על מילים כמו אמוציונאלי, אינסטינקטיבית וכד' זה לא יעזור. אין על מה לדבר עם בן אדם שבטוח שיוכל להוכיח הכל כי בן אדם כזה לא יקשיב לאחרים. אתה בן אדם כזה.
אני דווקא מקשיב ופתוח לדיונים, ההוכחות שאציג יהיו לוגיות וראציונאליות במידה שכל אחד יוכל להבין, הסיכוי שתוכיח שאני טועה קיים אך הוא נמוך מאוד, הדיון אינו מכור מראש, ובכל מקרה אני סקרן לראות אילו טיעונים תביא.
על מה שאני אומר. כמו שכבר אמרת מקודם אתה בטוח שאתה צודק ועם אחד כזה אין על מה לדבר שכן גם אם אדם כזה עושה את עצמו מקשיב לך הוא רק עושה את עצמו. אתה לא פתוח לשינויים מה שעושה עושה אותך מין "מכונת תשובות" כמו מחשב. אני לעומת זאת בא לשוחח כאן עם אנשים ולא עם מכונות.
מבחינתך אני מקשיב לך רק אם אני מקבל את עמדתך, כאשר אני מסביר מדוע לדעתי אתה טועה או מסביר את עמדתי לשיטתך איני מקשיב לך. אני לא צריך לכתוב לך כל משפט את המילים "אני חושב" כדי שתבחין שאני מקשיב.
שהדיון אינו מכור מראש ושיש לך סיכוי נמוך לנצח. את רוב הטיעונים בנושא אני מכיר והפרכתי, אם תוכל להביא טיעונים שלא אוכל להפריך תנצח, אבל תצטרך להיות מאוד יצירתי בשביל זה.
אני לא באתי לכאן במטרה "לנצח" לא אותך ולא אף אחד אחר. באתי לדון על נושאים שמעניינים אותי עם אנשים אחרים שגם אותם נושאים אלה מעניינים. אם באת להתחרות פה אז אני לא.