משו על ישראל!

SupermanZW

Well-known member
היית רוצה

כל מילה שכתבתי אמת, אם אינך יכול להתמודד עם האמת זו בעיה שלך.

Nike07

New member
אני לא יכול להתמודד עם שקרים

לא שלך ולא של אף אחד אחר.

SupermanZW

Well-known member
הבנתי את הגישה שלך

כשאינך יכול להתמודד עם טענה אתה טוען שהיא שקרית.

Nike07

New member
אין טענה שאי אפשר להתמודד איתה

ניתן להסכים לה או לא אבל התמודד אפשר עם כל דבר.

SupermanZW

Well-known member
אתה בחרת להאשים אותי בדמגוגיה במקום

להתמודד. אם יש לך טענות נגדיות הצג אותן ואם אין לך אין צורך בהאשמות שווא, זה לא מוסיף לכבודך.

Nike07

New member
אין טעם להציג טענות שמנוגדות לטענות

שלך שכן אתה מילא לא תקשיב.

SupermanZW

Well-known member
הקשבתי לך, אין חדש תחת השמש

העדפתך להכפיש במקום להתדיין מעידה על רמתך.

Nike07

New member
השקרים שאתה מפיץ פה מעידים על

חוסר רצון להבין והרצון היחיד "לנצח את היריב".

SupermanZW

Well-known member
לא כתבתי אף שקר

אם אינך מסוגל להתמודד עם העובדות זאת בעיה שלך.

Nike07

New member
אתה נותן מקורות שאין לאף אחד אפשרות

לבדוק אותם. עד עכשיו לא אמרת שום דבר שידוע לרוב אלא סתם דברים שקריים שלך.

eMiFrEaK

New member
../images/Emo45.gif ביחד... זאת המטרה...

רק חבל שאנשים אגואיסטים מטבעם.

eMiFrEaK

New member
חחח באמת שאין על מה..=)))

פשוט אני באמת מאמינה במה שאתה אומר... והלוואי והיו עוד כמה כאלה..

BillysGirl

New member
אם מישו רוצה מידע על הפיגוע...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=54&msgid=48260914

Janem

New member
ראשית

פריקת רגשות: מוות לערבים כהנא צדק אין ערבים אין פיגועים רק טרנספר יביא שלום... אוקיי... לגבי לעזוב, כן אני רוצה לעזוב את הארץ, הפיגועים לא מפריעים לי, כי גורל זה גורל, ואם המוות ימצא אותי הוא ימצא אותי בדרכו שלו. אני רוצה לעזוב בעיקר בגלל שאין כאן הרבה עתיד מעבר ללהיות איש קבע. קשה להסתדר כאן באזרחי בגלל שזו מדינה של נצלנים פרוטקציונרים מנייאקים. וחוצמזה, הייתי רוצה לחיות בארה"ב, סתם כי זה נראה יותר מגניב, זאת לא עיירת פיתוח כמו ישראל. לא שאני שונא את הארץ, זה הבית והכל, אני כאן מגיל שנתיים, אבל לאט לאט אני מגלה שכל שטיפות המוח של אנשי החינוך פה מכוונות להפוך אותך לשמאלן ודוס, ואני ימני חילוני. זהו.

Nike07

New member
חבל שהמנהל לא שם לב לגזענות שלך

זה לא גורל זה מחדל! מחדל של הימין בארץ שכל המחשבות שלו איך לדפוק כמה שיותר ערבים! כהנא צדק??? ההיטלר היהודי לא יכול להיות צודק!!!אחרי זה שואלים למה יש אנטישמיות בעולם??? בגלל הימין הישראלי שהוא נאצי מטבעו (הכוונה הוא לימין קיצוני). טרנספר זו סיבה להעיף מפה מישהו. אם הטרנספר של הערבים היה מתבצע מחר הימין היה מתחיל בטרנספר אחר (של לא יהודים למשל).

Janem

New member
חחחח...

אתה אומר את זה כאילו שבתקופת רבין (אבי השמאלנים) לא התפוצצו אוטובוסים ולא היו פיגועים. השמאל יותר גרוע, לפחות הימין לא נשאר אדיש לגמרי לקורבנות. אני לא אשכח איך אחרי פיגוע רבין עלה לנאום ואמר: "אלו הם קורבנות השלום", איך לשלום יכולים להיות קורבנות? כאילו הם צאן לטבח. דווקא בתקופת השמאל התחילו הפיגועים הרציניים, השמאל החזיר את עראפאת הטרוריסט לשטחים ונתן לו לארגן מאפיה מושחתת של טרוריסטים רודפי בצע. עד היום הטעויות של השמאל הורגות אותנו. השמאל נתן לטרוריסטים להאמין שניתן להשיג מאיתנו ויתורים בעזרת כוח. תאמין לי שאם היו עושים טרנספר לערבים בשנת 67 כשהם היו 600000 נוודים במדבר, המצב היום היה אחר. אל תשכח שמדינת ישראל קמה על שטחים שנכבשו מידיים ערביות ואם לא היינו משכילים לשמור עליהם, אז לא הייתה לנו מדינה. אם ב48 לא היה טרנספר מרצון, אז תגיד לי מה זה היה.

beatman

Member
../images/Emo45.gif

תיקון קטן: שמעון פרס המאפיונר הוא אבי השמאלנים,הוא גרר את רבין ובדיוק כך גורר עכשיו את שרון(רק שלא יקרה לו כלום). הבריטים חילקו את א"י לשניים: ירדן וישראל. הפתרון הכי טוב הוא ירדן לערבים וישראל ליהודים,חבל שזה לא בוצע כך... גם ב-67' כפי שאמרת היתה הזדמנות טובה אך פספסנו אותה
.

למעלה