משחקים תחרותיים
אהלן, כשחקן משחקים תחרותיים שבד"כ לוקח את המשחקים שלו לצעד הבא ומשקיע את כולו בהם התפתח לי החשק של החשק של פיתוח משחק תחרותי משלי, שתתפתח לו קהילה של שחקנים רצינים, הרמת טורנירים שבועיים אונליין וכו'
המכשול הכי גדול מבחינתי הוא רעיון המשחקיות, כי אם במשחקיות יהיה פגם שנובע או מחוזר איזון או מערכת רדודה או מערכת של מתגמלת מספיק החלטות של שחקנים אז המשחק ייכשל או שפשוט לא יהיה פופולרי מספיק. החלטתי שכדי לעלות על המשחקיות המושלמת מבחינתי, עליי לחקור את כל המשחקים התחרותיים שאני אוהב, לנתח את המשחקיות שלהם, למצוא נקודות חזקות וחלשות. על הדרך, הגעתי למסקנה שחבל שאני לא אשתף אחרים במחקר הזה, אז החלטתי לפתוח בלוג בעברית מהסיבה שאני רוצה לעודד את פיתוח המשחקים בארץ יותר ובתקווה שעוד אנשים פה יבינו את הפוטנציאל של משחקים תחרותיים והעומק וסיפוק שנובע בלשחק בהם. זהו הבלוג http://yarinm.blogspot.com/ כרגע לא נעשה בו יותר מדי, אני מתכוון להמשיך לעדכן ובתדירות גבוה יותר כדי להתחיל להזיז את העניינים, אתה הרעיון עצמו למשחק שלי אני בספק אם אפרסם או לפחות לא אפרסם בצורה מלאה
אם כבר מדברים על משחקים תחרותיים הייתי רוצה לשתף אותכם בספר שאני ממליץ בחום לקרוא, Playing to win by david sirlin הוא ספר מעולה שדבר על משחקים תחרותיים, סוגים של שחקנים וכו' במשחקי מחשב (כגון סטריט פייטר, סטארקרפט) , משחקי לוח וקלפים (שחמט, פוקר ...). ספר נורא מעניין ופותח עיניים למי שלא כ"כ שיחק במשחקים בצורה תחרותית. ירין.
אהלן, כשחקן משחקים תחרותיים שבד"כ לוקח את המשחקים שלו לצעד הבא ומשקיע את כולו בהם התפתח לי החשק של החשק של פיתוח משחק תחרותי משלי, שתתפתח לו קהילה של שחקנים רצינים, הרמת טורנירים שבועיים אונליין וכו'