משחקון =] --מקווה שמותר--

einav arnav

New member
משחקון =] --מקווה שמותר--

אוקי אז... הקטע הוא להראות כמה אתן מעריכות/סוגדות/מעריצות//// את ג'וני "ההורס" דפ, אני למשל חוץ מזה שיש לו שם אמצעי בשבילי --שורה אחת למעלה-- אני הקמתי מסגדון בחדרי הקט!!!! יש לי עדן חלון קטן שחיסיתי בבדים שחורים ואדומים ובפינה לקחתי את המסגרת לתמונה הכי יפה שלי שמתי בפנים תמוןנה של ג'וני --מתחלפת פעם ב...-- ואני בשלבי יבוש פרחים כזה להניח ליד ואני מתכננת לקנות קטורת... מה אתן עושות?

גברת דפ

New member
אני בתהליכי בניית..

מקדש :] אני לוקחת ת'תמונה שלירון הביאה לי ולמסדר אותי ולשיים מהצדדים עוד תמונות של ג'וני וקטורת וכל יום לבוא ולנשק אותו

ורד דפ

New member
אצלי..

יש לי קיר שלם בחדר שמלא בתמונות ופוסטרים של ג'וני, פשוט כל תמונה שיש לי שלו אני תולה על הקיר על צלוטייפ, בלי רחמים. חוץ מזה, יש לי פוסטר בד ע-נ-ק של ג'וני, ששתי חברות שלי הביאו לי ליומולדת, והוא עם הקדשה. חוץ מזה, הקיר מול המיטה שלי, אז אני הולכת לישון עם חיוך על הפנים. :]

צר לי לאכזבך..

אבל כמות ההערצה/הערכה/אהבה/סגידה לא קשורה לתמונות. אני לא תולה את הלב שלי,ככה שתמונות לא מביעות דבר.

ורד דפ

New member
את צודקת, אבל..

אני לא מסוגלת שלא לאסוף ולתלות תמונות שלו. זה חזק ממני. אני ממש אוהבת את הקיר עם התמונות, ולא נראה לי שאוריד ממנו את התמונות בעתיד הקרוב. זה מוזר, אבל כשיש לי תמונות שלו מולי אני מרגישה שהוא איתי, ואני כ"כ אוהבת את ההרגשה הזו...

WallFlower

New member
טנקיו!

יפה ניסחת! לי אישית לא תלוי שומדבר שלו בחדר...וזה גם לא אומר לי כלום... תמונה היא תמונה היא תמונה...אני לא ארגיש יותר קרובה אליו אם יהיו לי שבעים אלף תמונות שלו או אחת... אבל הי if it works for you...

לכל המגיבות..

בהתחלה הייתי באטרף רציני והתלהבתי וגזרתי כל תמונה שראיתי.. הייתי מדביקה על הקירות וכאלה..אבל מתישהו הבנתי שזה בכלל לא משנה ואף אחד לא יגיד לי כמה אני מעריצה ואוהבת ע"פ תמונות.. אצלי בחדר יש פוסטר עצום של ג'וני - שחברים שלי הדפיסו והביאו לי ליומולדת..ועוד פוסטר שגנבתי מהקולנוע. הפוסטר שחברים שלי הדפיסו לי תלוי לאות תודה בעבורם.. והפוסטר מהקולנוע סתם כדי להשוויץ. אין לי התנגדות לפוסטרים,אבל אני חותמת לכן שהערצה לא מתבטאת בדברים האלה.

moran14h

New member
טוב ..אני מקווה שהבנתי.

אני...אממ יש לי כמה קלטות של סרטים שלו והוא כתוב לי יחד עם עוד כמה אנשים על הנעליים.. אממ...אני יודעת מעריכה את המשחק שלו והכישרון שלו ואפילו את האדם שהוא מאשר המראה שלו..אני גם...אממ...אל תתלו אותי ...אבל הוא כבר לא כזה יפה כמו שהוא היה פעם.

einav arnav

New member
תלוי......

זה תלוי כי נגיד במספרים של אדוארד הוא לא היה כזה יפה אבל בשודדי הקרייבים ובמה עובר על גילברט כן. חוץ מזה לא אוהבים אותו רק בגלל שהוא מושלם, נכון?

ורד דפ

New member
במספריים של אדוארד הוא היה ממש חמוד

אי אפשר לומר שהוא לא היה יפה, כי הוא היה יותר מדיי חמווווווווד! אוהבים אותו, כי הוא זה הוא. כי הוא שחקן מדהים, ומרגש כל פעם מחדש. הוא פשוט...מלך.

einav arnav

New member
טוב אםםםםםםםםם

לא ראיתי את זה בדיוק אבל ראיתי חלקים והוא נראה ממש רע...... אבל אחלה שיער!

moran14h

New member
אני ראיתי את זה המון פעמים

זה סרט נורא מרגש וג'וני נראה שם נורא חמוד..רק חמוד במובן של חתול או כלב או תוכי או משהו כזה.. אבל חמוד.

° w a v e °

New member
נמנמנמ...

קטורת יש לי.. אבל היא לא משמשת ל"מקדש" של ג'וני
יש לי כמה תמונת תלויות [או לפחות היו, לוזוכרת - סנילית..=/
] ואממ זהו בעיקרון... מקדש יש למישהו אחר

למעלה