משחקון: זהה את הדמות!

Kurayami

New member
וכמובן.. חידה שכתבתי :)

מי אני? אחד מהחמישה חזק אף יותר ראו איזה פלא אני מדבר אני לכם חבר טוב ויכול להבחין בדברים גם לא מקרוב אני מודה.. הפתרון לא קל.. אם לא תצליחו אני אתן רמזים :)

kikome

New member
אמממ...

הרביעי? מהחמישה= אחד ההוקאגה חזק אף יותר= הרביעי הכי חזק ראו איזה פלא אני מדבר= הרי הרביעי מת... ואת השאר אני לא מפענחת...

digiash

New member
נג'י

לא יודע למה XP כנראה שה"יכול להבחין בדברים גם לא מקרוב" הזכיר לי את הביאקוגן

dsol

New member
זה הכלב של קיבא.....

חמישה חיות.... הוא מדבר עם קיבא... הכלבר חברו הטוב של האדם... להבחין עם הריח מרחוק....(וגם "חזק אף יותר" סתם כזה נראה מתאים וזמן קטן)

Kurayami

New member
עדין לא נפתרה החידה..הנה עוד רמז:

צצתי בדרך בלתי רגילה על מנת לסייע לעקשן בצרה

זה באמת הגיוני!~

אחד מהחמישה חזק אף יותר- יש חמישה זימונים לאלו שיצאו מקונוהא, אני חושבת.. יש את החילזון,קרפד,כלב,קוף ונחש, אבל אני לא חושבת שהכלב של קאקאשי כזה חזק ^^; ראו איזה פלא אני מדבר- טוב, הוא מדבר P: אני לכם חבר טוב- הכלב הוא חבר טוב של האדם =] ויכול להבחין בדברים גם לא מקרוב- הוא הבחין בכמה דברים מרחוק, לא? ^^; והרמזים ממש מתאימים, כי הוא בא לעזור לנארוטו ^.^

kikome

New member
חחח^^ קרדיט לדוד

הוא רשם הכלב של קיבא, ואני חשבתי שאם כבר זה יותר מתאים להיות הכלב של קאקאשי

Kawaii Me

New member
אחד מזימוני הצפרדעים? ../images/Emo29.gif

מי זה הקיובי? >.> עקשן=נארוטו. הקיובי או הצפרדע הענק ברח לי השם ><

Kurayami

New member
יש לנו פותר! Kikome.. הנה הפתרון

יפה מאוד... החידה נפתרה תוך פחות מ24 שעות! התשובה היא - פאקון הכלב של קאקאשי! אחד מהחמישה חזק אף יותר -- חמישה הכוונה לחמשת החושים, הכוונה לחוש הריח המפותח שלו - שימו לב: "חזק -אף- יותר" ראו איזה פלא אני מדבר -- הכלב של קאקשי כמו מס' כלבים נוספים הוא כלב מיוחד והוא יכול לדבר אני לכם חבר טוב -- הכלב הוא חברו הטוב ביותר של האדם ויכול להבחין בדברים גם לא מקרוב -- פאקון מסוגל לזהות שינובים בעזרת הריח ממרחק גדול מאוד (כמו במרדף אחרי גאארה, ויש עוד מקרים..) ועכשיו בנוגע לרמז: צצתי בדרך בלתי רגילה -- הוא לא כמו אקאמרו, פאקון הוא כלב שמגיע בזימון על מנת לסייע לעקשן בצרה -- לסייע לעקשן בצרה, העקשן הוא נארוטו והכוונה היא לפעם שקאקאשי זימן את פאקון במבחני הצ'ונין להדריך את נארוטו לתפוס את גאארה.

Kawaii Me

New member
יאללה זה באמת קשה.

אני ועדי עבדנו על זה כ...שניה וחצי ^_^ (פסיק שבע) זה די קשה..=]

למעלה