משו שמציק לי במשחק..

SiC

New member
מה אכפת לכם?

תנו לו לשחק איך שהוא רוצה... הוא שאל שאלה על המשחק הוא לא שאל מה אתם חושבים על הסגל שלו :)

דנוך86

New member
../images/Emo31.gif

זה ברור שהוא רימה, אז אין לו את הזכות לבוא להתגאות בסגל שלו או בתוצאות.

נועם40

New member
ההפך.

אם הוא מתגאה בתוצאות אז רוב הסיכויים שהוא לא רימה כי אם כן אז מה הטעם? ואם כן שיבושם לו למרות שאנ לא חושב שהוא רימה...

BarcaBoy2

New member
לא רימיתי אני מאמן את שניהם

ודווקה זלטן הביא עונה ראשונה מה זה גרועה אז אמרתי נביא אותו שיהיה מחליף בבארסה ואז פתאום בבארסה הוא התחיל לנפציץ..

BarcaBoy2

New member
ועוד משו איך אני יכול..

לגרום לשחקן שרוצה לעזוב להישאר? מאסי רוצה לעזוב אני לא רוצה לתת לו ללכת..מה עושים? העונה הוא אפילו משחק אצלי יותר מרונלדיניו ואין מצב שאני משחרר אותו עדיך לי לשחרר את רונלדיניו כבר

SiC

New member
למה הוא רוצה לעזוב?

אם הוא רוצה לעזוב כי הוא לא משחק אז תן לו לשחק יותר) אם הוא רוצה לעזוב כי הוא לא מרוצה מהחוזה שלו אז תציע לו חוזה משופר אם הוא רוצה לעזוב כי הוא לא מרוצה בקבוצה או שהוא לא אוהב אותך, אז אין מה לעשות

BarcaBoy2

New member
כי הוא מבוקש על ידי חצי אירופה

שם ואני כל הזמן מסקב להצעות שלהם אז בגלל זה הוא נהיה אן הפי.. ועכשיו הוא גם משחק גרוע פתאום..

נועם40

New member
"לא רימיתי אני מאמן את שתיהם".

זה נקרא לרמות, להעביר שחקנים מקבוצה שלך לקבוצה השנייה שלך זה לרמות ולזה התכוונו, כן רימית.

BarcaBoy2

New member
מה פתאום זה לא נקרא לרמות..

לרמות זה להית מנגר לכמה ימים בקבוצה ולקנות ממנה שחקנים זה רמאות..להעביר שחקנים בין 2 קבוצות קבועות שאתה מאמן זה לא רמאות בכלל.. ואם הם לא מסתדרים שם אז בכלל..

דנוך86

New member
מצחיק אתה...

מעניין אז למה אתה לא מעביר את מסי ליובנטוס... גבר שחק איך שבא לך, אבל לקחת 2 קבוצות ולהעביר שחקנים זה נקרא לרמות.

BarcaBoy2

New member
לא נכון..

עם אתה מאמן 2 או 3 או אפילו 10 קבוצות יש לך זכות להכביר ביניהם שחקנים אם בא לך.. ועם מסי הסתדר לי בסוף..

ran81993

New member
אם אתה מאמן את שתיהם באותו מידה?

למה אתה נתת לברצלונה את השחקן הכי טוב של יובה ועוד כמה טובים בטח עם יובה אתה גרוע ונמצא באמצע טבלה ומטה אבל עם ברצלונה אתה קורע את כולם בלי בעיה כי זה לא איכפת לך מיובה אתה סתם בחרת גם אותה כדי להעביר ממנה שחקנים לברצלונה

BarcaBoy2

New member
לא נכון..אימנתי את שניהם

בצורה שווה.. ובסוף העונה הראשונה החלטתי להיפטר מזלטן הוא כבר היה בדרך החוצא ממלא אז אמרתי למה שלא ישחק אצלי בבארסה..כשחקן מחליף או משו כזה אחרי העונה השניה צירפתי גם את מוטו שהחוזה שלו כמעט נגמר והוא לא רצה לחדש אותו את קאפו צירפתי בחינם כי נגמר לו החוזה ורק את זמברוטה קניתי כדי באמת לחזק את ההגנה גם בסוף העונה השניה.. והבאתי להם את דמיאה גם במתנה זה לא שישר בעונה הראשונה הבאתי את כולם לבארסה הבאתי לאט לאט עם ההזמן..

SiC

New member
זה לא רמאות

אם הוא מוכר שחקנים במכיר ריאלי זה לא נקרא לרמות. לדוגמא: אם הוא מכר את זלאטן לבראסה נגיד ב20 מיליון זה מכיר סביר. אם הוא מכר להם אותו ב 200 אלף זה לא סביר ואז זה לרמות...

xhka

New member
גם ב20 מליון

גם ב20 מליון זה רמאות לקנות אותו הוא שווה אם אני לא טועה 54 מליון ......

נועם40

New member
לא רק 54 מיליון.

גם עד שיובה משחררים אותו! לפעמים רק במאה מיליון ולפעמים גם במאה הם לא מסכימים אז ב20 הם יסכימו? ושאלה לי אלייך (למי שאומר שזה לא רמאות) למה לא העברת שחקנים מבצלונה ליובה? כי הם מצליחים אצלך? העברת הרבה מאוד שחקנים מיובה לברצלונה גם אם הם עוזבים, למה מברצלונה לא העברת ליובה?

BarcaBoy2

New member
העברתי גם..

את דמאיה אסקרו ומוטה ועוד מעט אני מעביר לשם או את מרקז או את אדמילסון ואולי את פודולסקי עם הוא ירצה לעזוב כי הוא מחליף בבארסה ובלי קשר לקחתי 2 אליפויות עם יובה אחרי שהעברתי את זלאן איתו סימתי 3.. וזה כל פעם איתו ככה שאני מאמן אותו ביובה הוא זבל..

למעלה