משחקים

SofyTofy

New member
אורנית 15! תורי!

אוקיי, מי אני
בת 21, היה לי יומולדת לא מזמן ואני מאוד אוהבת לבקר בצ´אטים שמארגנים (חברה של ניבה-רמז)

סוטרא!!!!!!או שמה השני ורד,או בשמה

השלישי מיכל.ועכשיו אני:אני גרה ברמלה ואני חושבת שיהודה חמוד.(לא,זו לא אני.יש כאן עוד רמלאית אחת חוץ ממני......)

עדי18

New member
אתי15!!!

אממ אני חולה על קרייג דיוויד ועל סופי צדקה, מי אני?

SofyTofy

New member
תני לילנחש....

אני! אני ממשיכה
אני בקשר עם סופי ואני אוהבת אותה עד עמקי נשמתי {לא אני}. מי אני

ניבה קלזון!

עשינו את זה כבר מיליון פעם!!!להעלות את הרמה חבר´ה.ועכשיו משהו בדרגת קושי בינוני:סיימתי כבר תיכון ועכשיו אני לומדת לפסיכומטרי.מי אני?(הבחורה הספציפית שדיברתי עליה,מתבקשת לא לגלות שזו היא,כי זה משחק היכרות אז זה לא חכמה שאת יודעת מי את)

pompii

New member
עדי אבל זה לא חוכמה...

כי מי שבא אתמול לצ´אט יודע, היא אמרה.

כן הבנתי אז מתחלים לשחק?

עכשיו אל תגידי לי זה השרשור של יום ההולדת אני משרשר במקום של המשחק אל תגידי לא..

חחחח מצחיק.....

יופי אתה משרשר למקום הנכון,וכבר התחלנו לשחק כאן.....אז יאללה תענה על איזו שאלה כאן ותשתלב.....

עכשיו תורי../images/Emo24.gif

הנה אחד: אני מתה לעזור לך אבל אתה לא מבין אתה כבר מתחיל לעצבן איזה קרציה אתה...מי זאת? חחחח

אוייייי ש טוב בואו נעשה סדר....

קודם תענו על החידה שלי שכתובה כאן.אל תמשיכו מבלי לענות על החידה שלי.(על הרמלאית שחושבת שיהודה לוי חמוד).ברור?

סוטרא

New member
אוף פיספסתי את המשחק שלכן

אורניתוש,אני מצטערת הייתי גמורה מעייפו והיום קמתי ב-05:00 בבוקר,היה אמור להיות לי יום עבודה ואחרי שכבר הייתי שם ביטלו לי ולעוד הרבה ברגע האחרון איזה מעצבן. לפחות אני גרה קרוב יש כאלה שבאו מרחוק.

אתי15

New member
אני יענה

זאת שחושבת שיהודה לוי חמודה זאת אני (ואני לא חושבת שהוא חמוד אלה כוסון ממי שווה חתיך ועוד ועוד ועוד) ולשאלה השנייה זאת אורנית
עכשיו אני: אני חולה על סופי מי אני ( יש שניים)

SofyTofy

New member
פומפי-אולי תשני את זה?

זה לא יפה. אחרי הכל, אנחנו פורום על הסדרה, מעריצים, צריך לפרגן. חוץ מזה אני לא חושבת שיש מישהו שחושב ככה. תכתבי משהו אחר-ולשרשר למקום הנכון! ולא לעשות דברים שיתקעו את המשחק בבקשה. תודה פומפי. תתייחסי.

pompii

New member
חחחחח הרגתם אותי../images/Emo13.gif

בסדר בסדר הבא שיענה יהיה מי שרואה את השידורים החוזרים במלואם(לא נורא אם הפסדתם פרק אחד או שניים)... יותר פשוט??

עדי18

New member
אני רואה את כל הפרקים החוזרים

ואפילו מקליטה את כל הפרקים(כן, אני משוגעת...חחח) אממממ הבא שיענה פגש את יהודה לוי

למעלה