משחקון: זהה את הדמות!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifכן!

1)לי ונג'י 2)המתקפה שלה מתחילה בקפיצה 3)היא לוקחת איתה מגילות ומוציאה מזה נשקים 4)המגילות זה הנשק

kikome

New member
^___^

יאפ. זאת טן טן. אבל איך הגעתם לטמארי? היא לא עפה או משהו... היא יכולה לגרום לדברים אחרים לעוף, אבל היא בעצמה לא עפה.

dsol

New member
איללה גם אני אתן חידה

את מהירותי אי אפשר להעתיק במקום הסגור אותי רואים הרבה פעמים ובשביל האחד אקריב את החיים (בעע לא יודע יצא לי מוזר אבל זה קל)

dsol

New member
נכון !!

כי זה בלאד ליין שאי אפשר להעתיק את המתקפה שלו של המהירות והמתקפה המיוחדת שלו זה של החדר של המראות שרואים אותו הרבה פעמים והוא מקריב את עצמו בשביל האחד הלא הוא זאבוזה

dsol

New member
ועוד אחת ממש קלה

אני רואה אנשים בנקודות רואה גם איך הם זורמות למרות שאני מהאנשים הנחותים לבסוף הבנתי שאנשים כן משתנים

lgmtk

New member
בהתחלה חשבתי נג'י, אבל הוא לא

מהנחותים, אז הינאטה? אלא אם ב"נחותים" אתה מתכוון שהוא מה-Branch Family בשבט ההיוגה.

dsol

New member
הוא כן...

כי יש 2 משפחות לנג'י מהפחות חשובה ה"נחותה" שיש לי סימן על המצח לא זוכר את השמות של המשפחות והינאטא מהמשפחה "הנעלה" יותר

Kurayami

New member
שאלה קשה :)

לא לפתוח את הקליפים/פרקים אני מבקש! בואו נראה מי זוכר/מנחש... בפתיח We are fighting dreamers בתחילת הקליפ, יש קטע שרואים כמו דף קומיקס שעוברים עליו... [הדמויות קופצות כאילו לתוך הדף] ובחלק מהמשבצות מופיעות שתי דמויות.. בואו נראה מי באמת חרש על הסדרה מספיק לשים לב עם מי הינאטה נמצאת במשבצת? שימו לב.. נא לא לרמות! מצידי תנחשו :)

אחותי ענתה :}

הנה התשובה שלה-> הינאטה נמצאת ליד אינו ^_^ איך היא זוכרת? לא יודעת, היא הפתיעה גם אותי @.@'

lgmtk

New member
על מה אתה מדבר? ;;? איך

אפשר לזכור דבר שכזה? אני זוכר טיפה מהקליפ...קורנאי אולי?

למעלה