההההה...
המהממתתתתתתתתתתתתת...
היפיפיהההההההההה...
החתיכהההההההההה..
הלוהטתתתתתתת...
...טוב לא צריך להגזים חההה! טוב אני מבקש שתשלחו לי בחייכם יא אחללה נשמות

עדי18

New member
אני!!!!!

טוב אז זאת שמעליי חולה על יהודה לוי והיא מאוד נחמדה :) על עצמי...טוב אז כמו שאתם כבר יודעים, אני חוללללללההההה על יהודה לוי, וחוצמזה אני חולה גם על ג´וש הארטנט, ואוהבת את להקת(לא לצחוק עלי) הנסון כבר בערך 6 שנים...ואני מכורה לאינטרנט ול"לחיי...." מצטערת אין לי רעיון להמשך..אז שמישהו ימשיך אותי...

אנייייייייי

על עצמי כבר סיפרתי כאן,אם זה מעניין אתכם תחפשו...... זאת שמעליי:הנפש התאומה שלי,ילדה מקסימה ונורא חמודה,שאין לי מושג איך היא מצליחה לסבול אותי,אוהבת את ג´וש הארטנט ואת הנסון..... ומי שימשיך אותי,צריך להיות מישהו שמעריץ את מתי אטלס.

המשך המשחק: שיכתוב אחרי כל מי ש....

אוהב לראות את רונה ודורון מתנשקים!!!!!!!!
נו תודו שזה עושה לכם את זה!!!
האמת? אני מאד אוהבת לראות אותם מתנשקים כי תמיד זה ממש מכל הלב, ולדעתי סופי וגיל עשו ממש עבודה טובה וזה נראה אמין (לא נשיקה טכנית...) והם כאלה מקסימים ביחד שזה פשוט ממיס את הלב.....מתה עליהם!

SofyTofy

New member
ממשיכה אותך ניבה../images/Emo70.gif

אוי רונה ודורון כאלה מתוקים יחד.. חבל שגיל כאילו מנסה לאכול אותה או לבלוע לה את הפרצוף. הוא כנראה מתלהב מדי מהנשיקות עם סופי - הוא ממש אוכל אותה
טוב לא חשוב. זאת שמעליי חולה על סופי (כמוני), אוהבת את מתי אטלס (כמוני) וחושבת שיהודה חתיך עולמי (כמוני)-אני מרגישה שאני מתארת את עצמי. היא גם אוהבת את מל סי. אני - כנ"ל+קרייג דיוויד. פומפי-אמרת שהוא מקסים (אני לא אכחיש את זה), רוצה לראות את האתר שלי? את מעריצה שלו במקרה? מי שימשיך אותי צריך להיות מישהו שחושב שגידי באמת היה צריך להיות עם מאיה ולא עם כלנית, ואל תפגיזו בהודעות-רק אחד צריך.

שחררר

New member
אוי ירדן הגבנו בדיוק באותו זמן

טוב לא נורא. אני גם חושבת שמיה וגידי צריכים להיות יחד

שחררר

New member
אניייייייייייייייייייייי

אני אוהבת לראות אותם מתנשקים זה באמת נראה אמיתי ומכל הלב...... טוב, אז על ניבה שמעליי אני יודעת בעיקר שהיא מאווווווווד אוהבת את סופי הלשון המעטה, היא חולה עליה וחושבת שהיא מקסימה ומדהימה עכשיו על עצמי....קוראים לי שחר, אני עוד חודשיים בת 16, מכורה ללחיי האהבה ובעיקר על דניאלה וירצר וחוצמזה אוהבת לראות גם "חברים" ו"רק בישראל". אני מתה על מוזיקה ושרה כל היום, אני במגמת תיאטרון ורוצה להיות שחקנית כשאני יהיה גדולה. אממ...מה עוד? אה אני בפנימייה. אבל תירגעו זה לא מה שאתם חושבים. את פנימייה בביצפר שהיא 3 ימים בשבוע ורק מי שרוצה בא אלייה וממש כיף שם כל היום נמצאים עם החברים ועושים שטויות עד 2 בלילה. כמו טיול שנתי אני רוצה שימשיך אותי מי שאוהב את דניאלה וירצר

SofyTofy

New member
אני ממשיכה שוב../images/Emo70.gif

קודם כל - תשתדלו לשרשר למקום הנכון. אם כבר למדתם לשרשר, לפחות למקום הנכון
אוקיי, ממשיכים במשחק- זאת שמעליי
קוראים לה שחר, היא אוהבת את דניאלה וירצר, ואני לא כל כך מכירה אותה, היא קצת פחות פעילה ואנחנו רוצים שתשתתף יותר. נכון
אני
אני מנסה לספר משהו שעוד לא סיפרתי.... הממ... אני אוהבת את קרייג דיוויד ואת סופי צדקה, חולה על לחיי האהבה וחברים. אני לא חושבת שאמרתי את זה כבר, נכון
מי שימשיך אותי צריך להיות מישהו שמרגיש ש...ספיר עולה לו על העצבים.

אני!!!!אני כ"כ לא סובלת אותה!!!!

טוב... זאת שמעליי:אוהבת את סופי ורייג דייויד ויש לה אתר על סופי יהודה ומתי. אני: חולה על יהודה לוי הכוסון הורס נשמה על צ´אד מוריי החמוד המתוק ועל שיין ווסט החתיך המשגע(וגם על הרבה אחרים), אוהבת לרקוד... מי שממשיך אותי פגש פעם את גיל פרנק או את אבי פניני

היי שחררררר תודה, לא הייתי יכולה

להגיד את זה טוב יותר ממך בקשר לסופי ורונה ודורון, אז CHEERS MATE!! אני שמחה שאת חושבת כמוני בנוגע לרונה ודורון, אין מה לעשות זה כ"כ מקסים!

SofyTofy

New member
אני ממשיכה..

אוקיי לא פגשתי את אבי פניני אבל הוא הופיע בבית ספר שלי (החטיבה שהתחלתי השנה) לפני כמה שנים - ככה שלא הייתי שם. שמעתי שהיה ממש מצחיק ושהוא ממש אדם נחמד. אוקיי, זאת שמעליי
חמודה נורא... אני
בונה אתרים על קרייג דיוויד ואתר נפרד על סופי, יהודה ומתי! מי שמתחתיי
חושב שמתי {אטלס} משחק טוב.

actress

New member
טוב נו נמשיך...

|אני חושבת שמתי שחקן מ-ע-ו-ל-ה! אני אמ... אמ.. שונאת שונאת שונאת את המשחק של סופי צדקה ומתחתי בוא נראה....מישהו שאוהב שוקולד...

SofyTofy

New member
יאמי../images/Emo67.gif.. ממשיכה, כהרגלי

אוקיי, מצטעתר שאני כל פעם ממשיכה וממשיכה, אני פשוט מנסה להמריץ את המשחק. אוקיי, ממשיכים: זאת שמעליי
מנהלת את הפורום ונחמדה מאוד.... אני
כבר אין צורך לפרט.... מי שימשיך אותי
הקליט את הפרק האחרון/ראה אותו יותר מפעם אחת.

שחררר

New member
אני אני אני

ברור כאילו וואו! ראיתי אותו איזה 5 פעמים ובפעם הראשונה בכיתי במשך כל הפרק והמשכתי איזה שעה אחרי זה.... טוב, לזאת שמעליי קוראים ירדן ו...מה שאני יודעת עליה זה שיש לה אתר על סופי, יהודה ומתי (ואפילו ביקרתי בו פעם) מאוד יפה והיא גם מאוד אוהבת אותם....נראה לי שבעיקר את סופי שימשיך אותי מישהו ש....מעשן

pompii

New member
לא נראה לי...

שיש כאן מישהו כזה, רוב הפורום הוא של צעירים למרות שבימינו אי אפשר לדעת....

SofyTofy

New member
שחר-זה לא כל כך נחמד.... אולי

תמשיכי במשהו אחר ותתקני את התגובה שלך?

זה לא חינוכי!

לא חובה להמשיך בדברים שקשורים בסדרה,אבל לא בדברים שלא מתאימים לצעירים...רוב הפורום הזה הוא של ילדים,ואני רוצה מאוד להאמין שאין כאן ילדים שמעשנים.בסדר?

למעלה