משחקים שכונה

יואב ק.

New member
משחקים שכונה

היום, 17:20, משחק בבית בבלומפילד נגד בני יהודה (1:1 בסיבוב הראשון). הפועל מגיעה אחרי שני הפסדי ליגה רצופים והתרחקות רצינית מהצמרת, מה שאומר שחייבים לנצח. דה ברונו כמובן ייעדר וגם יוסי אבוקסיס בספק. החדשות הטובות היחידות היא ששום אמור להפסיק לשחק עם באדיר כבלם, אך עושה רושם שבמידה ואבוקסיס יהיה כשיר הוא יפתח עם 3 קשרים דפנסיביים (?!?!?!). מה שברור היא שלראובן עובד תהיה עבודה קלה אם ישימו אותו בימין וגם אם ישימו אותו בשמאל... ההרכב המשוער: שביט; תומר, חאבייר, טל, יגאל; וואליד, שי, יוסי, אליניב, סלים; זיטו ולמרות הכל, יאללה הפועל מלחמה!!! צריך להחזיר את הכבוד לצד הנכון של העיר, ומתחילים בדרבי הקטן!

חח

כ"כ מתוק עד ככה שהם מביאים למשחק בית נגד בני יהודה 5,000 צופים, פחות ממה שבית"ר הביאו למשחק חוץ נגד בני יהודה...

יואב ק.

New member
אל תדאג, בלומפילד יתמלא ביום ראשון

ולא, הרוב לא יהיו אוהדי בית"ר.

שיחקנו יחד עם השכונה

ונצחנו שלישיה. 3 1 .איזה כייף באדיר עם נגיחה. ברדה מבישול של ורמוט. ואוגבונה אה לה רונלדניו. העיקר נצחנו לא? חמסה חמסה שום בצל יין

בוקר טוב למר "קליטה מאוחרת"

הכוונה כמובן לאדון יצחק שום. לא רצה לשמוע שבאדיר לא בלם, לא רצה לשמוע שיוליץ' הוא נפילה שהוא אשם בה, לא רצה להקשיב שחליבה הוא כישלון טוטאלי. רק עכשיו הוא הבין. יש אנשים עקשנים שרק אחרי שהם מקבלים את המכה אחרי מכה הם לומדים. נקווה שהוא באמת למד הפעם ולא יחזור להרכבים הקודמים הניסיוניים שבישל שלנו.

יואב ק.

New member
אל תצפה ליותר מדי

שוב חליבה ירשים באימונים, ואנטבי בכלל לא היה כשיר למשחק אתמול מה אומר שהוא יחזור להרכב מהר מאד למרות שפרץ היה אחלה. טל חן ייעדר ממשחק אחד בגלל פציעה או הרחקה ונחזור למצב ההזוי עם באדיר כבלם, והכל יחזור לסדרו...

ReDEAD

New member
הקבוצה לא תיפול ותקום על

שינויי המגנים האלה.. אם כל הכבוד זה לא שבונדר ופרץ הם איזה סופות באגפים.... בסך הכול גם מאלה וגם מאלה לצפות להרבה אי אפשר וחבל..

יואב ק.

New member
ברור שלא, אבל הם עושים דבר אחד חשוב

שהיה לנו חסר עם אנטבי וחליבה, וזה נקרא הגנה.

ReDEAD

New member
בזה יש משהו ../images/Emo13.gif

בכל מקרה ממש עצוב שמתחילת העונה אני לא זוכר אפילו פעם אחת שמגן שלנו באמת עלה להתקפה והרים איזה כדור מסוכן לרחבה או משהו כזה.. ממש עצוב..

יואב ק.

New member
לצערי אתה צודק

היחידים שיש לנו שיכולים להגביה כדור בצורה נורמלית מהאגפים אלה ורמוט, טועמה ודגו... אבוקסיס ואבוטבול יכולים לעשות את זה מהמרכז.

the red king

New member
אנטבי דווקא שחקן בסדר...

למרות שבהלט צריך לתת לפרץ צ'אנסים לדעתי.

יואב ק.

New member
כל כך בסדר

שכל משחק החורים שהוא משאיר רק נהיים יותר ויותר גדולים. אני יודע שהדרך היחידה שהוא לא יפתח מחר תהיה רק אם הוא לא כשיר, אז אני באמת מקווה שהוא לא יהיה כשיר למשחק, או לפחות לא מספיק כשיר כדי לפתוח...

משה32

New member
כל כך בסדר שבמשחק האחרון באופ"א

שלחו לי אס אמ אס אם שום לא שכח להציב מגן שמאלי במגרש

למעלה