משו על ישראל!

Nike07

New member
גם אם תחזור עוד 1000 פעם

על מילים כמו אמוציונאלי, אינסטינקטיבית וכד' זה לא יעזור. אין על מה לדבר עם בן אדם שבטוח שיוכל להוכיח הכל כי בן אדם כזה לא יקשיב לאחרים. אתה בן אדם כזה.

SupermanZW

Well-known member
ועל סמך מה אתה טוען את זה?

אני דווקא מקשיב ופתוח לדיונים, ההוכחות שאציג יהיו לוגיות וראציונאליות במידה שכל אחד יוכל להבין, הסיכוי שתוכיח שאני טועה קיים אך הוא נמוך מאוד, הדיון אינו מכור מראש, ובכל מקרה אני סקרן לראות אילו טיעונים תביא.

Nike07

New member
לדעתי אתה פתוח יותר למונולוג

מאשר לדיאלוג. כל המטרה שלך זה להפציץ במילים גבוהות ולא להקשיב לאחרים.

SupermanZW

Well-known member
איפה לא הקשבתי לך?

אני מתייחס בדיוק למה שאתה כותב, זהו דיאלוג.

Nike07

New member
כשאמרתי להקשיב התכוונתי גם לחשוב

על מה שאני אומר. כמו שכבר אמרת מקודם אתה בטוח שאתה צודק ועם אחד כזה אין על מה לדבר שכן גם אם אדם כזה עושה את עצמו מקשיב לך הוא רק עושה את עצמו. אתה לא פתוח לשינויים מה שעושה עושה אותך מין "מכונת תשובות" כמו מחשב. אני לעומת זאת בא לשוחח כאן עם אנשים ולא עם מכונות.

SupermanZW

Well-known member
חשבתי על מה שאמרת

מבחינתך אני מקשיב לך רק אם אני מקבל את עמדתך, כאשר אני מסביר מדוע לדעתי אתה טועה או מסביר את עמדתי לשיטתך איני מקשיב לך. אני לא צריך לכתוב לך כל משפט את המילים "אני חושב" כדי שתבחין שאני מקשיב.

Nike07

New member
אתה אמרת לי שלמרות מה שאני יגיד

אתה תוכיח לי שאיני צודק.

SupermanZW

Well-known member
כתבתי גם

שהדיון אינו מכור מראש ושיש לך סיכוי נמוך לנצח. את רוב הטיעונים בנושא אני מכיר והפרכתי, אם תוכל להביא טיעונים שלא אוכל להפריך תנצח, אבל תצטרך להיות מאוד יצירתי בשביל זה.

Nike07

New member
לנצח??? חחחחחחח

אני לא באתי לכאן במטרה "לנצח" לא אותך ולא אף אחד אחר. באתי לדון על נושאים שמעניינים אותי עם אנשים אחרים שגם אותם נושאים אלה מעניינים. אם באת להתחרות פה אז אני לא.

Nike07

New member
מה???

מה זה לנצח בדיון???מה באת לפה לשכנע אנשים לתמוך בדעות שלך??? דיון נועד בשביל לדון בו ולא בשביל לנצח. אם אתה רוצה לשחק עם מישהו חפש לעצמך מישהו אחר.

SupermanZW

Well-known member
טוב, אז להראות איזו דעה נכונה יותר

ניסחתי יותר בקיצור, לא ידעתי שזה כל כך יסבך את ההבנה...

Nike07

New member
הבעיה שלך שאתה בטוח יותר מדי בדעות

שלך. הדיעה של האחר אינה מקובלת עליך גם אם אתה מנסה לטעון אחרת.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אם תמצא נימוקים שיוכיחו שטענותי שגויות ואני לא אוכל להפריכם אז אקבל את דעתך.

Nike07

New member
כיוון שאתה דמגוג שום דיעה אשר שונה

משלך אינה מקובלת עליך.

SupermanZW

Well-known member
אני דמגוג?

אתה בכלל יודע מה זה דמגוג? תמיד אתה מחפש תירוצים עלובים כאלה כשאינך מצליח להוכיח את טענותיך?

Nike07

New member
תמיגד ידעתי מה זה דמגוג

וכשראיתי מה ואיך אתה כותב ראיתי גם דוג' לאחד כזה.

SupermanZW

Well-known member
טעות בידך

דמגוג הוא מי שמשקר כדי להוכיח את טענתו, אני לא כתבתי שום דבר שקר ולכן איני דמגוג. אם אינך יודע את משמעותו של מושג אל תשתמש בו.

Nike07

New member
אתה כן משקר!

אתה משתמש במילים גבוהות ובכך חושב שתוכל "לקנות" אחרים כדי שייתמכו בך ויעזרו לך "לנצח". העניין הוא שמעבר לשקרים שום דבר לא עומד מאחורי דבריך.

למעלה