משחקון =] --מקווה שמותר--

גברת דפ

New member
יאאלה עד שאבא שלי מכין את זה!

גרר יכינו לי מדפים ואליהם אני יקים ת'מקדש:} וחוץ מיזה חברות שלי יקנו לי סרטים של ג'וני ליום הולדת :}

° w a v e °

New member
מוקי../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

ויש לי תמונות של גיל גם
לא הזנחתי אותו..

° w a v e °

New member
you love muki?!?

גם גיל וגם מוקי?! [מוקי עוקף מלמעלה, כן? שלא יתברר שזה מישו אחר בסוף
] יש מצב שהופרדנו בלידה?

מוי רומזת ../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

חחח סתם נשמהההההההההההההההה אני חולה עליך כפרות נשמות חיים מיי אלילעעע
חח סתם נראלך שאת האלילה שלי ?

Anwanis

New member
אצלי בחדר

ובכן, האמת שנראה לי שאת הגיל לסגידה (על הקירות, אני מתכוונת. מקום בלב לסגוד תמיד יש) כבר עברתי, ולצערי כשהייתי צעירה יותר הייתי בעלת טעם לא מי יודע מה, ושנות הסגידה שלי בוזבזו על... שששש.... הבקסטריט בויז. אבל עכשיו כבר אין זכר להם אצלי בחדר, מלבד חלקה נידחת ומעלת אבק במדפי הדיסקים שלי. אז בעיקרון, סגידתי לג'וני בחדר מאופקת - יש לי פוסטר אחד גדול של סליפי הולו (הו, ג'וני וכריסטינה! אלילים), שתלוי על הקיר יחד עם פוסטר של שר הטבעות ופוסטר של מולאן רוז'. ויש פוסטר אחד קטן יותר של ג'ק ספארו על הדלת, שזה פשוט דמות שאני מטורפת עליה. נורא רוצה גם את אדוארד / צ'רלי ומפעל השוקולד. אולי כשאני אהיה בשבוע הבא בת"א. ורק כי אני ממש בשוונג על קיר אחר יש פוסטר של פרודו משר הטבעות, ועל קיר אחר ציור מהמם של מחפורת הוביטים שחברות שלי ציירו לי ליומולדת (אני מניחה שמכאן אתן כבר יכולות להבין מה האובססיה שלי). על הקיר ממול יש רק המון המון המון ספרים. זהו. ווילונות סגולים. די. אני מצטערת בדיוק סיימתי את העיצוב מחדש של החדר. מתלהבת. נורא. די.

Limori 1

New member
שאלה

מאיפה אתן משיגות את כל הפוסטרים? קונות? וכמה עולה בערך פוסטר גדול?

Anwanis

New member
תשובה

את הפוסטר של ג'ק ספארו קיבלתי במתנה מחברה שהייתה בלונדון. את הפוסטרים האחרים קניתי בדיזנגוף סנטר בחנות של תומר, אבל הבנתי שעכשיו עלו מאוד המחירים, למרבה הצער... :/. מישהו אמר לי בפעם האחרונה שהפסטרים עולים עכשיו 60 (!!!) שקל לאחד גדול. לא זוכרת בכמה קניתי את שלי, אבל בטל לא בכזה מחיר. אבל שווה לך לברר.

Limori 1

New member
אוקיי , תודה על התגובה ../images/Emo140.gif

60 שקל באמת מחיר די מופקע.. על איזה גודל של פוסטרים מדובר דרך אגב?

Anwanis

New member
בשמחה רבה

זה מאוד מאוד מופקע. כולה נייר עם תמונה עליו, בלי להגזים. אני לא כל כך טובה במדידות, אבל זה כמו כל פוסטר סטנדרטי... אני יודעת? בטח בערך 60X90, פחות או יותר.

Limori 1

New member
טנקס ופאק

הוא כזה חמוד.. יותר ויותר הוא מתחיל למצוא חן בעיני.. חחח כנראה שהסרט שלו שראיתי אתמול (שאיפות) השפיע עלי.. הוא ממש שיחק טוב שם ואחלה פורום, כמה תמונות ! חח כל הכבוד!!

Anwanis

New member
חחח, אין בעד מה.

ואני מסכימה איתך. הוא אחד האנשים הכי יפים בעולם, והשחקן הטוב שבהם. בכל סרט אני מתאהבת בו יותר. :)

Eowyn of Rohan

New member
לא משהו מיוחד

כי זה דיי נמאס. היתה לי תקייה(טוב עדיין יש) ענקית של תמונות שלו במחשב אבל זה סתם תקע אותו אז הפסקתי לשמור. יש לי לוח שנה אבל זה בגלל שזה נורא יעיל. תמונה וחתימה שלירון השיגה לי(
) זהו נראה לי.. אני יותר מעריכה את ג'וני מאשר אוהבת אותו בגלל שהוא כוסון על.

Anwanis

New member
מסכימה

אני מאוהבת בו כי הוא שחקן ענק. זה שהוא כזה יפה זה סתם פלוס נחמד :)

למעלה